.
Отговор в тема
Страница 4 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 109
    Повече от фен
    Град
    Варна, България
    Цитирай Първоначално написано от Trisha1991
    Искам си индиректно. Да му кажа направо, че ми се ебе някак си не е най-доброто, което може да се измисли
    мисля, че ставаше въпрос за друго... това е хубаво ... даже е по-добре индиректно, отколкото директно... ставаше въпрос, че някои момичета въобще не могат да си го поискат / включително и индеректно /...
    обичам дениту ми {}

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Kitana
    то си зависи от 4овека аз даже си звъня по тела и си го привиквам а той доволно си идва
    BTW кой е казал тая глупсот 4е не си казваме?
    Ти за Call Boy ли го използваш? Егаси и отношението., ама щом пък му допада... странни хора има

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Frank_Lampard
    Искам си индиректно. Да му кажа направо, че ми се ебе някак си не е най-доброто, което може да се измисли
    мисля, че ставаше въпрос за друго... това е хубаво ... даже е по-добре индиректно, отколкото директно... ставаше въпрос, че някои момичета въобще не могат да си го поискат / включително и индеректно /...
    Е въобще да не можеш да си поискаш е тъпо и за момичета и за момчета... Аз не я четя от началото темата, а последните 2-3 поста изчетох и там се коментира директния подход, който според мен за една жена не е уместно да прилага

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от Kitana
    то си зависи от 4овека аз даже си звъня по тела и си го привиквам а той доволно си идва
    BTW кой е казал тая глупсот 4е не си казваме?
    Повечето не го правят. чакат инициатива от другата страна. А и една улегнала жена едва ли би го направила. След като пускам подобна тема-има защо. Много от моите познати не си искат,а чакат партньорът им да поиска.

Град
    Свищов
    Е въобще да не можеш да си поискаш е тъпо и за момичета и за момчета... Аз не я четя от началото темата, а последните 2-3 поста изчетох и там се коментира директния подход, който според мен за една жена не е уместно да прилага
    Абе стига с това 1 мъж може-1 жена не. нали искаме еманципация? Защо тогава пак се поставяме на друго ниво от мъжа. ние не може ли да сме диви и първични?

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Абе стига с това 1 мъж може-1 жена не. нали искаме еманципация? Защо тогава пак се поставяме на друго ниво от мъжа. ние не може ли да сме диви и първични?
    Е аз съм жена и искам да си остана такава. Не се еманципирам особено в отношенията си с мъжете, защото освен всичко друго, се губи и романтиката. А иначе ми харесва да карам такси, снаха ми кара такси, това е еманципация, но не и да сме 1 с 1 с мъжете в секса и връзките си, супер скука ще бъде

Голям фен
    Град
    Sofia
    Е аз съм жена и искам да си остана такава. Не се еманципирам особено в отношенията си с мъжете, защото освен всичко друго, се губи и романтиката. А иначе ми харесва да карам такси, снаха ми кара такси, това е еманципация, но не и да сме 1 с 1 с мъжете в секса и връзките си, супер скука ще бъде
    Много добре си го казала. Между другото това с еманципацията стана много банално вече. Еманципацията е до някаква степен противоположност на женствеността. Има много тънка граница между това да искаш да бъдеш себе си, и да искаш да бъдеш мъж. И именно еманципацията според мен е размътила тази граница. Стремежът към нея често прави жените студени и безразлични, в желанието си да изглеждат силни и нераними.
    Денят настъпва и светлите лъчи
    огряват ярко тоя свят огромен,
    но аз посрещам изгрева с разплакани очи,
    че всичко си остана тъжен спомен.

Град
    Свищов
    Еманципирана жена,не значи жена загубила женствеността си! Айде пооправете се малко и тогава говорете. Еманципиранта жена е равнопоставена с мъжа. никой не говори да се облича като мъж и да командори,а да е на 1 ниво с мъжа и да има същите права като него.

Град
    София
    Еманципирана жена,не значи жена загубила женствеността си! Айде пооправете се малко и тогава говорете. Еманципиранта жена е равнопоставена с мъжа. никой не говори да се облича като мъж и да командори,а да е на 1 ниво с мъжа и да има същите права като него.
    Седи на бара, захапала цигара и бройка мъже. Вижда един готин и понеже е равнопоставена му казва....чшшш пич, ела да те черпя едно. След това му прошепва ... имаш мнооу готин задник пич, искам да ме чукаш....

