.
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от DoPye
    Каква е тая тема
    Код:
    ЧАЛГАТА - НЕ
    оставете тия хора който са си избрали да слушат такава музика намира кво ви пречат

с какво ви пречак копунясват си правят си кефа
    DoPye, с тоя аватар от теб очаквам да си най-върлия фен на Cockney Rejects!

Град
    Някъде....но сама...
    Цитирай Първоначално написано от Whisskas
    Абе нещо не знам до колко си ме разбрал...Защото аз не съм говорила за защитаване на чалгата.
    Говорех за филма,в който се е вкарала мацката,че ще се докаже и ще получи признание като плюе върху нещо противно на това,което тя харесва...Всъщност няма какво да говоря,защото...Аз си казах всичко,след 1-2 години тя сама ще ги разбере тези неща.Просто сега може само да ми се дразни,няма начин да се замисли върху тия неща.
    Защото щом не съм казала "Да,много добре казано,чалгата съкс,чалгарите на сапун и т.н." автоматично се превръщам въм върла чалгарка...Направо да си пикая на рейв-а...
    Да се докажа- не! Да получа признание- да бе, знаех си че по-скоро ще ме одерете жива... Да ти се дразня, може би...Но само защото каза" няма начин да се замисли". И може би наистина сте прави, че човек сам избира музиката си. Аз обаче ще добавя "без доминиране" защото ми писна и аз вече да слушам чалга покрай шофьори, тъпи кафеджии и естествено в даскало където доста често някое гъзарче си носи лаптопа и надува най-мазната и гнусна чалга! Затова се дразня, не за друго. Много хора и на мен ми се дразнят, че слушам Цимер ,например, но аз никога не съм налагала музиката си на другите и не съм ги задължавала да я слушат. Ето това е лошото, а не самото слушане на чалга. Ако си слуша човек чалгата тихичко и и се кефи -ок. И се извинявам за директните обиди към Мечо, ама много бях изпушила. Просто не си го изкарах на когото трябва. Но, това НЕ променя мнението ми за чалгата.
    You left me to rot...You thought that I'll die in my desperation...but...although I'm dead on the inside.....I still breath...it hurts ..yeah..but is still breathing...I'm thankful...

Re: Чалгата-НЕ!

Цитирай Първоначално написано от Dead inside
    Замисляли ли сте се някога защо слушате чалга? Заради текстовете, говорещи за " всевечната, истинска, чиста" любов? Или просто не можете да устоите на певиците, страхуващи се да се покажат на слънце, да не им се разтече силикона? И двете не биха ме накарали да слушам чалга. За мен чалгата е помия и нищо повече.Помия, слушана от малокултурни хора, чиято представа за отпразнуване на годишнина, да речем, е "...води ме в някоя квартална кръчма.." Даже мисля, че не заслужава да бъде наричана "музика", защото музиката ме кара да плача, да се смея, да вярвам, да обичам, а чалгата буди в мен единствено съжаление. Съжаление към 2/3 от българите, които я слушат, съжаление към тези "момиченца" дето си размърдват и малкото мозък, за да преценят кое им стои по-добре - поличката или коланчето. Явно все още има мислещи хора в тая държава, които сметнаха за недопустимо Азис да пее в зала "България". Така или иначе, няма как да изкореним субкултурата, но можем поне да я намалим. Надали човек, чувал изпълнения на Armstrong, Charles, Sinatra, Bregovic, Cullum, Sting, etc. etc. etc. etc., би могъл да приближи място като Amor. Ще кажете " Та какво общо има музиката, която слушаме с това, което сме?" Много.....Прекалено много...Тя ни отразява като огледало...чалгата се свързва с евтини селски панаири, бира, кръчми, курви, цици.....Няма да продължавам, защото боли...Дори хората, слушащи чалга ги боли, но измислят оправдания.....Страх ги е да си го признаят...И мен ме боли...Боли ме като гледам тая помия, която се излива върху нас...Да, върху НАС! Защото и ние, хората които не слушаме чалга биваме слагани в същия кюп, а това обижда.Няма как да премахнем чалгата, но има начини да редуцираме появата и, стига само да имаме достатъчно желание за това.
    a zashto vaob6te trqbva da slu6ame muzika?4alga,metyl?a?ne 4e sam za 4algata ama za kfo trqa seki da dava glupavi meniq kato znae 4e koito si haresva tozi stil si go slu6a i ne pre4i na nikoi....a tva dali 4algata e za gledane ili slu6ane seki sam si re6ava kfo haresva v neq....

абе и аз не слушам тая боза...ама като ги кефи,да си я слушат

edno vreme kato slu6ah 4alga.. slu6ah shtoto bratov4edkata slu6a6e i izobshto cqlo lqto kato bqh pri bashta mi .. si4ko jivo slu6a tva ta ot tam.. ama ve4e mislq 4e tva e edinstveniq stil koito prosto ne moga da iztraq.. opera narodna stari gradski si4ko shte iztraq samo ne i tva.. prekaleno sa pisklivi...

Цитирай Първоначално написано от Whisskas
    Знаеш ли какво си мисля всеки път когато чета такива постове(а това е доста често,защото такива 13 годишни защитници като теб има постоянно)....
    Не си здравомислещ човек.
    Здравомислещите хора си живеят техния живот със тяхната култура,музика и начин на живот,не правят това което не харесват,не слушат това,което не им се слуша и просто...им е добре така.Те не търсят внимание към своята "различна" и "странна"(защото нали така- който не слуша чалга е различен)същност по тийн форуми,плюейки чалгата.
    Не съм върла чалгарка,имам си своят начин на живот,своята музика,своята култура,която определя всичките ми ценности.
    Имам си я и не се бъркам в тази на другите хора.Заобиколена съм от хора,с които взаимно си споделяме интересите и не се бъркаме в "жалките животи на чалгарите,които мразим", не говорим постоянно пред напълно непознати за това как "никой не оценява уникалността на музиката ни,защото всички са погълнати от чалгата"
    Боли ме к*ра дали някакво стадо ще разбира музиката,която аз разбирам,дали ще я оценява и обича.
    На чалгарите също не им пука- те са щастливи- не се месят в средите на рейвъри,метъли,пънкари и т.н. "различни" и живота им е толкова лесен.
    В това отношение са по-здравомислещи от теб.
    Знам че най-вероятно си малка и си се осъзнала скоро,предполагам че искаш да се докажеш...Ама не е това начина.
    Просто изграждай своята ценностна система върху културата,която си избрала без цялата тази престорена злоба и омраза- на никой не му пука какво говориш.Не се натоварвай с глупости.
    Много добре казано! Лошото е че човекът който е пуснал темата не му достигат годините и неможе да вникне в него ;]
    Цитирай Първоначално написано от Amayo
    Дед инсайд кат твърдиш че си толко умен как така си толоко тъпе ве чувееееек.
    И с това съм напълно съгласен ;]

Супер фен
    Аз съм чалгар. Очаквам да ми обясните кво ми е лошото. (Или май се сетих къв е проблема - май завиждаааааааатееее )
    2т. системно

Diе For West Ham

най- лудите фенове

-Ю кан спийк инглиш ??
    -Уат ?!

Click che mamata si e ebalo

Half Beast Half Men

Fuck Like A Beast

Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    според кой филм?
    според мачовете ти спорт не гледаш ли

-Ю кан спийк инглиш ??