- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Накъдрете се с белтък!
Ще обясниш ли за оцета, моля те !! [-o<Първоначално написано от brain_stew
az taka i ne razbrah toq beltyk razbivame li go..kfo go pravim ?
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
ДамПървоначално написано от SINDEL
![]()
БебЕтатаа мииии![]()
![]()
Е,някой ще каже ли,трябва ли да разбиваме белтъка?
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
i az ne moga da razbera ... toq beltak razbiva l ise qde li se kade trqbva da go sloja i pod kakva forma... i ne mislq 4e 2 beltaka biha stignali za cqla kosa (dalga) ako e suha o6te pove4e...
malko ne mi se vrazva...
Тази гнусотия я пробвах преди 3-4 дни нито разбивах белтъка нито нищо сложих го на влажна коса и го доизсуших с сешоара .Ебаси стана некфо мн яко ,въобще не очаквах да стане нещоПървоначално написано от shmatka_s_patka
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
аз мисля,че тва яко ше ви втвърди косите после няма да можете да се разрешите!Тва все пак е БЕЛТЪК бе хора!Не се излагайте!По-добре си вземете една пяна за коса,един лак или гел ....мисля че ше сте по-доволни![]()
ДА ама белтъка поне е полезен за косата а пяната гела и лака ти унищожават косата..пак и не може да се получи такаф ефектПървоначално написано от miss_fatty
![]()
![]()
иии можеш ли да ми обясниш къв е ефекта миличка?То яйцето е полезно наистина,защото се правят маски от жалтака!Аз не мога да го разбера тва да ми се мажете с квото ви падне!Знам че белтъка мноо яко стяга и ми обясни тва кат ти се уплете косата после как ше се разрешиш???Първоначално написано от CaNdY_girl{P}
ХАх ами щом съм се намазала с тва би следвало да не седя дни наред с него ,а колко да искарам един ден ,поне аз..тъи като след едно спане вече не седи толкова ефектно по добре би било преди лягане да си измия косата или поне аз така правя другите не знам..Първоначално написано от miss_fatty
![]()
да,бе вие си знаетеПървоначално написано от CaNdY_girl{P}
Аз лично не бих го пробвала!
![]()