Т'ва току-що го чух и малко се съмнявам ама всепак да питам тук.. Вярно ли е че ябълките те карат да отслабнеш? Смисъл самите те като ги ядеш и отслабваш? (не умнствено)
Нз за УМСТВЕНОТО щото и тфа е възможно. Хах!Първоначално написано от [Industrial_Fr3aK
Ама ина4е аз знам 4е от лимони мн се отслабва
Гледай сега
от: Лимони
от: Ананас
И от: Грейпфрут
Се отслабва, ама за ябълката нз. За нея нзам, 4е поддържа зъбите здрави без кариеси.
Поздрави и лека нощ
Kogato qdesh po edna qbulka na gladno, vseki den , pomaga za po-lesno hranosmilane.Do kolkoto znam pomaga i za otskabvaneto, ima i takava reklama na hapcheta za otslabvane s qbulkov ocet, sledovatelno bi trqbvalo da pomagat!!
Точно ... когато ядеш ябълката на гладно тя спомага малко или много не за слабеене, а за по-добро храносмилане, което пък от своя страна спомага да не натрупваш излишни мазнини ... а както казаха по-нагоре в едно мнение цитрусови плодове като ананас грейпфрут и лимон горят мазнините ... най-вече грейпфрута и лимона ... и ти го казвам не само като нещо, което съм прочела, а и като изпитано средство![]()
And I don`t want to but I will if I`ve got to ...
Аз знам само за ананасите,че убиват апетита,което помага за отслабване
Не се доверявай на блясъка в очите на някой,защото това може да е слънцето,прозиращо през кухата му тиква!
До колкото знам аз при диетите ябълките са препоръчителни.Е, няма да отслабнеш като ядеш като ненормален и ядеш ябълки.Просто плодовете са много полезни и засищат.
Знам друго.Върху една настъргана ябълка слагаш 2 лъжици кисело мляко.На мен ми е вкусно и помага.С диета и това бях свалила някое и друго кило преди време
Излишни мазнини се натрупват от здравословен проблем и от НЕКАЧЕСТВЕНА ХРАНА, а не от КАЧЕСТВЕНА.
wtf