.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 37

Накъдрете се с белтък!

Ето една идея, която научих преди около година, и която стои страхотно за косата, и действа супер!
    Става въпрос за къдрене с белтък. Един, или за по-дълга коса два белтъка (сурови, по никакъв начин обработени, държа да отбележа ) се слагат в една купичка, и на суха коса мачкате "гривата си" с тях, все едно са пяна. След това, за да изсъхне по-бързо минавате през студената струйка на сешоара, и белтъка вече се е втвърдил, и оформил супер къдри Действието му се обяснява чрез стилизиращия ефект, който има това "вещество".
    Ако искате пробвайте това съветче, във всички случаи не само, че не губите, но в най-лошия случай само подхранвате косата си А ако не се одобрите - пътя до банята го знаете

Guest
    mersi mn
    mn qko stava

Мега фен
    Град
    SF
    Ами и на мен са ми казвали, 4е стават хубави къдри, но за сметка на това този суров и по никакъв на4ин необработен белтък така "хубаво мирише", 4е не е истина. А само да ти престои два 4аса върху главата и то особено през лятото, когато е горещо не ми се мисли кви "ухания" ще ми се разнасят от косата като се има предвид, 4е яйцата са едни от най-бързо развалящите се храни изобщо, ако не се държат в хладилник...

Робинята на Quench

qk e saveta 6te go probvam kato mi stane po dulga kosata....za6toto tova lqto napravi6 gluposta da se postrija kuso,,,no kosata mi raste kato gubi mnogu burzo.Makar 4e moita kosa e kudrava dosta no 6te go probvam...

Цитирай Първоначално написано от SINDEL
    Ами и на мен са ми казвали, 4е стават хубави къдри, но за сметка на това този суров и по никакъв на4ин необработен белтък така "хубаво мирише", 4е не е истина. А само да ти престои два 4аса върху главата и то особено през лятото, когато е горещо не ми се мисли кви "ухания" ще ми се разнасят от косата като се има предвид, 4е яйцата са едни от най-бързо развалящите се храни изобщо, ако не се държат в хладилник...
    Добре, че ме подсети, пропуснах да отбележа това, всъщност въобще НЕ МИРИШЕ. Освен ако яйцата не стоят от миналия великден, и вече не са се развалили Усеща се аромат на белтък само докато си го слагаш по косата, след това като засъхне, това става след 5-10 мин даже и ти нищо не усещаш! А за горещото време също не е проблем - цяло лято ходих накъдрена с белтък, и съм имала само хубави емоции, всичко си е наред :P Впрочем всеки като ме пита как съм се къдрила, и като разбере, че е с белтък, се навежда да мирише косата ми дали не мирише, но напълно няма никаква миризма, тя изветря бързо, факт!

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    чувала съм го това.. но някак ме е гнус
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

Супер фен
    мерси,ще го пробвам
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Mss. Smith
    Добре, че ме подсети, пропуснах да отбележа това, всъщност въобще НЕ МИРИШЕ. Освен ако яйцата не стоят от миналия великден, и вече не са се развалили Усеща се аромат на белтък само докато си го слагаш по косата, след това като засъхне, това става след 5-10 мин даже и ти нищо не усещаш! А за горещото време също не е проблем - цяло лято ходих накъдрена с белтък, и съм имала само хубави емоции, всичко си е наред :P Впрочем всеки като ме пита как съм се къдрила, и като разбере, че е с белтък, се навежда да мирише косата ми дали не мирише, но напълно няма никаква миризма, тя изветря бързо, факт!
    I az sam na sa6toto mnenie.Naistina ne miri6e

Супер фен
    Град
    на най-обичания мъж в сърцето . . .
    С белтък става но предпочитам с бира
    Извинете ме за правописа , но нямам нерви за тирета и запетайки

Мега фен
    Град
    SF
    Цитирай Първоначално написано от ^sladyranka`
    Цитирай Първоначално написано от Mss. Smith
    I az sam na sa6toto mnenie.Naistina ne miri6e

Може. Така или ина4е не съм пробвала и не знам. Ама щом вси4ки така го хвалите, ше се прежаля

Робинята на Quench

Супер фен Аватара на brain_stew
    Град
    [Мразим кифли ООД]
    Хахаха!И аз ще взема да го пробвам някой ден!
    Тва с миризмата ми рпипомня, кака обясних ан една фризьорка, че след ампоана си минавам косата с малко разреден оцет за да стане по-мека и да нямам пърхут (тогава нещо ем беше нападнал!) и тя "Ама то ен мирише ли?" !Та предполагам с белтъка е същото!Тва трябва да се пробва, гледам добра реклама му анправихте!
    Tell me ya lie on your bed of nails
    Tell me you're losing control
    Nightmares in ecstacy ya need
    A razorlike crown of thorns

Повече от фен
    Град
    Точно зад теб ;)
    Цитирай Първоначално написано от Kisses{P}
    С белтък става но предпочитам с бира
    ее недей ще изневериш на яйчицата от аватара ти а и бирата няма ли да мирише..доста?Защото мен са ме заливали с бира(неволно)и косата ми вунеше ОТВРАТИТЕЛНО!

