.
Отговор в тема
Страница 3 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 109
    Господин У
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от хаха за Господин У хаха
    Така,с целия си преден пост исках да кажа,че СЕКСА Е ПОТРЕБНОССТА ОТ ТОВА ДА БЪДЕШ С ЛЮБИМИЯ И АКО ТИ ГО РАЗБИРАШ САМО КАТО ОТГОВОР НА ''ЗАСЪРБЯВАНЕТО Й ОТДОЛУ'',толкова по-лошо за теб. Никакви морални ценности не пречат на една жена,изискана дама да си поиска секс от любимия човек. Защото секса е израз на чувства,желание за удовлетвориш потребностите на партнъра си и няма нищо нередно или анти-женско в това. Имаш прекалено големи предрасъдъци,които ще ти пречат. СЕКСЪТ,миличък е за 2ма и няма нищо лошо в това жената да си поиска-обясних вече защо..прочети предния ми пост по-внимателно!! Но наистина! В него казвам много истини,а и в този също. Просто говориш абсурдни неща!
    Както по-горе дамата написа "ако искам просто го показвам". Това и според мен е доста по-удачния начин за една жена, от колкото директния - искам секс! Той е характерен изключително за мъжете, ако пък един мъж не е директен с жените, то той клони към мухльовците.
    Що се отнася до многото истини, които казва, да така е, имаш своето право и действиетлно има вярно и в твоето мнение.

Супер фен
    никога не ме е било срам 'да си поискам' от човек, с който имам връзка.. каде тук има място за срам изобщо?! не е задължително да го казваш с думи, просто го почваш и готово..

Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.

Господин У
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от IlLuSi0nS`
    никога не ме е било срам 'да си поискам' от човек, с който имам връзка.. каде тук има място за срам изобщо?! не е задължително да го казваш с думи, просто го почваш и готово..
    В любовта, думите са излишни...

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Господин У
    бе в любовта незнам, но в страстта определено

Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.

Господин У
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Господин У
    бе в любовта незнам, но в страстта определено
    Съгласен

Повече от фен
    Az si iskam.

Голям фен Аватара на kAdrOkoSkA
    Различно е. Колкото някои момчета се срамуват да си поискат, толкова и накои момичета се срамуват... Въпроса е в това, че мъжете си искат по-директно, а жените не сме толкова директни и в повечето случеи правим така, че Той да даде гласност на взаимните желания... например.
    Не съм съгласна с твърдението ти скъпа - жените не си искат направо не от срамежливост, а от някакъв вид предпазливост.
    -* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-

Повече от фен
    Куенч,не ставаш ли малко банален с тия педофилски теми?Стига подмамвал жертвите си с баничка с бозичка ве!
    2 и 11т. системни нарушения = бан

Голям фен
    Град
    Бургас
    аз не се притеснявам да си поискам , нито се срамувам! някой път може да го кажа в прав текст , друг път да го намекна а най -лесното да му покажа чрез действията ми без изобщо да се обяснявам
    Танцът е израз на вертикално желание , а целувката е предупреждение за долно нападение!!! :P

Град
    v edna bqla staq s meki steni
    Цитирай Първоначално написано от Емилиян Иванов Янков
    Цитирай Първоначално написано от Psihi4no_bolen
    Цитирай Първоначално написано от exploitednaba4kane
    Защото ако момиче си иска спокойно му се лепват нелицеприятни етикети...
    Какви ??
    Ей, сладур.... ти не си ли от Варна и ти?
    Да аз сам от варна ...ма мноо си готин с тез жълти зъбки бе...ти мийш ли си зъбите !?!?!?нищо пак ще ти дам да ми духаш...ЩЕ ти хареса!
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

това имам предвид-защо трябва да действаме така? Не е ли по-добре да кажем на партньора си-днес ми се прави секс. Искам да правя и ще правя с теб. точка по въпроса.
    >prava si!
    ObI4KaM~yOuR~eYeS~zA6ToTo Te Sa~VeRy~NicE~.
    VeDnUj~LoOk~At~Me~I pOsLe~DoN't~FoRgEt~Me~.
    MoEtO sUrCe~TiK~tAk~FoR~yOu~Za6ToTo~I~LOVE~YOU~~

deusex
    Guest

daaaa

Цитирай Първоначално написано от Amayo
    Кремче те жените си искат, тва че ти си отвеяна и чакаш гадежото ти 2 години да се почувства готов не значи че сички са такива .

