- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Vkusyt na spermata
буффф определено не е гнусна. На мен проблемът ми е, че на моят му е адски горчива и без солени привкусици или някакви други, а аз мразя всичко горчиво.
Но до колкото знам на повечето им е леко солена или безвкусна.
солен.. гадничък![]()
Горките, гадничък им бил вкуса..
Вие да не мислите, че там долу сте много вкусни..
Как ги цепите тия бисери не знам, честно...
Не веднъж ми се е случвало или след пиянска вечер или още пиян да правя секс и да ми гълтат. Освен това съм пушач. Не мирише, момичетата никога не са се оплаквали от вкуса, а и аз самия (мое си е не ме е гнус като ме целунат след като са глътнали) не съм усетил някакъв много гаден вкус. Нещо с тея пушач пиянде теории се бъркате.Първоначално написано от I cum blood
обемът, цветът, консистенцията, миризмата на отделения еякулат са строго индивидуални за всеки отделен мъж! както няма две еднакви лица, так няма и два "еднакви" еякулата!
те са и силно вариабилни в зависимост от предхождащия период на въздържание и ред други фактори. приказките от USA сайтовете за "ананасовата диета" резултираща в аромат на семенната течност просто приемете като момински мечти.![]()
сперматогенезата протича за средно 75-77 дни. т.е това, което днес изхвърляте е било "произведено" от организма ви преди малко повече от два месеца! така че.....
Ммм...сперма...вкусно ест![]()
![]()
ami ne sum probvala ama sum 4ula 4e e gaden mnogo solen li kaf li neznam![]()
[!] ИсКаМ тЕ , нО тЕ иСкАм зАвИнАгИ [!]
mi da,tvoe si e.ako higienata na chovek e na nivo,nqma nishto gnusno sled podobna liubova igra da go narechem toi da me celune,ako se e trudil i obratnotoПървоначално написано от Snoopy_
![]()
e,ne e nai-prekrasnoto lakomstvo,naistina ima leko solen vkus,ama kvo ot tova?puk i moje da vkliuchite nqkvi extri kato smetana,shokolad,med(za tva ne trqbva da ima kosmi
)taka hem shte vi e zabavno,hem nqma da ti e tolkova nepriqtno.puk i shtom iskash da dostavish udovolstvie na choveka otsreshta,shte se prejalish purviq put,puk posle moje i da ti haresa.
vsichko e vupros na samovnushenieako sa slushash tezi tuk,koito ti kazvat che e gadna,nqma nachin da ti bude priqtno posle,kogato mu pravish svirka.tova se naricha p-r-e-d-u-b-e-d-e-n-o-s-t
t.e. probvai i posle she ni kajesh i ti kvo mislish
![]()
![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
E 6to da e zdravoslovno?Първоначално написано от zaiobaio
![]()
Nikoga ne se otkazvai da presledva6 me4tite si!
\Първоначално написано от rame
/
Nikoga ne se otkazvai da presledva6 me4tite si!
чувал съм че е хубаво да се яде "канела" 2-3 4аса преди секс за да има по-хубав вкус спермата![]()
Преди събитието къркайте натурален сок от ананас за да ви изсмучат мацките с желание.
Изпитано е и доказано.![]()
Животът е БРЯГ!
Ooooooooo.Първоначално написано от BorderManager
![]()
Веднага ще бъде докладвано на мъжа.
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up