Не се доверявай на блясъка в очите на някой,защото това може да е слънцето,прозиращо през кухата му тиква!

При наличието на тоооолкова много пяни за коса това ми се струва изключително ненужно...

Повече от фен
    То и аз съм с къдрава коса и май тук е мястото да споделя мойта тайна за оформяне на къдриците...БИРА Просто намачкайте косата си с бира - НЕ мирише ( бирата изветрява) в същото време прави разкошни твърди и оформени къдрици
    I wish for this night time to last for a life-time
    The darkness around me
    Shores of a solar sea
    Oh how I wish to go down with the sun
    Sleeping, Weeping, With you...

dran-dran_f
    Guest
    az probvah s bira i kosata mi ne se nakadri (to e nevazmojno neq nai sliniq lak za kosa koito namerih q darji nqma i 2 chasa) ama stana mn puhkava i gotina I si mirisheshe ! Ne silno i gadno ama si imashe specifichen miris. I edna priqtelka se beshe kadrila s beltak i pak taka , ne na gadno ama nqkakv miris si ima po stranen i me e strah da opitam...

Повече от фен
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от dran-dran_f
    az probvah s bira i kosata mi ne se nakadri (to e nevazmojno neq nai sliniq lak za kosa koito namerih q darji nqma i 2 chasa) ama stana mn puhkava i gotina I si mirisheshe ! Ne silno i gadno ama si imashe specifichen miris. I edna priqtelka se beshe kadrila s beltak i pak taka , ne na gadno ama nqkakv miris si ima po stranen i me e strah da opitam...
    Една приятелка веднъж си беше накъдрила супер яко косата питах я с какво каква пяна и тя каза,че било с бира сега виждам,че не го е пробвала само тя.Ами може би с белтък наистина става хубаво,доколкото съм чувала яйцата били полезни за косата.Но мен също ме притеснява мириса
    Бъди себе си-трудно е,но не и невъзможно!

Guest
    а с белтък се чудя дали косата става като с пяна-неква много твърда щото аз много мразя да става на трърди клечки

Guest
    Ама чакай........ само не разбрах белтъка да не го правя нищо нали, смисъл да не го разбивам на пяна?

Guest
    Не бях чумала това нещо и имам намерение да пробвам.
    Но имам въпросчета - твърда ли става косата? А изглежда ли мазна или не?

Guest
    Ne miri6e ,Ne izglejda mazna,no stava leko tvurda i ako ti e mn tumna i q porazro6i6 samiq beltuk stoi leko bqlo moita e 4erna i edin put se napravih taka i edin pi4 ot moq klas mi kaza 4e mi pobelqva kosata

Град
    In my head
    Боже, това ме изуми.
    Определено ще пробвам, и по двата начина. 10x за полезните съвети.

Супер фен
    Град
    Навсякъде и по всяко време!
    Вие тука салата с мезе напрайхте-то не бяха бири,оцети,яйца

Някой спомена, че при наличието на толкова пяни няма смисъл от такива начини. Принципно имаш право, но разликата е, че белтъкът (сигурно и бирата) не вредят по никакъв начин на косата, дори подхранват, за разлика от пяните. Освен това на другия ден ако си се накъдрила с пяна косата е на клечки и ужасна , а с белтъкът пак си е къдрева, а ако я срешиш става бухнала и готина!
    След белтък косата не изглежда мазна! Втвърдява се, но няма как иначе. Но е готино =D>

Супер фен
    Male vednaga 6te probvam Ama da pitam az kakto s1m s1s estestveno prava kosa pak li 6te stane? \/

Mss. Smith, аз не мисля, че пяните вредят на косата...
    Същи не съм забелязала косата да ми е на клечки на следващия ден ами напротив - почти няма и следа от пяната. НО моята коса по принцип е къдрава и я позлвам само за оформяне, при правите коси незнам как е.
    Бухнали коси аз не харесвам, за това и не реша моята (с изключение - когато я мия)
    И след пяната косата не изглежда мазна... Кой е луд да си слага пяна в корените, че да му изглежда мазна?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си