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от Alerta
    По дяволите, ако искам просто го показвам...
    Някак си е тъпо да кажеш 'виж са мило аре да правим секс'
    0.о
    какво лошо има в това да отидеш до него,да го хвманеш и да му прошепнеш искам секс.

Супер фен
    Tova,che nqkoi momicheta se sramuvat da si poiskat ne oznachava,che vsichki sa taka!Ne vijdam kakvo losho ima,ako si dostatuchno blizka s choveka do teb da spodelish nujdite si

Супер фен
    Град
    Мене ме нема в целата схема
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    0.о
    какво лошо има в това да отидеш до него,да го хвманеш и да му прошепнеш искам секс.
    А бе грозно звучи от устата на жена....има хиляди други начини, вервай ми Ама иначе нема лошо, като част от разнообразието и да се пуснеш по тая схема... Ала на мъжа, както може и да му допадне, така може и да си направи погрешни изводи, трее се има предвид

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Kulio Gangstera
    0.о
    А бе грозно звучи от устата на жена....има хиляди други начини, вервай ми Ама иначе нема лошо, като част от разнообразието и да се пуснеш по тая схема... Ала на мъжа, както може и да му допадне, така може и да си направи погрешни изводи, трее се има предвид
    Имаш право!

Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от Kulio Gangstera
    0.о
    Грозно от жена. Значи мъжът може да иска,а жената да стиска така ли? Сексът е естествена необходимост. Да си поискаш секс е все едно да поискаш вода да задоволиш жаждата си.
    Но в хода на темата ми хрумна 1 подвъпрос-защо понякога ние искаме секс,а извъртаме така нещата,че все едно не искаме и си търсим оправдания. Защо,когато не искаме пак си търсим оправдания,а не казваме директно днес не. Изобщо защо не говорим за секса открито с партньорите си?

Някакси като по чудо е пусната смислена тема, ненаписана на шльокавица, трябва да се изкажа, колкото и да не съм сигурна какво всъщност мисля по въпроса. (:

Та. Смятам за най-логично преди човек да се изказва по някакъв въпрос, да пренесе ситуацията в своя живот и да си помисли той дали би го направил/дали би искал някой друг да го направи.
    Говорите за открита комуникация с партньора. Добре. Аз да кажем мисля, че имам такава с моя, и все пак би ми станало много по-приятно ако въпросното момче, вместо да дойде при мен и да ми прошепне "искам секс", ме целуне страстно. Една жена би се почувствала много по-желана по този начин, отколкото когато я възприемат едва ли не като домакински уред, който изпълнява точно определените си функции. Откритите разговори са чудесно нещо и аз лично съм им огромна привърженичка, но една целувка или поглед, откровено казват много повече. По същия начин смятам, че е и при мъжете. Естествено, че е възбуждащо, но когато е в някаква граница. Ще ме извинявате, но не знам колко елементарно и безбожно глуповато създание от мъжки пол би се чувствало добре когато неговата сериозна (!) приятелка перманентно му казва "Мило, ела у нас, прави ми се секс."; "Скъпи, ела да ме вземеш с колата.. така де, да ме изчукаш в колата"; "Любов моя, искам секс."; "Слънчице, остави го тоя проклет вестник и ела да ме оправиш веднага." и още, както сами се досещате, 1100 цветущи сходни реплики. Така възлюбеният ти би говорил на курвата, за която си е платил, не на любимото си същество. А не виждам кое нормално момиче би искало да се принизи на нивото на платена компаньонка, в търсене на удовлетворяване на нуждите си. Мъжете не са малоумни, биха схванали какво иска гаджето им и без да им го казва толкова директно. Все пак. Не подценявайте, само това не.
    Отделно, Кремче. Не знам за теб, но на мен пиенето на вода ми носи САМО физическо удовлетворение. А, за мое огромно щастие, в секса са намесени и други удоволствия. И повярвай ми има разлика между "Може ли една голяма чаша вода?" и "Може ли да ме оправиш на задна, ЛЮБОВ МОЯ". А после половината женско население се оплаква, че мъжете ни възприемат само сексуално и то в по-бруталния смисъл. Е, ето ви защо. Каквото почукало, такова се обадило, колко поуки има в българските поговорки, хм?
    Относно подвъпроса. Отговор - хората имаме чувства и не само физически, а и психически потребности. Ти как ще се почувстваш, ако кажеш на гаджето си "Искам секс", а то ти каже "Бе не се ли виждаш днес на какво приличаш, по-скоро бих го направил с котката" ? Откровеност в отношенията, без притеснение? По-добре ще ти е да мислиш, че го боли главата, отколкото идеята, че в този момент, в който ти си сервирала изключителната си потребност, тя не е била удовлетворена заради мазната ти коса и пъпката на носа. Да говориш за секс открито с партньора си не е равносилно на това да не се съобразяваш с неговите чувства. А противно на общоприетото мнение, мъжете също имат чувства и също имат нужда да бъдат ухажвани, а не възприемани като пенис на батерии и високоговорител. Отнасяйки се така към момчето ти, няма как да се очаква, че то би имало по-различно отношение към теб. А ти искаш по-различно отношение, нали?
    Да не говорим, че искайки секс е много по-важно да накараш другия също да го иска, отколкото просто да е длъжен да прави каквото прави и жената да е доволна. По-хубаво е да поемеш инициатива, да покажеш, да докоснеш, отколкото да си съобщиш желанието, все едно човекът до теб има единствена функция да си бута мъжкото достойнство в теб когато свирнеш.
    И пак повтарям - не ме разбирайте погрешно, когато има умереност, няма нищо лошо. Да кажеш "Искам те", или каквото там ви е на ум, не е нищо срамно, или долно, или нещо лошо. Просто всичко прекалено.. става гнусно, извинявайте. Става въпрос за хора, не за машини.