Кремче, нещо такова ще излезе напрактика, от твоята теория за равнопоставенността, разбираш ли?

Живей живота си, както искаш, а не както другите искат.

Голям фен
    Град
    Sofia
    Не съм казала, че еманципацията е синоним на мъжественост. Просто еманципацията е до един момент, а от там нататък вече стремежът към равенство става пресилен и ненужен и изчезва женствеността. За това сме нежен пол. В миналото, когато жените не са могли да носят панталони и да извършват мъжки дейности, тогава еманципацията е била много важна, но сега...? Мила, ти ако искаш си говори като мъж, за да има еманципация, но не претендирай, че в това има нещо женствено.
    Денят настъпва и светлите лъчи
    огряват ярко тоя свят огромен,
    но аз посрещам изгрева с разплакани очи,
    че всичко си остана тъжен спомен.

Супер фен
    Седи на бара, захапала цигара и бройка мъже. Вижда един готин и понеже е равнопоставена му казва....чшшш пич, ела да те черпя едно. След това му прошепва ... имаш мнооу готин задник пич, искам да ме чукаш....

Кремче, нещо такова ще излезе напрактика, от твоята теория за равнопоставенността, разбираш ли?
    Абсолютно и аз съм на тва мнение, тъпите путки се надяват един ден да ги възприемат сериозно и да им поверят работа достойна само за един мъж ама после искат да им отваряш вратата да дърпаш столове и да им сваляш звезди. Некакси осъзнайте се къде се намирате все пак.
    2т. системно

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Amayo
    Кремче, нещо такова ще излезе напрактика, от твоята теория за равнопоставенността, разбираш ли?[/i][/b]
    Абсолютно и аз съм на тва мнение, тъпите путки се надяват един ден да ги възприемат сериозно и да им поверят работа достойна само за един мъж ама после искат да им отваряш вратата да дърпаш столове и да им сваляш звезди. Некакси осъзнайте се къде се намирате все пак.[/quote]

Eto tova mnenie uvajavam!

Град
    Свищов

не пия по барове,не свалям мъже и не пуша. Ходя си с 1 момче,пия си млекце и единствения ми порок е кафето. Обичам да нося поли. Имам дълга коса. Поддържам се и се гримирам винаги. Еманципирана съм в мисленето си-аз съм равна на права и на задължения с всеки мъж на света. Това,че мога да кажа на този,с който правя секс,че имам тази нужда е чест от тази емпанципация,както и да му кажа как точно искам да станат нещата. И да вметна,че основата на темата се разми и взеха да се говорят разни неща за чукане и кое е женствено. Нима жените не искаме секс? Защо да се боим да си го кажем. до кога ще живеем в Средновековието?

Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от Amayo

Абсолютно и аз съм на тва мнение, тъпите путки се надяват един ден да ги възприемат сериозно и да им поверят работа достойна само за един мъж ама после искат да им отваряш вратата да дърпаш столове и да им сваляш звезди. Некакси осъзнайте се къде се намирате все пак.
    1 е еманципация-друго е кавалерство. Не бъркай двете неща? И пак казвам еманципацията е в съзнанието на 1 жена. Сама да си повярва,че е като мъжа. защото за жалост нещата не са така. Няма равенство и типичен пример са заплатите-за 1 и съща работа жените получават по-малко. И това е в Европа през 21 век.

Голям фен Аватара на ultra
    Град
    В нас!

не пия по барове,не свалям мъже и не пуша. Ходя си с 1 момче,пия си млекце и единствения ми порок е кафето. Обичам да нося поли. Имам дълга коса. Поддържам се и се гримирам винаги. Еманципирана съм в мисленето си-аз съм равна на права и на задължения с всеки мъж на света. Това,че мога да кажа на този,с който правя секс,че имам тази нужда е чест от тази емпанципация,както и да му кажа как точно искам да станат нещата. И да вметна,че основата на темата се разми и взеха да се говорят разни неща за чукане и кое е женствено. Нима жените не искаме секс? Защо да се боим да си го кажем. до кога ще живеем в Средновековието?

