.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19
    Зле-то
    Guest

Много Съм Зле Хораааа

Както се казва в заглавието много съм зле хора.
    Искам да ви попитам кво казвате на едно момиче за да ви стане приятелка(гадже) От рода на :Ае да ходим или и аз незнам кво!!!

Супер фен
    Град
    Венера
    Знаем, че си зле...
    Пускаш теми тук- значи си зле...

Куенч
    Guest
    Пави като мен...Дърви и лапай пишки на Лъвов мост на мангалите и говори по-водосточната тръба

отрежи си ръката
    Guest
    аре бе, стига сте базикали хората.
    значи ся..маняк...отиваш при момичето и му казваш---отрежи си ръката!!!
    няма как да не те хареса!

ПП:Anubite, ти си моя идол!

Guest
    awe pi4ove harabiq bez ebavki

Kuen4
    Guest
    Az sam ebati pederasaaaaaaaaaaaaaa ebat me za julti stotinkiiii i me kecat po0Oo cel den
    +edit i mirisha na laina

Фен
    Град
    v ku6ti
    stiga ebavahte 4oveka be-iska pomo6t,pone az 6e opitam da pomogna. Ami ne znam to4no ko trq da kaje6 ama nedei da zabiva6 vaprosa-"Iska6 li da budem gajeta?". Moje6 da zapo4ne6 taka-ne znam kak 6e ti prozvu4i i ti kvo misli6 po vaprosa no mn me kefi6. I posle moje da q pita6 v zavisimost ot tui det ti kaje de dali iska da ste ne6to pove4e ot priqteli. Var6i rabota,pone pri mene mina -taka 4e USPEX \/
    Revnostta e stradanieto ot nevazmojnostta da obi4a6!!!

Guest
    Nai-nakraq edin svqste User Mersi mnogo!!!

Куенч
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от eternity
    stiga ebavahte 4oveka be-iska pomo6t,pone az 6e opitam da pomogna. Ami ne znam to4no ko trq da kaje6 ama nedei da zabiva6 vaprosa-"Iska6 li da budem gajeta?". Moje6 da zapo4ne6 taka-ne znam kak 6e ti prozvu4i i ti kvo misli6 po vaprosa no mn me kefi6. I posle moje da q pita6 v zavisimost ot tui det ti kaje de dali iska da ste ne6to pove4e ot priqteli. Var6i rabota,pone pri mene mina -taka 4e USPEX \/
    Я си еби майката ве дрисло миризлива

Повече от фен
    нашия след 5-ти клас вече не се говорят такива неща.... кат усетиш че нещата са добре я целуни.... ако още имаш съмнения я питай след това дали за нея целувката е била знак че иска сериозни отношения или просто ей така... де да знам

Фен
    Град
    v ku6ti
    Цитирай Първоначално написано от Куенч
    Я си еби майката ве дрисло миризлива
    Ne bih iskala da padam do tvoito nivo zatova nqma da ti vra6tam obidata,no vse pak mersi 4e me zabelqza qvno sam kazala ne6to interesno za da go otbeleji6 ,polaskana sum

Голям фен Аватара на pathetic
    eternity

Каквото и да е нивото ти, положително е ниско.

Какви нива бе,хора.
    „Иронията е необходим естетически компонент на мисленето.“

Фен
    Град
    v ku6ti
    Цитирай Първоначално написано от pathetic
    eternity

Каквото и да е нивото ти, положително е ниско.

Какви нива бе,хора.
    6tom taka misli6 nqma problem,vapreki 4e sum na mnenie 4e foruma ne e za da se obijdame a za da spodelqme mneniq,no vse pak vs ima pravo da kaje kakvoto misli

Супер фен Аватара на XXX_f
    Град
    Varna
    "шъ ми ставъш ли гаджълък или па няма"
    Ей така и кажи мн ще ти се зарадва

Guest
    Абе наливайте се другаде,момчето иска помощ!Значи,ще те посъветвам като момиче.Просто я целуни без думи и т.н.Няма нувда да се обяснявате.Може и да си по-изобретателен.Мен приятелят ми ме свали с букет цветя и няколко целувки...

Guest
    Абе наливайте се другаде,момчето иска помощ!Значи,ще те посъветвам като момиче.Просто я целуни без думи и т.н.Няма нужда да се обяснявате.Може и да си по-изобретателен.Мен приятелят ми ме свали с букет цветя и няколко целувки...

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Излезте няколко пъти на разходка,на кафе,на дискотека. поопознайте се само двамата и в 1 момент се наведи да я целунеш. Ако не се дръпне и целувката се получи-гаджета сте. Абе то не се казва така направо. Ние с приятеля ми се бяхме целували преди да станем официално гаджета,ама нещо тогава се объркахме какво искаме. по-скоро той де. И тогава излязохме да се изясним,че нищо няма да стане между нас. Ама на него му скимна и се целунахме. целувахме се много дълго,започнахме да излизаме и така вече 2 години и половина близо.

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    дръж се мило, покажи и че я харесваш, предразположи я и като почувстваш че е готова я целуваш

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си