- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- да се срамувам ли?
em kofti si e
ama tva si e bilo tvoito re6enie
6tom taka si re6ila
zna4i taka e bilo pravilno
Естествено, че няма нищо срамно. В крайна сметка няма да ходиш да се мляскаш с всеки срещнат само, за да можеш да се похвалиш, че си се целувала.
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
Първоначално написано от IlLuSi0nS`
срамувайки се от това което правиш -=-=> се срамуваш от себе си -=-=> нямаш самочувствие -=-=> губиш идентичността си... ставаш като масата... и се движиш с нея... Бъди себе си и не се води от някакви измислени правила 'на колко години ТРЯБВА да правя секс'...ти ако чакаш за всяко нещо да ти казват кога и как да го направиш.................повярвай ми,все ще се намери някой да те подведе...
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
В това няма НИЩО лошо! Напротив! Хубаво е, че си се запазила за момчето, което наистина харесваш и обичашДаже е доста романтично
![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимка в подпис.
аз съм почти на 19 години и ни съм се целувал,ни нищо!
Сега се пукайте от яд,щото аз държа рекорда!!![]()
да
SRAMUVAI SE!!! Ei takiva kato tebe dyrjat malkite mom4enca vse oshte na 4ikii.. zemi go izpraskai sega da mu napraish kef na mom4eto...![]()
me 2Първоначално написано от koalka
![]()
няма от кво да те е срам,сега сигурно обмисляте да правите секс
vav tova nqma ama ni6to sramno naprotiv daje trqbva da se gordeesh sas tova zashtoto ve4e malkite de4ica-12-13 godishni ve4e sa pravili sex a tova ve4e e mnogo sramno.Ti si prosto 4ista i tova e mnogo po dobre ot Kurva
неее батенце не държиш ти рекорда! има хора и на 21 не са се целували...Първоначално написано от Анонимко
няма смисал да казвам че няма нищо срамно...![]()
а аз се целунах с момче на 15 а с момиче на 17 - това значи ли че съм скрит педерасТ ???![]()
DA
Тц тц ми просто казвай,че по-рано си се целувала щото наистина е малко ненормално![]()
не.
можеш само да се гордееш, че все още не си се 'предала'![]()
а и мисля, че колкото по-късно го направиш, толкова ше ти е по-хубаво![]()
алелуя.
искам първия ми път да бъде на пейка в НДК! да се срамувам ли от това?
Щом е било истинско няма за какво да съжаляваш и да се притесняваш.Аз съм на 14 , а първата ми целувка беше на 13, но с момчето дори не ходехме и той на другия ден се целуваше с друга.... така че виждаш че дори и да е рано може да е болезнено, за тва се кефи че всичко е минало добре..Първоначално написано от Анонимко
![]()
според мен няма място за притеснение или срам ...![]()
![]()