Мм дам Кремче,абсолютно съгласна съм с теб!!!
    Би трябвало да пишем от личен опит,а не като цяло.Хора различни,характери различни.
    Когато ми се прави,предпочитам да намекна на моя или да му кажа директно,за да не пропусна момента (който явно е чисто хормонален,като понякога ми се прави повече,а друг път изобщо).Тъй,че не виждам какво лошо има да му кажеш,че имаш нужда?
    По принцип като ми се прави му го казвам по различен начин.Примерно,ако сме навън и го питам дали няма да наминем в тях,защото ,но в повечето случаи той ме привиква и нали разбирате какво следва.
    Друг е въпроса,че ако не му намекна изобщо за секс той ще се усъмни,че кръшкам.Така знае,че винаги е желан и му е приятна мисълта,че го искам.Винаги съм била инициативна и просто не ми е в кръвта да седя в ъгъла и да се правя на срамежлива.
    Аз съм блондинка,а твоето извинение какво е???

Ааааа това ме разби. Браво мацка! Мноо яко си го казала!

Всъщност и аз съм на категоричното мнение, че е безумна тъпотия от страна на жената да каже на даден мъж, бил той и официалното и гадже - "пич чука ми се" Не знам аз ако така кажа на моя не че няма да ме изчука ама ше почне да се отнася с мен кат с курва. А и е нормално, жена да иска секс от мъж е единствено курвенска проява. Пък и да не е ,както и да се погледни си е тъпичко. Те мъжете искат от нас секс, не ние от тях. \/

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Защо пък да е курвенска проява да си поискаш секс от гаджето?

Та те курвите не си искат. Мъжете си искат от тях. Та дори и плащат после.

Защо един мъж може да каже : "Баси, колко много ми се прави секс, възбуждаш ме, искам те.." и в този дух, а жената да не може ? Какво ни е по-различното от на мъжете ? Нямаме пишка. И кво? Това, че те имат пишки повече хора ли ги прави ?

Аре, бе, не живеем в Средновековието.
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

bungle,

Няма проблем за средновековието и разни такива...аз от скруполи не страдам. Идеята ми е друга. Мъжете са маниполируеми, ако научат че и на нас ни пука и също като тях искаме секс (те го знаят де), но ако почнем и като тях да си го искаме... кво правим тогава?
    Винаги е по-силен този, от когото се иска нещо и той определя правилата. Аз лично не бих дала такава власт на мъж

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Цитирай Първоначално написано от готина мацка
    bungle,
    Винаги е по-силен този, от когото се иска нещо и той определя правилата. Аз лично не бих дала такава власт на мъж
    Хмм, тук съм съгласна.
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Guest
    Цитирай Първоначално написано от готина мацка
    bungle,

Няма проблем за средновековието и разни такива...аз от скруполи не страдам. Идеята ми е друга. Мъжете са маниполируеми, ако научат че и на нас ни пука и също като тях искаме секс (те го знаят де), но ако почнем и като тях да си го искаме... кво правим тогава?
    Хаха, това,че и на жената и се ебе го знае всеки мъж на земята,че ти тръгна чак и да го криеш! Разбивате ме тука направо!

