- Форум
- По малко от всичко
- Лично творчество
- *До морския бряг*
В коварния свят на мечти и желания,
в погледа кратък на някой поет
аз чувам тихи до болка ридания
родени от кратък нощен сонет.
В тази бездна, в мълчание диво
в посока една все напред и напред
търся близост в мечтание сиво
и нежност аз търся вярваща в теб.
В безкраен ред от вълнения топли
във вятъра прегърнал ме пак
аз чувам кротките вопли
на пустинник до морския бряг.
Цензура!
.: machoka :.
2 и 11т. системни нарушения = бан
Харесва ми ! Браво!
Once you lose yourself you have two options - to find the person you used to be or to lose that person completely...
Знаеш, че харесвам нещата ти. Това стихотворение не прави изключение. Единствена критика - запетаи си пропуснала да слагаш.
смятах, че така ще постигна по-голям ефект при четенето. нали знаеш, че в стиховете не е задължително слагането на запетаи, защото всяка една от тях може да промени целия смисъл на строфатаПървоначално написано от шери-нелогната
това ми беше идеята
Харесва ми!![]()
i na men mi haresva.. i ti kazvam edno golqmo bravo =D> shtoto po na4alo malko hora mogat da pishat stihotvoreniq i to hybavi![]()
Напротив, винаги се започва с лирика, повечето , които се опитват да пишат - пишат лирика. (Е, аз пак съм нек'ва издънка, щото лириката никога не ми се е отдавала, макар че и аз започнах с нея). Но Това определено ми харесва много, защото не са просто събрани някакви шаблонни , римуващи се фразички, има смисъл и то много добре подреден. Стихотоврението е добре структурирано - логически и смислово издържано. Само запетаите нацвъкай наистина![]()
haresva mi ritymyt tiPozdravleniq
![]()
Somebody wants you,
Somebody needs you,
Somebody dreams about you every single night
Somebody can't breathe without you, it's lonely
Somebody hope that some day you will see
That somebody's me