.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 47
    Guest

kakvo haresvat momi4etata v edno mom4e

kajete kakvo haresvat momi4etata (imam predvid forma na tqloto, mozazni kletki ,stil na obli4ate i tn)

smacky_f
    Guest
    Mi da ti kaja ima az haresvam mom4eta tip Harrison,mnogo moi priqtelki pak rapari ili metali.Da ti kaja zavisi ot haraktera na momi4eto!V rqloto-men me kefqt me mnogo klio6tavi no ne i prekaleno muskolisti.Otnosno moza4nite kletki-nqma da e nqkakav svrah tap,nito pak zubar-nz moje bi zlatnata sreda

svetlozara88
    Guest
    spored men momi4etata haresvat nai ve4e mom4eta koito se durjat dobre s tqh(mili i nejni)!da ne se pravqt na interesni "koi sum az"!a vun6nostta moje bi nqma takova golqma zna4enie!e estestveno ne 4ak da prili4a na nqkoi klo6ar!

О, Да... момчета с телата на Мел Гипсън, Брус Уилис, Жан Клот ван Дам, Арнолд Шварценегер и т.н.
    Гламно харесвам в момчетата държанието им към мен, дали изпитват уважение към мен, дали са честни с мен...

So, so you think you can tell
    Heaven from Hell
    Blue skies from Pain
    Can you tell a green field
    From a cold steel rail?
    A smile from a veil?

Повече от фен
    На външен вид- баналното висок и строен
    Дрехи- нито чалгари, нито метъли, нито G-та- нещо по-така... старомодно
    Чувство за хумор и сериозен характер (бааахти комбинацията )
    На акъл да е колкото мен- ако е по-тъп винаги ме дърпа и мен надолу (много съм зле, знам), а ако е по-умен- ееее комплексирам се
    Хакерка с пистолет !!!

Супер фен
    Мил,забавен,хубав(като цяло) и ест да е пооооне малко умен
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Супер фен Аватара на evil_lady_in_black
    Град
    извън всякаква реалност
    Ако почне да ми говори мило и да си изпълнява обещанията е екстра

TE TVA E
    Guest

EMINEM

XARESVAM MOM4ETA TIP EMINEM.TOI E VELIK!!!!!!!!! TOI E PROSTO VE4NIQ MUJKAR-TO4NOTAKIVA XATRESVAM

Харесвам преди всичко такива момчета, които ме разбират и с които мога да си говоря за всичко, да са мили, интелигентни и отговорни... Външният вид не е толкова важен, но естествено да не е някой изрод Едно много ме дразни - разни лигльовци и такива дето се правят на голямата работа. Страшно удоволствие ми прави да се заяждам с подобни индивиди

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Първо забелязвам стила на обличане...харесвам смъкнати ама не некфи джи-та...обръщам внимание на интересите,които принципнон се отразяват в този стил...
    После са очите и тялото..усмивката...при опознаването-трябва да ми е забавно с него,да се смея и да има какво да си кажем..да мога да говоря с него на различни теми и дори некфи по-задълбочени...

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    важното е да е пи4 - не искам мистър вселена, нито някой полу4ил нобелова награда - да е симпати4ен, все пак да не слуша някви бесни 4алги, нито да е потънал в тъмната страна напълно
    и все пак да е малко лигав, просто е сладко, ако е умерено, ако пък и е достатъ4но умен
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Голям фен Аватара на pathetic
    Предимно забелязват кирилицата.
    Или липсата на такава.
    „Иронията е необходим естетически компонент на мисленето.“

limabean_vs
    Guest
    AZ XARESVAM DA E NE MN VIDOK,DA NE E SLA,T.E KLIO6TAV-MRAZQ TAKIVA!!! TRQBVA DA E QK.A O4ITE I KOSATA NQ2MA ZNA4ENIE KAV CVQT SA

Голям фен Аватара на moonbeam
    Град
    Dreamland
    най-вече да е мил към мен,да знае къде как да се държи и и да мисли преди да говори,не да ми ръси някви глупости там,да е симпатичен,а и нещото,което мн ме привлича в едно момче е погледът му ,да не е смъкнат,да е висок,строен,с мн чувство за хумор...

Голям фен Аватара на reason
    Град
    Някъде там...
    Тр да има поне малко мозък в главата...и характера.Другото не е толкова важно,но е добре да го има
    Oily marks appear on walls,where pleasure moments hubg before the takeover,the sweeping insensitivity of this,still life...

Голям фен Аватара на christina_aguilera
    Град
    Burgas
    Цитирай Първоначално написано от LoCo^GiRL
    най-вече да е мил към мен,да знае къде как да се държи и и да мисли преди да говори,не да ми ръси някви глупости там,да е симпатичен,а и нещото,което мн ме привлича в едно момче е погледът му ,да не е смъкнат,да е висок,строен,с мн чувство за хумор...
    И аз така

Голям фен
    Град
    Разград
    Цитирай Първоначално написано от christina_aguilera
    Цитирай Първоначално написано от LoCo^GiRL
    И аз така
    ,

мдааа и аз
    ...TaKe mE In YouR ArmS...

Голям фен Аватара на CaSsIe
    Общо за другите момичета не знам,ама мога да ви кажа аз какво харесвам...така.......високи(1.7 0-1.80),смъкнати(смисъл рапъри),стегнато тяло(най-вече яко дупе),със самочувствие и готин характер.....е това е моето момче мечта и вече съм го открила

Супер фен Аватара на evil_lady_in_black
    Град
    извън всякаква реалност
    Ами аз харесвам надутите примерно ето снимка на моя приятел : много е готин
    аз харесвам такива като него

Цитирай Първоначално написано от svetlozara88
    spored men momi4etata haresvat nai ve4e mom4eta koito se durjat dobre s tqh(mili i nejni)!da ne se pravqt na interesni "koi sum az"!a vun6nostta moje bi nqma takova golqma zna4enie!e estestveno ne 4ak da prili4a na nqkoi klo6ar!
    аз то4но такива харесвам

НИКОЙ НЕ УМИРА ДЕВСТВЕН,ЖИВОТА ВСЕКИ ПРЕЕБАВА!!!!

Голям фен
    emi az haresvam momcheta, koito sa zabavni, izglejdat dobre, dyrjat se dobre s momichatata (a ne kato s nqkakvi ni6tojestva), i ne sa sramejlivi, a sa samouvereni i kato si nabelejat nqkakva cel q gonqt do krai.

kristyyyyyyyyyyyyyyyyy
    Guest
    az haresvam mom4eta,koito sa mili s men,koito me razbirat,estestvenno da ne e nqkoi liglio i za men van6nostta ne e nai-vajnoto,no predpo4itam da ne e grozen . sq sam si haresala edno mom4e,no ne znam kak da mu napravq vpe4atlenie,a puk utre 6te hodim na kafe.ako ima ideiki pra6taite . \/

Голям фен
    Лице, кожа, усмивка, тяло, височина... Начин на поведение (ако сегашното ми гадже го гледах по това предимно, нямаше да го избера, демек това май не го гледам, хаха), да имаме общи теми и се чудя какво прави темата тук, а не в раздел Любов, да не говорим, че иам много подобни.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от evil lady in black

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от evil lady in black
    Грозен е!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми