- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Мастурбиране(въпрос към момичетата)
На 16 години съм и все още не съм правила секс,но често изпитвам нужда и хормоните ми не са така спокойни,както преди.Често мастурбирам.тоест масажирам само клитора си и всеки път получавам удоволствие,което за съжаление е много кратко.Не знам дали това е оргазъм,но се чувствам страхотно,докато мастурбирам,а след като свърша се чувствам неодовлетворена и не знам как да го опиша,но ме става гадно.Моля ви помогнете ми.
и какъв точно е проблема за разрешаване???
Не се доверявай на блясъка в очите на някой,защото това може да е слънцето,прозиращо през кухата му тиква!
ем доколкото разбрах от прочетеното това е оргазъм ..но наистина ние за какво трябва да помогнем?
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
Аз например си еба майката..Така се чувствам куул!
Проблема ти е решен!!!Първоначално написано от bboy_bunker
![]()
![]()
![]()
Има две непреодолими трагедии в живота: едната е да загубиш копнежа на сърцето си, а другата да си го възвърнеш!
ммда права си твърде кратко е...![]()
нищо... веднъж успях права под душаухаа...
xeeee to4no kakaf ti e problema nerazbrax?To pri vsi4ki e kratko.
малка си да си изпиташ клиторния като хората. почни да бъркаш, тоест наблегни на вагиналния, той може да е по силен.
Според мен клиторалния е доста по-силен...Първоначално написано от Snoopy_
според мен не можеш да четеш. прочети пак какво съм писал преди запетайката, тогава говори.Първоначално написано от namely_me
zemi se naebi be!!!
zemi se naebi be!!!
Купи си вибратор или си намери момче да те е*не
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!