.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    QQQQQQQQQQQQ
    Guest

Molq za savet i mnenie..

Hora zdraveite...imam nqkakav problem i mnogo iskam da mi pomognete...daite mi savet mnenie...preporaka...nz..prosto mi pishete
    Na 17 i polovina sam...ne sam zadrasten...obache neshto sam smotan mama mu stara..nz kvo da govora...pritesnqvam se...ne vinagi, no ima izvestna doza pritesnenie v men...nz kvo kaja...v kompaniq vinagi malcha kato tapanar...i samo kato mi kajat neshto i az kazvam dve tri dumi...opitvam se da ne e taka....no ne se seshtam i da kaja neshto...neshto zabavno interesno...nz, zashto e taka.. nemoga da si hvana priqteli..molq pomognete mi....neznaete kolko gadno se chuvstvam...kato vsichki se ogovarat da hodqt nqkade i daje i ne se seshtat za men ..da se obadqt...lele ujas...kajete mi molq vi..neiskam da sam tolkova smotan..da izglejdam taka tapo..
    Izvinqvam se i predvaritelno Vi Blagodarq !!!!!!!!!!!

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Продължавай да опитваш и ще успееш. Няма да останеш без авери, споко.

Re: Molq za savet i mnenie..

Цитирай Първоначално написано от QQQQQQQQQQQQ
    v kompaniq vinagi malcha kato tapanar...
    по-добре да мълчиш и да мислят, че си умен, от колкото само глупости да плямпаш и да видят колко си глупав

а инче човек просто трябва да се отпуснеш, да не се чудиш са ако кажаш нещо какво ще стане просто го казваш
    винаги:
    - казвай какво мислиш, ако те попитат и дори да е лошо кажи истината= така ще разберат че не си някой подмазвач и ще ти имат повече доверие
    - когато се лигавиш(ако го правиш) винаги знай къде да спреш
    - когато някой говори не го прекъсвай
    - говори бързо , това ще обърка околоните и ще ги накара да се заслушат (под бързо нестава дума да пропускаш половината думи и да ги насичаш, просто павнотот говорене изнервя)
    - търси си компания със сходни на твоите интереси...

това е за сега от мен ако се сетя още нещо ще пиша
    Успех!!!
    f*ck off!

Супер фен
    Град
    Мбабане
    намери си други хора хора, пред които можеш да се отпускаш и предразполагат към разговор
    а, не някви тъпири

явно компанията ти не е добра и за това навсякъде има хора с различни характери намери хора със такъв като твоя
    Nicole Scherzinger 98% от младото поколение харесва чалгата!Ако си
    от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.

Просто не трябва да ти пука толкова какво биха казали другите и какво биха си помислили за тебе Бъди себе си и вярвай повече в собствените си качества, защото сиг си хубав човек.

Голям фен
    Град
    на луната
    Отпусни се, ти ако не се топускаш пед приятелите си пред кого тогава Просто не се притеснявай че ако кажеш нещо повече можеш да се изложиш или нещо такова, щом си в една компания с тези хора значи те познават и няма да те помислят за идиот или незнам си къв Само се отпусни и кажи това което ти е на сърцето
    Don`t be afraid of perfection-you`ll never reach it!

Мега фен Аватара на koalka
    Не се опитвай да се праиш на такъв, какъвто не си.Най-важното е да не се притесняваш, това може само да не е в твоя полза.Най - добре се отпусни, все едно си сам и си говори нормално.А пък и от какво се притесняваш?Това са хора на твоята възраст, хора като теб и всички останали.

kakbo Bob marley e kazal everithings gonna be allright

Повече от фен
    Град
    В сърЦето на МоеТо бебе{}
    Абе ако те харесват за това което си-хубаво ако не-майната им!! Просто бъди това което си отпусни се мисли че си пред огледалото и си говориш сам...А и не трябва да ти пука кво ще кажат или ще си помислят за теб
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на аватар!

Guest
    Сигурно има някой, който ти допада. Иди при него и му кажи, че ти допада. Няма начин да ти откаже да излезете и такаще започнеш някакво приятелство. Дано да е успешно, пък ако не е опитваш отново и отново.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си