.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 83
    Супер фен
    Ne se pritesnqvai,che "nqma da mu napravish svirkata kakto trqbva",vse pak nikoi ne se e rodil nauchen!S poveche praktika vsichko shte se opravi

Guest
    dobre de zashto i otvarqte ochite na tazi patka ? zaebavaite q da si chupi glavata to se vidq che e typo govedo na 15 godini

ti mu kazvash neshto to negovata si znae bahti maloumnoto syzdanie

are piklo begai lqgai sys onq tam i da se radva posle kato ti nabiq shuta tvoi problem tova nas ne ni kasae nqma az da se supolivq posle ami ti

Мега фен Аватара на koalka

Re: Gadjeto mi e na 24,az sum davstvena a toi iska mn ot men

Цитирай Първоначално написано от Ice
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    А защо иска прекалено много от теб, замисляла ли си се?Какво очакваш от един батко?Естествено, той е доста по-голям от теб и иска секс.Той знае ли, че не си готова за нищо от това, което той иска?Аха, и въпреки това те кара.Сега си направи изводите колко те е обича и как не е с теб само, за да го огрее и да му пуснеш!Първия път не е страшен, просто за момичето си е притеснение, защото може и да я боли.Не можеш нищо да направиш, за да не те боли.Или ще те боли или не.Просто говориш с него и му казваш, че с някои неща не си съгласна.Хаха, а ти на 15 ли си?Обикновено такива си хващат батковците на по 24 например.Нищо против 15-те ти години, просто мисли малко след като ти говори такива неща и все пак разликата в годините не е малка!
    Защо мислиш, че е с нея само заради секса? Ти би ли чакала някого 9 месеца само за да го изчукаш?
    Задала съм й въпроси, на които ако отговори може и да си променя мнението.Ми, ако съм настоятелна бих чакала.Защо, не е ли възможно?И искаш да кажеш, че я ОБИЧА?Когато едно момче обича казва на момичето, че когато тя е готова ще му каже, а не постоянно да говори за това и да я убеждава.Тя е на 14 години за Бога, той какво иска?Веднага като й каже, че няма проблем и да правят секс, ли?

Unknown-18
    Guest

А защо иска прекалено много от теб, замисляла ли си се?Какво очакваш от един батко?Естествено, той е доста по-голям от теб и иска секс.Той знае ли, че не си готова за нищо от това, което той иска?Аха, и въпреки това те кара.Сега си направи изводите колко те е обича и как не е с теб само, за да го огрее и да му пуснеш!Първия път не е страшен, просто за момичето си е притеснение, защото може и да я боли.Не можеш нищо да направиш, за да не те боли.Или ще те боли или не.Просто говориш с него и му казваш, че с някои неща не си съгласна.Хаха, а ти на 15 ли си?Обикновено такива си хващат батковците на по 24 например.Нищо против 15-те ти години, просто мисли малко след като ти говори такива неща и все пак разликата в годините не е малка!
    Защо мислиш, че е с нея само заради секса? Ти би ли чакала някого 9 месеца само за да го изчукаш?
    Задала съм й въпроси, на които ако отговори може и да си променя мнението.Ми, ако съм настоятелна бих чакала.Защо, не е ли възможно?И искаш да кажеш, че я ОБИЧА?Когато едно момче обича казва на момичето, че когато тя е готова ще му каже, а не постоянно да говори за това и да я убеждава.Тя е на 14 години за Бога, той какво иска?Веднага като й каже, че няма проблем и да правят секс, ли?

Ти си моя идол Най после да видя нещо свястно и умно написано от момиче БРАВО !!!

angel.of.the.death_f
    Guest
    koalka da ti otgovorq na vyprosite koito moga :Znam 4e edin myj na 25 ne moje da sedi ve4no bez sex i izpitva nujda da go pravi.I da znae 4e ne iskam da pravq si4koto tva i se be6e syglasil, no pri edno malko typo uslovie( poneje gadjeto mi govori s maika mi i tq mu kaza 4e ne obi4am mn da u4a i toi kaza 4e ako izkaram ocenka po niska ot 4 6te stane taka kakto toi iska i az imah edna troika po nemski i taka)Na men tva mi se vijda adski tupo ama nz kak da go nakaram da ne go pravim taka.

