- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Абе винаги съм се питал !
Мечтата на всяко 14-15-16-17 г момиче е да си намери богат батко с хубава кола,готин и с голяма пишка![]()
Прав ли съм или съм
![]()
2 и 11т. системни нарушения = бан
не е вярно![]()
emi po-princip e taka no ne s vsi4kipo skoro go pravqt za da se izfukat pred priqtelkite si vsi4ki momi4eta sa v konkorenciq
Не! Болен си. Иди на психиатърПървоначално написано от Metoman
и да и не...не всеки търси това, но никой не може да отрече, че обича хубавите неща![]()
Аз предимно обичам хората,за мое съжаление,колкото и да са ужасни.
Всяка разглезена пикла мечтае за
.богат батко с хубава кола,готин
Виж за пенисите всяка жена ги обича различни и различно.
„Иронията е необходим естетически компонент на мисленето.“
emi ne si prav...vqrno vijdala sym mn momi4eta deto se hva6tat s bogati mom4eta za da se izfukat...no ima i momi4eta koito pyrvo se vliubvat v mom4eto a posle razbirat 4e e bogat i t.n.![]()
Мечтата на Почти всяка 12-15 годишна пикла е това, но има и свестни момичетаПървоначално написано от Metoman
![]()
аз съм на 17 и от тия неща ме вълнува само да е готин, щото за мене има значение красотата, но не и парите!даже мразя да ходя с някой, който има много пари!тва е!
Let The BEAT Control Your Body
Значи верно не съм......
Да си призная бях много комплексиран от това.......Малко хора притежават тези "черти"![]()
за пръв път чувам че има жени, които избират мъжете по красотаПървоначално написано от radito
не се ебаваш нещо нали?
обикновено мъжа избира по красота, а жената по други критерии, едни от тях са парите и колите, а може и да са интелекта, излъчването... но красота??? сигурна ли си?
Не не, луд си и то за връзване. И не си бил комплексиран, все още сиПървоначално написано от Metoman
естествено и не е единствената и аз 1во гледам красотата, след това интелекта, начина му на мислене и т.нПървоначално написано от изненадан
не е вярновсичко е любов, цветя и рози, чистота и розово
чак мед ми капе на сърцето
Знаеш ли ,че отговарям на един от критериите....Голямата пишкаПървоначално написано от Анонимко
![]()
Ако искаш ела да ти покажем питона![]()
защо тогава като съм много красив и съм модел, нямам гадже, а далеч по-грозни от мен си имат?Първоначално написано от malka_sladuranka
да ен си влюбенПървоначално написано от Seizure of Power
![]()
Голямата пишка и питона, са нарицателни употребявани от комплексари по форумите и Митьо Пищова по телевизията.Първоначално написано от Metoman
Изчезни![]()
Ми явно защото си кух като лейка!!!Първоначално написано от пак изненадан
Брат,ти верно си като мене >Първоначално написано от Seizure of Power
![]()
тва е последното нещо, което съмПървоначално написано от malka_sladuranka
просто иронизирам тия дето отричат материалната страна
![]()
Първоначално написано от Klamer4o93
Първоначално написано от Klamer4o93
кух, ама те нали красотата гледат?
ти ако някоя блондинка е куха, няма ли да спиш с нея?
ако и момичетата са така, нямаше да имам проблеми, а аз имам.
значи ни лъжат!
защо тогава като съм много красив и съм модел, нямам гадже, а далеч по-грозни от мен си имат?