- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Да не би вече да е модерно да си тъп?
Това, че май ти е приятелка не променя факта, че няма право да се обажда след като пише на латиница. Ако не ти беше позната веднага би обърнал внимание на абсолютно същото...Първоначално написано от exploitedteen
бан по ип и профил
заобикаляне на бан + нови нарушения
abe kvo kato pi6a na latinica a?!?!?!?raz4itate li mi,mai da?!?!a i taka mi e po ubonno kakto moje6 a da vidi6 v polovinata mi mneniq sum pisalata na kirilica,no ne mi e udono!!!!Първоначално написано от Мo6nо
Човек, който го мързи да си смени езика и да се взира в малките буквички, ще го мързи и да мисли преди да пише. Аз поне не възприемам на сериозно мненията написани на латиница. А и изрази от думи от типа на "udono" и "ubonno" ми звучат като на някакъв африкански език.Първоначално написано от HardcorE_AFA
Виж какво не искам да се заяждам с теб (още по-малко с експлойтед), но да пишеш така и и да се обаждаш по такава тема и да искаш някой да те взима несериозно. Това ми се струва невъзможно...
Едит: Експлойтед, аз отдавна си признах, че съм извънземно...![]()
бан по ип и профил
v kraina smetka i da ne q prieme6 na seriozno vsu6tnost mi e prez kura...az pi6a v tozi forum za da se zabavlqvam a ne nqkoi da me priema na "seriozno"Първоначално написано от Мo6nо
Лелееее...колко жалко....
а аз си мислех, че имаш "женски полов орган". Явно съм сбъркал. Искам да знаеш, че искренно ти съчувствам.![]()
бтв усещам експлойтед на какво ще ме направи.![]()
бан по ип и профил
ni6to nqma da ti napravi spoko...toi e nai miloto mom4e na svetaПървоначално написано от Мo6nо
ai tva s jenskiq polov organ...moje i da go imam moje i da fgo nqmam...exploitedteen nai dobre znae
мии мойто момиче аз да ти кажа чее....не че искам нещо да те разочаровам ама...маий ти си тъпата! хорцата просто така са свикнали и не обръщат внимание на правописните грешки! пък някой може и за гъзария да го пра ви незнам! нищо лично..Първоначално написано от abstraction
![]()
И НеКа е Грях ИсКам НяКой Ден Да Сера На Тях!
ti pa o6te li ne si slojila kartinki v podpisa nali ti kazah kak stavaПървоначално написано от Kote6koooo
![]()