- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- kakvo haresvat momi4etata v edno mom4e
kajete kakvo haresvat momi4etata (imam predvid forma na tqloto, mozazni kletki,stil na obli4ate i tn)
![]()
Mi da ti kaja ima az haresvam mom4eta tip Harrison,mnogo moi priqtelki pak rapari ili metali.Da ti kaja zavisi ot haraktera na momi4eto!V rqloto-men me kefqt me mnogo klio6tavi no ne i prekaleno muskolisti.Otnosno moza4nite kletki-nqma da e nqkakav svrah tap,nito pak zubar-nz moje bi zlatnata sreda
spored men momi4etata haresvat nai ve4e mom4eta koito se durjat dobre s tqh(mili i nejni)!da ne se pravqt na interesni "koi sum az"!a vun6nostta moje bi nqma takova golqma zna4enie!e estestveno ne 4ak da prili4a na nqkoi klo6ar!![]()
О, Да... момчета с телата на Мел Гипсън, Брус Уилис, Жан Клот ван Дам, Арнолд Шварценегер и т.н.
Гламно харесвам в момчетата държанието им към мен, дали изпитват уважение към мен, дали са честни с мен...
![]()
So, so you think you can tell
Heaven from Hell
Blue skies from Pain
Can you tell a green field
From a cold steel rail?
A smile from a veil?
На външен вид- баналното висок и строен
![]()
Дрехи- нито чалгари, нито метъли, нито G-та- нещо по-така... старомодно
![]()
Чувство за хумор и сериозен характер (бааахти комбинацията
)
На акъл да е колкото мен- ако е по-тъп винаги ме дърпа и мен надолу (много съм зле, знам), а ако е по-умен- ееее комплексирам се
![]()
Хакерка с пистолет !!!
![]()
![]()
![]()
Мил,забавен,хубав(като цяло) и ест да е пооооне малко умен![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
Ако почне да ми говори мило и да си изпълнява обещанията е екстра
XARESVAM MOM4ETA TIP EMINEM.TOI E VELIK!!!!!!!!! TOI E PROSTO VE4NIQ MUJKAR-TO4NOTAKIVA XATRESVAM
Харесвам преди всичко такива момчета, които ме разбират и с които мога да си говоря за всичко, да са мили, интелигентни и отговорни... Външният вид не е толкова важен, но естествено да не е някой изродЕдно много ме дразни - разни лигльовци и такива дето се правят на голямата работа. Страшно удоволствие ми прави да се заяждам с подобни индивиди
![]()
Първо забелязвам стила на обличане...харесвам смъкнати ама не некфи джи-та...обръщам внимание на интересите,които принципнон се отразяват в този стил...
После са очите и тялото..усмивката...при опознаването-трябва да ми е забавно с него,да се смея и да има какво да си кажем..да мога да говоря с него на различни теми и дори некфи по-задълбочени...
важното е да е пи4 - не искам мистър вселена, нито някой полу4ил нобелова награда - да е симпати4ен, все пак да не слуша някви бесни 4алги, нито да е потънал в тъмната страна напълно![]()
и все пак да е малко лигав, просто е сладко, ако е умерено, ако пък и е достатъ4но умен![]()
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Предимно забелязват кирилицата.
Или липсата на такава.
„Иронията е необходим естетически компонент на мисленето.“
AZ XARESVAM DA E NE MN VIDOK,DA NE E SLA,T.E KLIO6TAV-MRAZQ TAKIVA!!! TRQBVA DA E QK.A O4ITE I KOSATA NQ2MA ZNA4ENIE KAV CVQT SA
най-вече да е мил към мен,да знае къде как да се държи и и да мисли преди да говори,не да ми ръси някви глупости там,да е симпатичен,а и нещото,което мн ме привлича в едно момче е погледът му,да не е смъкнат,да е висок,строен,с мн чувство за хумор...
Тр да има поне малко мозък в главата...и характера.Другото не е толкова важно,но е добре да го има![]()
Oily marks appear on walls,where pleasure moments hubg before the takeover,the sweeping insensitivity of this,still life...
И аз такаПървоначално написано от LoCo^GiRL
![]()
![]()
,Първоначално написано от christina_aguilera
мдааа и аз![]()
...TaKe mE In YouR ArmS...
Общо за другите момичета не знам,ама мога да ви кажа аз какво харесвам...така.......високи(1.7 0-1.80),смъкнати(смисъл рапъри),стегнато тяло(най-вече яко дупе),със самочувствие и готин характер.....е това е моето момче мечта и вече съм го открила![]()
Ами аз харесвам надутитепримерно ето снимка на моя приятел : много е готин
аз харесвам такива като него
аз то4но такива харесвамПървоначално написано от svetlozara88
НИКОЙ НЕ УМИРА ДЕВСТВЕН,ЖИВОТА ВСЕКИ ПРЕЕБАВА!!!!
az haresvam mom4eta,koito sa mili s men,koito me razbirat,estestvenno da ne e nqkoi liglio i za men van6nostta ne e nai-vajnoto,no predpo4itam da ne e grozen![]()
. sq sam si haresala edno mom4e,no ne znam kak da mu napravq vpe4atlenie,a puk utre 6te hodim na kafe.ako ima ideiki pra6taite
![]()
. \
/
Лице, кожа, усмивка, тяло, височина...Начин на поведение (ако сегашното ми гадже го гледах по това предимно, нямаше да го избера, демек това май не го гледам, хаха), да имаме общи теми и се чудя какво прави темата тук, а не в раздел Любов, да не говорим, че иам много подобни.
Грозен е!Първоначално написано от evil lady in black