.
Затворена тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Налага ми се да отворя момиче

Значи моят проблем е следният : Аз имам опит в секса но приятелката ми е девствена и постоянно ми прави намеци за секс/ аз по принцип не съм от притеснителните) но никога не съм бил с девствено момиче
    Всички момичета с които съм го правил досега са били опитни и искам да помоля за съвети за всичко което се сещате за първи път с девствено момиче
    Важното е не много време да си трезвен!!!
    Живей завинаги в приказката на алкохола!!!

Повече от фен
    лек има 100 такива теми, разрови се малко.... писна ми да пиша всеки ден едни и същи неща.... Намери аз съм писал в една тема наскоро, бил съм с 5 такива убеден съм че ще ти помогнат съветите...

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    С по-добро отношение. Това не е консервена кутия. И след като е толкова наложително,че няма мърдане-действай. Ебаси отношението-като не ти харесва не го правиш,ама не коментираш за неща от сорта на налага ми се и отварям. Грубо е!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    С по-добро отношение. Това не е консервена кутия. И след като е толкова наложително,че няма мърдане-действай. Ебаси отношението-като не ти харесва не го правиш,ама не коментираш за неща от сорта на налага ми се и отварям. Грубо е!
    А как бе??? Как да му се казва???

"отпечатване"
    "отпушване"
    "разпечатване"
    "отваряне"

Ти как му викаш на лишението от девственост бе боза?

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Ще прави секс за първи път. за първи път й е или просто тя все още е девствена. Отворковци

Guest
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Ще прави секс за първи път. за първи път й е или просто тя все още е девствена. Отворковци
    Отворковци сме, щото си имаме отварачки между краката и с тях отваряме момичета като бирени бутилки

Има много такива теми! Използвай търсачката!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си