.
Отговор в тема
Страница 5 от 5 ПървиПърви 12345
Резултати от 101 до 109 от общо 109
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от ultra
    Абе така и не разбрах какво унизително има да си поискаш секс от гаджето си!
    Бахти жените,после как няма да сте незадоволени и мърморещи...
    Ти си блондинка, простено ти е

Голям фен
    Град
    София
    Нещо ми се струва, че се объркаха мненията. Говорим да поискаш секс от гаджето, нали? Че какво лошо има в това? Като ми се прииска, му казвам "Прави ми се секс" и тва е.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Цитирай Първоначално написано от Amayo
    Цитирай Първоначално написано от Trisha1991
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Еманципирана жена,не значи жена загубила женствеността си! Айде пооправете се малко и тогава говорете. Еманципиранта жена е равнопоставена с мъжа. никой не говори да се облича като мъж и да командори,а да е на 1 ниво с мъжа и да има същите права като него.
    Седи на бара, захапала цигара и бройка мъже. Вижда един готин и понеже е равнопоставена му казва....чшшш пич, ела да те черпя едно. След това му прошепва ... имаш мнооу готин задник пич, искам да ме чукаш....

Кремче, нещо такова ще излезе напрактика, от твоята теория за равнопоставенността, разбираш ли?
    Абсолютно и аз съм на тва мнение, тъпите путки се надяват един ден да ги възприемат сериозно и да им поверят работа достойна само за един мъж ама после искат да им отваряш вратата да дърпаш столове и да им сваляш звезди. Некакси осъзнайте се къде се намирате все пак.
    1 е еманципация-друго е кавалерство. Не бъркай двете неща? И пак казвам еманципацията е в съзнанието на 1 жена. Сама да си повярва,че е като мъжа. защото за жалост нещата не са така. Няма равенство и типичен пример са заплатите-за 1 и съща работа жените получават по-малко. И това е в Европа през 21 век.
    В мойта фирма секи получава толкова колкото си изработи. Жената ако не може да смогне на мъжете знаеш ли кво прави - вместо да се направи на еманципирана гледа да мине по тънката лайсна - почва да се оправдава понеже е жена. Демек обратното на това за което вие смахнатите се борите фанете се първо свършете една работа па после ми разтягайте локуми и философиии. This is a man's worldddd...
    2т. системно

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Ami az ne mislia 4e e sramno,kyrvensko ili gre6no da poiska6 ot 4oveka koito obi4a6 seks.Na priatelia mi my haresva kogato si iskam za6toto taka se 4ystva jelan i ne e taka vse edno vinagi samo toi iska a az my pyskam ei taka kolkoto da ne my otkaja..Osven tova s nego sme si izmislili drygi dymi4ki za seks i ne ypotrebiavame "4ykane","ebane" i t.n. Taka tova koeto kazvame zvy4i sladko i zaka4livo(toest niama na4in da prozvy4i kyrvensko) i nikoi dryg ne shva6ta za kakvo govorim kato ima niakoi naokolo..

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от slun4ice
    Ami az ne mislia 4e e sramno,kyrvensko ili gre6no da poiska6 ot 4oveka koito obi4a6 seks.Na priatelia mi my haresva kogato si iskam za6toto taka se 4ystva jelan i ne e taka vse edno vinagi samo toi iska a az my pyskam ei taka kolkoto da ne my otkaja..Osven tova s nego sme si izmislili drygi dymi4ki za seks i ne ypotrebiavame "4ykane","ebane" i t.n. Taka tova koeto kazvame zvy4i sladko i zaka4livo(toest niama na4in da prozvy4i kyrvensko) i nikoi dryg ne shva6ta za kakvo govorim kato ima niakoi naokolo..
    Шушиииии, хайде да правиме гушии мушиии.
    2т. системно

Супер фен
    Град
    Мене ме нема в целата схема
    Цитирай Първоначално написано от bungle
    Цитирай Първоначално написано от готина мацка
    bungle,
    Винаги е по-силен този, от когото се иска нещо и той определя правилата. Аз лично не бих дала такава власт на мъж
    Хмм, тук съм съгласна.
    Гадни манипулаторки

Град
    София
    Да, но пък са съвсем прави

Живей живота си, както искаш, а не както другите искат.

Голям фен Аватара на ultra
    Град
    В нас!
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от ultra
    Абе така и не разбрах какво унизително има да си поискаш секс от гаджето си!
    Бахти жените,после как няма да сте незадоволени и мърморещи...
    Ти си блондинка, простено ти е
    Абе много си ми е добре!
    Нали като ми се преебе съм задоволена след това,мнооо ми дреме вие к`во мислите...Хем аз съм доволна,хем и гаджето ми!
    Бахти локумите дето разтягате...
    Аз съм блондинка,а твоето извинение какво е???

Guest
    ебaти и кyрвата

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си