- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Moderated: Едно момче ще разбере ли, че момичето е девствено
iskam da vi popitam edno mim4e 6te razbere li 4e momi4eto e devstveno ako tq ne mu kaje predi da pravqt sex
Moderated by ^npocTo^a3^f^
7 точка от правилника!
Да.
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
трудна работа брат ми
еми вероятно
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
за да не я усети предполагам трябва много да е нахакана и да има много голямо самочувствие в сексаза да не я разбере... пък от девствено момиче чак такива неща...'де да знам
![]()
![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Да ще разбере.Ако я боли ще направи някаква физиономия или поне ще се издаде.Пък и ти ще устеиш, ако усетиш някакво затруднение да влезеш, а и ще е тясна.
Да според мене![]()
при някой,както и при мен нямаше никфа болка нито кръф
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
Понякога тече кръв и след първия път... (ако тогава изобщо е текло) а пък ако не е правила отдавна секс или й е за 2ри-3ти път пак може да си е тясна...и пак да я боли евентуално. Всичко е строго индивидуално.Първоначално написано от koalka
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
moq 1vi pat mom4eto ne znae6e 4e sam devstvena , nito me bolq nito ima6e krav i mai ne razbra ma mi e se 1 minalo
f*ck off!
Ако не се види по кръвта, дори да е идеална актриса и да я боли и да се стиска, ще разбере по това, че е тясна.
Абе не е задължително да е тясна !
Аз и сега съм си тясна. Даже на моменти по-тясна и от първия път. Това си е до физиология.
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
da
A ako se izloji6 na parviq pat?AAAA?kvo se pravi?![]()
ObI4KaM~yOuR~eYeS~zA6ToTo Te Sa~VeRy~NicE~.
VeDnUj~LoOk~At~Me~I pOsLe~DoN't~FoRgEt~Me~.
MoEtO sUrCe~TiK~tAk~FoR~yOu~Za6ToTo~I~LOVE~YOU~~
Е чи той трее да е яко зле ако не разбере
A ako se izloji6 purviq put?Kakvo se prai?I kak da razbere6 kakvo iska mom4eto vurxu(pod)teb???
ObI4KaM~yOuR~eYeS~zA6ToTo Te Sa~VeRy~NicE~.
VeDnUj~LoOk~At~Me~I pOsLe~DoN't~FoRgEt~Me~.
MoEtO sUrCe~TiK~tAk~FoR~yOu~Za6ToTo~I~LOVE~YOU~~
Възможно е и да не разбере. Наистина зависи от момичето. Моят приятел да речем знаеше,че съм девствена,но и до сега не е съвсем обеден,защото нямало кръв!
абе отвори нова тема кат имаш въпроси или по-добре се разрови в старите теми мноу такива въпроси има тамПървоначално написано от bonboncheto_vicky
Оф, какво значи да се "изложиш." Това не е конкурс или състезание. Не се очаква да си родена научена.Първоначално написано от bonboncheto_vicky
Напротив - нормално е да си притеснена, несигурна, срамежлива и какво ли не още. Партньорът ти (ако държи на теб) ще те разбере и ще се радва, че именно с него изживяваш точно този момент от живота си...без да очаква чудеса. Трудно можеш първия път да знаеш какво иска партньора (пък и следващите пъти...) - с времето ще свикнеш с него, ще разбереш какво и как му харесва...ще се учите взаимно. Не се шашкай...след като ти е първи път се отпусни и го остави да те води (без да философстваш много, много)...
Просто не ми го побира ума...какво значи "да се изложиш"...![]()
![]()
![]()
![]()
а едно момче може ли да разбере че момичето вече не е девствено , да речем ако се правя че ме боли![]()
Ще разбере. И аз първия път не казах на момчето, че съм девствена, ама той си разбра, въпреки, че нямаше кръв.Първоначално написано от Анонимко
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
Да. Дори да не я боли и да влезе лесно пак момчето ще усети, че разкъсва ципата...
I love you...
am... da ama nai dobrata mi priqtelka ne kaza na priqtelq si 4e e devstvena,ima6e si i kryv,bolqlo q e ama toi ne razbral
vs si e strogo individualno tai 4e........