- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Защо момичетата(жените) се срамуват да си поискат?
Ти си блондинка, простено ти еПървоначално написано от ultra
![]()
Нещо ми се струва, че се объркаха мненията. Говорим да поискаш секс от гаджето, нали? Че какво лошо има в това? Като ми се прииска, му казвам "Прави ми се секс" и тва е.
В мойта фирма секи получава толкова колкото си изработи. Жената ако не може да смогне на мъжете знаеш ли кво прави - вместо да се направи на еманципирана гледа да мине по тънката лайсна - почва да се оправдава понеже е жена. Демек обратното на това за което вие смахнатите се боритеПървоначално написано от krem4et0
фанете се първо свършете една работа па после ми разтягайте локуми и философиии. This is a man's worldddd...
2т. системно
Ami az ne mislia 4e e sramno,kyrvensko ili gre6no da poiska6 ot 4oveka koito obi4a6 seks.Na priatelia mi my haresva kogato si iskam za6toto taka se 4ystva jelan i ne e taka vse edno vinagi samo toi iska a az my pyskam ei taka kolkoto da ne my otkaja..Osven tova s nego sme si izmislili drygi dymi4ki za seks i ne ypotrebiavame "4ykane","ebane" i t.n. Taka tova koeto kazvame zvy4i sladko i zaka4livo(toest niama na4in da prozvy4i kyrvensko) i nikoi dryg ne shva6ta za kakvo govorim kato ima niakoi naokolo..![]()
Шушиииии, хайде да правиме гушии мушиии.Първоначално написано от slun4ice
![]()
2т. системно
Да, но пък са съвсем прави
Живей живота си, както искаш, а не както другите искат.
Абе много си ми е добре!Първоначално написано от Анонимко
Нали като ми се преебе съм задоволена след това,мнооо ми дреме вие к`во мислите...Хем аз съм доволна,хем и гаджето ми!
Бахти локумите дето разтягате...
Аз съм блондинка,а твоето извинение какво е???
ебaти и кyрвата