ми затова не се тръгва с мъй на такава възраст...то е ясно че човекът си има потребности...щом си се заела...или скачай у леглото...или се раздели с него.Неможе друго

deusex
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от angel.of.the.death_f
    Blagodarq mnogo za otgovorite.
    E (Snoopy_ )az go dyrjah na suho okolo 9 meseca i da sigurno mu e pisnalo na 4oveka, no puk iskah da se obedq 4e naistina se obi4ame.
    Ama mn mn mn me e strah , puk i misylta za svirki ne me privli4a osobeno.E da kajem 4e moga da preglytna otvry6tenieto si, no me e strah 4e moga da mu napravq ne6to ili pone da ne go napravq kakto trqbva... golqm spek

xaxa abe macka ako ti e gnusno da pravi6 svirki zna4i ne si sexualno orientirana! da ne si obratna??? a 6tom 9 meseca ne mu dava6 sex toi priatelq ti ili e mnogo zabluden ili e pedal

Unknown-18
    Guest
    koalka da ti otgovorq na vyprosite koito moga :Znam 4e edin myj na 25 ne moje da sedi ve4no bez sex i izpitva nujda da go pravi.I da znae 4e ne iskam da pravq si4koto tva i se be6e syglasil, no pri edno malko typo uslovie( poneje gadjeto mi govori s maika mi i tq mu kaza 4e ne obi4am mn da u4a i toi kaza 4e ako izkaram ocenka po niska ot 4 6te stane taka kakto toi iska i az imah edna troika po nemski i taka)Na men tva mi se vijda adski tupo ama nz kak da go nakaram da ne go pravim taka.

По всичко написано от тебе до тука а и тая "уговорка" дето сте я направили си правя едно заключение и то е че може да си на 15 години ама на акъл си по зле от 11-12 годишните.Като си толкоз "умня" ся си носи последствията и прави работи дет не ти харесват.Честито!!!
    Ако скоро не те отреже очаквай да поиска да му гълташ.Успех в новите начинания.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Unknown-18
    Цитирай Първоначално написано от готин батко
    Цитирай Първоначално написано от Unknown-18
    Давайте и още "разумни" и "компетентни" съвети.До 2 месеца ще четем нейна тема в раздела "Любов" която ще гласи "Той ме чука и ме заряза" или нещо подобно.А и тва че е с нея 9 месеца и не са спали , а той я е чакал толкова време не е гаранция че не иска само секс.Особено ако въпросната авторка си заслужава или пък той просто не може да си намери друга.
    eбaвай си пyтката майчина, комплексар!

--->Ти си ебавай п*тката майчина то личи кой е комплексар.Като си батко кво търсиш из тийн форумите бе задръстеняк нещастен.Много си смел тука кажи кой си и от къде си ве мутра.Да та видим колко си лош.Педалче лайняно.Ти сигурно си от ония дет денем обикалят мотивирани и се правят на мъже а вечер бачкаш като тревестит.Познах ли?

--->А по темата lamzzzercho даде на нормален и компетентен отговор.Прави квото си искаш обаче бъди сигурна дали го искаш и дали си готова.Аз ти казвам че сигурно е само заради секса щото в 99 % от случаите е така.Ама може пък твоя човек да е в останалия 1 %.
    Ами то и аз съм на 23,но пак си ми е навик да се ровя по тийн сайтове и форуми Просто не бързам да порасна
    Иначе и аз се занимавам с едно момиче на 16 и кой е казал че съм с нея само заради чукане?Иначе и тя не даваше отзад и се погнусяваше,щом чуе за свирка,но...и мен не ме кефи бързото чукане,ама като се налага...Компромиси в една връзка няма ли,нищо няма да стане

Голям фен
    Град
    :)

Priqtelqt mi e s 9 godini po golqm ot men, nie se obi4ame no toi iska ot men prekaleno mnogo
    Значи хем се обичате, хем той иска много от теб. Ми интересно звучи или поне по начина, по койтоси го написала не личи,че се обичате.
    ili az taka si mislq.
    Ако наистина го познаваш няма да казваш "аз така си мисля"
    Iska ot men da mu pravq svirki da go pravim i v dupeto i razni takiva deto.., a az ... mn se pritesnqvam.
    Ако наистина го обичаш няма д асепритесняваш от това д аси с него и да правите различни неща. Защото трябва д аму имаш пълно доверие.
    1.Тези неща не се 'изискват', а се правят по лично желание. Но ти май нямаш особено много доверие на приятелят ти (който пишеше,че много обичаш)
    2.Не,ако беше така щяхме да имаме огромен демографски проблем или поне по-малко роми
    3.Ти го каза все едно с влак ще те газят. Не боли толкова. Но ако си навиа - Пий едно и няма да мислиш много.
    4.Как да го обедиш...нали знаеш,че Любовта е тогава когато правиш нещо защото го желаеш, не защото те карат насила

дивачето
    Guest
    Ако инаистина го обичаш. Няма какво да му отказваш и да се дърпаш. Любовта е и удоволствие. Доставяйте си го бе хора, не се дърпайте!

ami te mom4etata na 16-17 iskat sa6toto neim li go dade6 se cupqt i ne te ebavat za 5 stinki tva e v jivota.dava6 dupi uvajavat ta iskat ta tarsqt te ne go dava6 si nai golqmata zadrastenq4ka tva e

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    ами следващия път потърси някой на твоята възраст