Infatuated Inside
    Първо искам да знаеш,че ти се кефя много и даваш едни от най-смислените мнения тук. Само едно нещо-не мисля,че се принизявам до ролята на курва с дългогодишния ми приятел. Понякога(в повечето случаи) инициативата е негова-негов е теренът и се знае-няма ли хора-прави се секс. Обаче аз като искам какво да правя? Знам,че той иска-възбуден е(то непрекъснато е възбуден),целувките му горят по кожата,но не смее и аз казвам-да го направим искам го. Или това с колата-не му казвам изчукай ме на задната седалка,а днес ще си вземеш ли колата? Ами защо? Загоряла съм. и така. Да ти кажа-не винаги след подобен разговор си взема колата. И изобщо не знам може би е със садистични наклонности,но приятеля ми страшно се възбужда,когато му прошепна нещо в ухото на тема секс. А за това дали е с мазна коса,с пъпки или е брадясал не ме интересува особено. Той си е той. не третирам приятеля си като вибратор-уважавам го,когато не иска не правим нищо. даже,колкото и смешно да звучи му казах,че връзката ни става доста сексуална и не ми харесва и сега сме на вълна въздържание и разговори.
    Съжалявам, че не отговорих по-рано, но нямах време. (:
    Като за начало, мисля, че 90% от хората, които пишат в тази тема, говорят за различни неща.
    Или, поне аз говоря за различни неща, хах.
    Нямах предвид когато вече сте се разголещили, целувате се, изобщо, всичко, което явно показва, че искате секс, да е лошо, или по някакъв начин неправилно да му прошепнеш "Искам те". Но това просто не е равносилно на това да му се обадиш по телефона и да му кажеш "Искам те, ела да ме вземеш и да правим секс в колата". В първия случай, вече си направила крачката към това да му покажеш намеренията си - целувките и действията говорят достатъчно, не са само думите тези, които изразяват някакви емоции и желания; а във втория случай нещата вече опират до едно доста по-смешно и ниско ниво. Говорите за еманципация. А как би се почувствала ако гаджето ти се обади и ти каже "Искам да те чукам веднага, слизай долу"? Не знам за вас, но аз бих се почувствала невероятно жалка. Повечето жени спорят за еманципация, но до толкова, до колкото им изнася. Тоест, нека мъжете запазят положителното отношение и уважение, което би трябвало да имат към всяка жена като джентълмени, но едновременно с това да нямат по-голямо предмиство от нас в което и да е било отношение. И в един момент става така, че еманципацията не е равнопоставеност между половете (защото всяка обича да я ухажват, да й джентълменстват, да се държат с нея като принцеса), а се превръща в по-голяма власт за жените. Т.е. не се отказваме от положителните страни на това мъжете да са по-силни, но какво пречи да извлечем още по-голяма ползва и от обратното? Така или иначе, темата наистина не е точно за това.
    И с предния си пост, и тук искам да кажа, че толкова директното заявяване на нещата може да разнообрази една връзка, да внесе някаква тръпка, нещо различно. Но когато стане навик, отношенията се изхабяват и жената поема една роля, която на никоя себеуважаваща се жена не би й харесало да играе. Не твърдя, че само мъжът има право да иска и че жената е безгласна, нямаща възможността да изрази своите желания. Напротив. Смятам, че и за двата пола би било чудесно ако задоволяват желанията си, а това би могло да стане само ако поемат някаква инициатива. Повтарям, и двата пола. Жените често не говорят толкова открито за желанията си, защото така сме възпитавани. В такова общество живеем и няма никакво значение кога сме излезли от средновековието, при положение, че до голяма степен морално принадлежим точно там. И то в много отношения, не само в това.
    Просто мисля, че човек трябва да се съобразява със ситуацията, в която е поставен без да принизява нито себе си, нито този до себе си. Нещата стават спонтанно. И ако един мъж не може да разбере какво иска от него една жена без думи и най-вече, ако въпросната жена не е в състояние да му го покаже, то тази двойка е обречена във всички положения.
    Все едно, определено най-важното нещо е границата. Която твърде малко хора забелязват в отношенията си. (:

And each time I feel like this inside
    There's one thing I wanna know:
    What's so funny bout peace, love and understanding?

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Няма нищо срамно да си поискаш секс от човека, когото обичаш.
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Град
    Свищов
    Infatuated Inside
    Само да вметна,че аз не говоря с гаджето си по телефона изобщо. Ползваме други методи за комуникация-по телефон не сме говорили сигурно от месец-2.
    И така с него сме си по домовете,чатим си и той казва-у дома няма никой-искаш ли да дойдеш и аз в повечето случаи отивам. Обаче става така-днес ще излизаме ли-ок ще излизаме. И аз казвам,че ми се прави секс,така,че да измисли нещо. Както той може да ме извика,така и аз мога. Не го правя грубо,а даже под формата на закачка. Но като искам си го казвам. Нима аз нямам тази нужда? А и не съм съгласна,че искащия е в по-неизгодната позиция или обратното. В любовта няма изгода. Всичко се прави,за да ти е хубаво и приятно. Когато правим дребни сметчици-любовта не е налице.
    Аз искам нещо-казвам си го. не мисля,че съм курва,защото преди всичко съм извоювала уважението на партньора си. Освен това той знае,че съм порядъчна,добра,доста ограничавана и принудена да живея в своеобразен затвор у дома. за това леката закачка, с която изразявам сексуалните си желания е и протест срещу затвора,който е обитаван от моето тяло.
    Снощи даже го попитах какво мисли по този въпрос,за да не му преписвам думи,които не е казал. Бях директна-мислиш ли,че е курвенско да си поискам секс. А той каза-мръснишко да,но курвенско-не. Обаче аз обичам,когато си мръсница!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от sherry
    Няма нищо срамно да си поискаш секс от човека, когото обичаш.
    O да, да! Мисли си така

Голям фен Аватара на ultra
    Град
    В нас!
    Абе така и не разбрах какво унизително има да си поискаш секс от гаджето си!
    Бахти жените,после как няма да сте незадоволени и мърморещи...
    Аз съм блондинка,а твоето извинение какво е???

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си