.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 59 от общо 59
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    млък
    Това, че май ти е приятелка не променя факта, че няма право да се обажда след като пише на латиница. Ако не ти беше позната веднага би обърнал внимание на абсолютно същото...
    бан по ип и профил
    заобикаляне на бан + нови нарушения

Цитирай Първоначално написано от Мo6nо
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    млък
    Това, че май ти е приятелка не променя факта, че няма право да се обажда след като пише на латиница. Ако не ти беше позната веднага би обърнал внимание на абсолютно същото...
    abe kvo kato pi6a na latinica a?!?!?!?raz4itate li mi,mai da?!?!a i taka mi e po ubonno kakto moje6 a da vidi6 v polovinata mi mneniq sum pisalata na kirilica,no ne mi e udono!!!!

Супер фен Аватара на _donna_
    ама вие сега ли разбирате,че е модерно? (:

Цитирай Първоначално написано от HardcorE_AFA
    abe kvo kato pi6a na latinica a?!?!?!?raz4itate li mi,mai da?!?!a i taka mi e po ubonno kakto moje6 a da vidi6 v polovinata mi mneniq sum pisalata na kirilica,no ne mi e udono!!!!
    Човек, който го мързи да си смени езика и да се взира в малките буквички, ще го мързи и да мисли преди да пише. Аз поне не възприемам на сериозно мненията написани на латиница. А и изрази от думи от типа на "udono" и "ubonno" ми звучат като на някакъв африкански език.

Виж какво не искам да се заяждам с теб (още по-малко с експлойтед), но да пишеш така и и да се обаждаш по такава тема и да искаш някой да те взима несериозно. Това ми се струва невъзможно...

Едит: Експлойтед, аз отдавна си признах, че съм извънземно...
    бан по ип и профил

Цитирай Първоначално написано от HardcorE_AFA
    Човек, който го мързи да си смени езика и да се взира в малките буквички, ще го мързи и да мисли преди да пише. Аз поне не възприемам на сериозно мненията написани на латиница. А и изрази от думи от типа на "udono" и "ubonno" ми звучат като на някакъв африкански език.

Виж какво не искам да се заяждам с теб (още по-малко с експлойтед), но да пишеш така и и да се обаждаш по такава тема и да искаш някой да те взима несериозно. Това ми се струва невъзможно...

Едит: Експлойтед, аз отдавна си признах, че съм извънземно...
    v kraina smetka i da ne q prieme6 na seriozno vsu6tnost mi e prez kura...az pi6a v tozi forum za da se zabavlqvam a ne nqkoi da me priema na "seriozno"

Лелееее...колко жалко....

а аз си мислех, че имаш "женски полов орган". Явно съм сбъркал. Искам да знаеш, че искренно ти съчувствам.

бтв усещам експлойтед на какво ще ме направи.
    бан по ип и профил

Лелееее...колко жалко....

а аз си мислех, че имаш "женски полов орган". Явно съм сбъркал. Искам да знаеш, че искренно ти съчувствам.

бтв усещам експлойтед на какво ще ме направи.
    ni6to nqma da ti napravi spoko...toi e nai miloto mom4e na sveta

ai tva s jenskiq polov organ...moje i da go imam moje i da fgo nqmam...exploitedteen nai dobre znae

Re: Да не би вече да е модерно да си тъп?

Цитирай Първоначално написано от abstraction
    МИ въпроса е ясен - като чета и з форума и постоянно попадам на мнения, в които нарочно(а може би не ) "в" се заменя с "ф", "о с "у".

и не само във форума, по скайп половината ми абонати пишат така.

многу си хубаФку
    - ето и едно примерче
    мии мойто момиче аз да ти кажа чее....не че искам нещо да те разочаровам ама...маий ти си тъпата! хорцата просто така са свикнали и не обръщат внимание на правописните грешки! пък някой може и за гъзария да го пра ви незнам! нищо лично..

И НеКа е Грях ИсКам НяКой Ден Да Сера На Тях!

Re: Да не би вече да е модерно да си тъп?

Цитирай Първоначално написано от Kote6koooo
    Цитирай Първоначално написано от abstraction
    МИ въпроса е ясен - като чета и з форума и постоянно попадам на мнения, в които нарочно(а може би не ) "в" се заменя с "ф", "о с "у".

и не само във форума, по скайп половината ми абонати пишат така.

многу си хубаФку
    - ето и едно примерче
    мии мойто момиче аз да ти кажа чее....не че искам нещо да те разочаровам ама...маий ти си тъпата! хорцата просто така са свикнали и не обръщат внимание на правописните грешки! пък някой може и за гъзария да го пра ви незнам! нищо лично..
    ti pa o6te li ne si slojila kartinki v podpisa nali ti kazah kak stava

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си