Заглавие: Gadjeto mi e na 24,az sum davstvena a toi iska mn

Na4i,toi trqq da znae 4e se xvanal s devstveno momi4e i trqq da vnimava ako mn nastoqva ili go zareji ili se prestra6i
    ObI4KaM~yOuR~eYeS~zA6ToTo Te Sa~VeRy~NicE~.
    VeDnUj~LoOk~At~Me~I pOsLe~DoN't~FoRgEt~Me~.
    MoEtO sUrCe~TiK~tAk~FoR~yOu~Za6ToTo~I~LOVE~YOU~~

Guest
    800 grama vodka i vsichko shte mine kato po voda

Unknown-18
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    800 grama vodka i vsichko shte mine kato po voda

След 800 грама аз няма да знам къде съм пък камоли тя

nejna
    Guest
    ma na toq 24 godisniq mu e sigurno ebati golqmata patka kak shte i go sloji na malkoto piche sigurno shte q razcepi i sto procenta pri tova shte ima krav shtoto razbiram 17 godishen da q chuka ama to 24 godishen i venite shte izlizat na kura i sichko ama karai ... da ne plashime momicheto to samichko shte si vidi kvo shte i stane... ps: i drugiq pat kato ti kaje da mu duhash ti mu kaji da te blije da ti praii shpakli znaesh li kvo e ???

Цитирай Първоначално написано от nejna
    ma na toq 24 godisniq mu e sigurno ebati golqmata patka kak shte i go sloji na malkoto piche sigurno shte q razcepi i sto procenta pri tova shte ima krav shtoto razbiram 17 godishen da q chuka ama to 24 godishen i venite shte izlizat na "мъжкия полов орган" i sichko ama karai ... da ne plashime momicheto to samichko shte si vidi kvo shte i stane... ps: i drugiq pat kato ti kaje da mu duhash ti mu kaji da te blije da ti praii shpakli znaesh li kvo e ???
    ми аз не знам какво е това шпакли?

Голям фен Аватара на Ice

Съгласна съм, че е малка но и той човек. Не можеш да накараш някой, който си има нужди да те чака цял живот едва ли не.И все пак преди да тръгне с него защо не е помислила за това,че е голям и ще иска да го направят все пак това са 9 месеца, не мислиш ли? А и защо да я чака като може да си фане друга примерно и да спи с нея още на първия ден и да си водят нормален сексуален живот.
    Everything happens for a reason..

Guest
    shikiniki shikiniki mani pari nema pari za cigariii, mene mi se qde 3 kila bananiiii, aideeee kurortaaa

angel.fof.the.death_f
    Guest
    Da, znam kakvo e spakla i toi si e syglasen da go pravi, be s edna duma si iska edin normalen sex s men.
    I (Ice) trugnahme za6toto se obi4ame puk i az iskam da pravq sex nqmam namerenie da stavam monahinq , no prosto iskam pyrviqt mi pyt da e malko po romanti4en i da e taka kakto az iskam, kolkoto i da e nahalno.

сладък батко
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от angel.fof.the.death_f
    Da, znam kakvo e spakla i toi si e syglasen da go pravi, be s edna duma si iska edin normalen sex s men.
    I (Ice) trugnahme za6toto se obi4ame puk i az iskam da pravq sex nqmam namerenie da stavam monahinq , no prosto iskam pyrviqt mi pyt da e malko po romanti4en i da e taka kakto az iskam, kolkoto i da e nahalno.
    Защо тогава не си хванеш някой опитен батко, дето знае как да те накара да ти направи всичко да е романтично. Има готини батковци 28-30 годишни. Дето знаят как да накарат момичето да се чувства перфектно

следователно ти си на 15... колкото мен... интересно... ми аз дори и 2 години да съм с него не бих спала с него, като се има в предвид 9 години разлика (поне за мен). А въщност от какво те е страх? Абе нз... не съм най-точният човек който да дава съвети в тоя раздел...

Naistina li sexa pyrviq pyt e tolkova stra6en?
    Страшен е... Я по-добре недей да правиш секс

Unknown-18
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от сладък батко
    Цитирай Първоначално написано от angel.fof.the.death_f
    Защо тогава не си хванеш някой опитен батко, дето знае как да те накара да ти направи всичко да е романтично. Има готини батковци 28-30 годишни. Дето знаят как да накарат момичето да се чувства перфектно

Себе си ли предлагаш??? Ако е така правиш го много сухарско.А моето мнение е че на нея и е много да ходи с 24 годишен пък камоли с някой на 28-30 години."Дето знаят как да накарат момичето да се чувства перфектно" според мен на тази възраст е по нормално да знаят как да накарат една ЖЕНА да се чувства добре а не 15 годишно момиче.
    Ама все пак това си е ЛИЧНО МОЕ мнение нормално е много да го оспорят и много да го подкрепят.За сега толкова от мене.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си