.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 37 от общо 37
    Jump!
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от brain_stew
    Хахаха!И аз ще взема да го пробвам някой ден!
    Тва с миризмата ми рпипомня, кака обясних ан една фризьорка, че след ампоана си минавам косата с малко разреден оцет за да стане по-мека и да нямам пърхут (тогава нещо ем беше нападнал!) и тя "Ама то ен мирише ли?" !Та предполагам с белтъка е същото!Тва трябва да се пробва, гледам добра реклама му анправихте!
    Ще обясниш ли за оцета, моля те !! [-o<

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    az taka i ne razbrah toq beltyk razbivame li go..kfo go pravim ?
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

Супер фен Аватара на SuN4o_F
    heheh e 6te probvam tiq dni
    Love you Kris !!!

Повече от фен Аватара на krisi_l@loka
    Град
    Видин
    Цитирай Първоначално написано от SINDEL
    Ами и на мен са ми казвали, 4е стават хубави къдри, но за сметка на това този суров и по никакъв на4ин необработен белтък така "хубаво мирише", 4е не е истина. А само да ти престои два 4аса върху главата и то особено през лятото, когато е горещо не ми се мисли кви "ухания" ще ми се разнасят от косата като се има предвид, 4е яйцата са едни от най-бързо развалящите се храни изобщо, ако не се държат в хладилник...
    Дам

БебЕтатаа мииии

Е,някой ще каже ли,трябва ли да разбиваме белтъка?
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

i az ne moga da razbera ... toq beltak razbiva l ise qde li se kade trqbva da go sloja i pod kakva forma... i ne mislq 4e 2 beltaka biha stignali za cqla kosa (dalga) ako e suha o6te pove4e...
    malko ne mi se vrazva...

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    Цитирай Първоначално написано от shmatka_s_patka
    i az ne moga da razbera ... toq beltak razbiva l ise qde li se kade trqbva da go sloja i pod kakva forma... i ne mislq 4e 2 beltaka biha stignali za cqla kosa (dalga) ako e suha o6te pove4e...
    malko ne mi se vrazva...
    Тази гнусотия я пробвах преди 3-4 дни нито разбивах белтъка нито нищо сложих го на влажна коса и го доизсуших с сешоара .Ебаси стана некфо мн яко ,въобще не очаквах да стане нещо
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

аз мисля,че тва яко ше ви втвърди косите после няма да можете да се разрешите!Тва все пак е БЕЛТЪК бе хора!Не се излагайте!По-добре си вземете една пяна за коса,един лак или гел ....мисля че ше сте по-доволни

:)

Цитирай Първоначално написано от miss_fatty
    аз мисля,че тва яко ше ви втвърди косите после няма да можете да се разрешите!Тва все пак е БЕЛТЪК бе хора!Не се излагайте!По-добре си вземете една пяна за коса,един лак или гел ....мисля че ше сте по-доволни
    ДА ама белтъка поне е полезен за косата а пяната гела и лака ти унищожават косата..пак и не може да се получи такаф ефект

Re: :)

Цитирай Първоначално написано от CaNdY_girl{P}
    ДА ама белтъка поне е полезен за косата а пяната гела и лака ти унищожават косата..пак и не може да се получи такаф ефект
    иии можеш ли да ми обясниш къв е ефекта миличка?То яйцето е полезно наистина,защото се правят маски от жалтака!Аз не мога да го разбера тва да ми се мажете с квото ви падне!Знам че белтъка мноо яко стяга и ми обясни тва кат ти се уплете косата после как ше се разрешиш???

иии можеш ли да ми обясниш къв е ефекта миличка?То яйцето е полезно наистина,защото се правят маски от жалтака!Аз не мога да го разбера тва да ми се мажете с квото ви падне!Знам че белтъка мноо яко стяга и ми обясни тва кат ти се уплете косата после как ше се разрешиш???
    ХАх ами щом съм се намазала с тва би следвало да не седя дни наред с него ,а колко да искарам един ден ,поне аз..тъи като след едно спане вече не седи толкова ефектно по добре би било преди лягане да си измия косата или поне аз така правя другите не знам..

ХАх ами щом съм се намазала с тва би следвало да не седя дни наред с него ,а колко да искарам един ден ,поне аз..тъи като след едно спане вече не седи толкова ефектно по добре би било преди лягане да си измия косата или поне аз така правя другите не знам..
    да,бе вие си знаете Аз лично не бих го пробвала!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си