And each time I feel like this inside
    There's one thing I wanna know:
    What's so funny bout peace, love and understanding?

lirooos
    Guest
    През целия ми живот до тая, моя 20та година само 4 жени са ми давали да разбера, че искат секс от мен........... Май никой не ме е карал да се чувствам по-самоуверен и на място.

Усещането, че си момче и някое момиче те желае толкова неудържимо супер много бута самочувствието. И в това няма нищо лошо... Доказано е, че самочувствието на мъжете се гради на това, какви и колко контакти имат с жени, а самочувствието на жените се гради на това колко пъти превъзхождат с нещо другите жени в обществото.

Град
    Свищов
    Infatuated Inside
    Първо искам да знаеш,че ти се кефя много и даваш едни от най-смислените мнения тук. Само едно нещо-не мисля,че се принизявам до ролята на курва с дългогодишния ми приятел. Понякога(в повечето случаи) инициативата е негова-негов е теренът и се знае-няма ли хора-прави се секс. Обаче аз като искам какво да правя? Знам,че той иска-възбуден е(то непрекъснато е възбуден),целувките му горят по кожата,но не смее и аз казвам-да го направим искам го. Или това с колата-не му казвам изчукай ме на задната седалка,а днес ще си вземеш ли колата? Ами защо? Загоряла съм. и така. Да ти кажа-не винаги след подобен разговор си взема колата. И изобщо не знам може би е със садистични наклонности,но приятеля ми страшно се възбужда,когато му прошепна нещо в ухото на тема секс. А за това дали е с мазна коса,с пъпки или е брадясал не ме интересува особено. Той си е той. не третирам приятеля си като вибратор-уважавам го,когато не иска не правим нищо. даже,колкото и смешно да звучи му казах,че връзката ни става доста сексуална и не ми харесва и сега сме на вълна въздържание и разговори.

е зависи от кого ще си искаш, ако е от гаджето ти - оз не се срамувам да си поискам, дори напротив - мисля, че е мн възбуждащо това

Повече от фен
    Град
    Варна, България
    мда, защо не го правите ?
    обичам дениту ми {}

Голям фен Аватара на ultra
    Град
    В нас!

Re: Защо момичетата(жените) се срамуват да си поискат?

Защо не казваме директно-прави ми се секс,когато искаме? Защо смятаме,че инициативата трябва да е винаги при мъжа? Лошо ли е 1 жена да си поиска? Въпросите от този сорт са много,а отговорите оставям на вас!
    Ами мен не ме е срам,изобщо даже.Като ми се е@е казвам на моя,че ми се прави
    Никога не ми е било проблем да си поискам,още повече от постоянния ми партньор.В повечето случаи съм активната страна.
    Аз съм блондинка,а твоето извинение какво е???

Град
    София
    Искам си индиректно. Да му кажа направо, че ми се ебе някак си не е най-доброто, което може да се измисли

Повече от фен
    Град
    somewhere in nowhere like Courage :) my sweet neighbour
    то си зависи от 4овека аз даже си звъня по тела и си го привиквам а той доволно си идва
    BTW кой е казал тая глупсот 4е не си казваме?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си