- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Защо момичетата(жените) се срамуват да си поискат?
Защо не казваме директно-прави ми се секс,когато искаме? Защо смятаме,че инициативата трябва да е винаги при мъжа? Лошо ли е 1 жена да си поиска? Въпросите от този сорт са много,а отговорите оставям на вас!
Защото ако момиче си иска спокойно му се лепват нелицеприятни етикети...
Какви ??Първоначално написано от exploitednaba4kane
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Кремче те жените си искат, тва че ти си отвеяна и чакаш гадежото ти 2 години да се почувства готов не значи че сички са такива.
2т. системно
Вероятно това е така, защото още от едно време ни е било втълпявано, че мъжът е силата, че той трябва да поема инициативата, че трябва да си кротуваме, да стискаме зъби, каквото и да става..
Не е лошо една жена да си поиска. Дори.. с всички момчета/мъже, с които съм разговаряла по тази тема, са ми казвали, че им става хипер готино, когато момичето си го каже в прав текст. Възбужда ги и им става приятно, че приятелката им не чака само тях..
И в началото и аз съм се притеснявала. Чудела съм се дали е "редно" да си искам секс. Сега вече знам. Щом ми се прави секс - казвам го. Показвам го. Няма нищо лошо в това момичето да покаже, че иска ласки от човека до себе си. И мъжете са хора.. става им приятно от това, че гаджето им има желание да парави секс с ТОЧНО тях.![]()
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Жените мноо чакате еееей .... то да ти писне и да отидеш при друга !Първоначално написано от Amayo
Чееееее то момичето няма да спира хората от улицата и да си проси секс от този и онзи.. май.Първоначално написано от exploitednaba4kane
![]()
Някой май е загорял за сексПървоначално написано от bungle
![]()
Зависи с кой е момичето.
Аз съм си искала. Никога не ми е пукало. Но пък момчето съм го познавала достатъчно добре, както и той мен, за да не ме помисли за к*рва.
Макар, че на мен ми омръзнаха тези глупости. Коя колко пишки излапала, коя колко са я таковали. Бе, я си гледайте живота и толкова.![]()
2т. системно, бан по профил и ип.
Ami momi4etata sme si nejni kogato ni se igrae i vmesto s dumi moje s leki svalki,celuv4ici i t.n
Те тъпите жени що мразят курветата в червата. Щото знаят че мъжът понякога единственото коет му трябва е едно курве в леглото и квото и да направят не могат да го променят.Първоначално написано от Psihi4no_bolen
![]()
2т. системно
не говоря в случая за първия път само. това няма общо. сега не ме е срам и съм казвала на гаджето си-утре палиш колата и правим секс,защото не издържам. когато ме попита искам ли не шикаклкавя,а си казвам-да или не(което е супер рядко и трябва да съм много зле). В 1 връзка,в която хората правят секс срамно ли е да си поискаш?Първоначално написано от Amayo
това имам предвид-защо трябва да действаме така? Не е ли по-добре да кажем на партньора си-днес ми се прави секс. Искам да правя и ще правя с теб. точка по въпроса.Първоначално написано от bonboncheto_vicky
Жена мечта ... таа сега прави ли ти се сексПървоначално написано от krem4et0
???
Ми срамно е. Най малкото ще се почувствам се едно ме използват като некъв вибратор там да я задоволя и да си хода. И тва "палиш и идваш да ме чукаш" най малкото ми звучи доста просташки особено идващо от човек който обичам.Първоначално написано от krem4et0
2т. системно
Ма важното е че ще ЧУКАШ,чукаш,чукаш ...Първоначално написано от Amayo
Просто правим напоследък секс в колата му. дори да кажа ела с колата да ме вземеш му е ясно какво искам. И не е просташко-просто съм откровена. Той като не иска да прави секс няма да правим и толкова-просто ми казва днес не искам,айде утре и точка. Лошо ли е да си откровен?Първоначално написано от Amayo
Amayo ,а ако любимото ти същество седне в скута ти, обвие ръце около врата ти и ти каже тихичко на уше "бейби,бейби, много ми се прави секс ." пак ли ще се почувстваш все едно те използва ?
незнам , ама моита приятелка си иска секс , и когато си поиска ми става супер възбудено и готино , защото разбирам че и е хубаво с мен.
така че момичета няма нищо срамно да си поискате секс, дори и не в прав текст
Ако не иска аз мога да му я ...оправяПървоначално написано от bungle
Ти така ли ма казваш на куенч като искаш? Че гледам тука едни теми мани маниии.Първоначално написано от bungle
![]()
2т. системно
ее, освен авторката и още няколко изключение аз други девойки които се притесняват да си поискат незнам![]()
Първоначално написано от Анонимко
За това говоря.
Ъх, тука тия дни ме изкараха курвата на Куенч..както и да е.Първоначално написано от Amayo
Та...не измествай темата. Няма ли да ми кажеш ?![]()
Ами естествено че не. Но това няма нищо общо с тва да ме изкарат по тревога от нас.Първоначално написано от bungle
2т. системно