- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Нестандартни начини за чекии
Хах ми не е толкова лесноПървоначално написано от CvEtI`KiSs
![]()
i koe mu e trudnoto???Първоначално написано от Анонимко
[!] ИсКаМ тЕ , нО тЕ иСкАм зАвИнАгИ [!]
Първоначално написано от OtherDimension
Муахахаха.![]()
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
ае сериозно .. погледнах от любопитвство ама не мислих че 1во толкова ще ми се оправи настроението и 2ро толкова МН ще се смея мн сте зле =] хванете си приятелки ... по инт е =] ако не .... $ =] good luck
Първоначално написано от ThePainIsReaL
Аве пич чух преди време че некъв се самозадоволявал с прахусмукачката обаче нешу му се прецакало парчето и съдил производителя на прахусмукачката хаха
наи яко е с гадже![]()
Живота е един , живей така , че когато умреш и гробарите да плачат...
Намажи го с кисело мляко![]()
Други предложения?![]()
Браво мойто момче... ДАЙТЕ МУ НОБЕЛОВАТА НАГРАДА ДЕ КАКВО ЧАКАТЕ?!Първоначално написано от ZaRaZaT@
Най модерния начин е да си хванеш приятелка. Незнам дали си пробвал до сега ама е и най-добър.
Тва да търсиш нови начини да си чупиш пишката е вече извратено ве.
Пробвай да си бъркаш в гъза в твоя случаи може и да помогне
ХаАХаххахавие си нямате друга работа че мислите само как да си блъскате чикии и по к'в начин не е ли пък в крайна сметка по-лесно да си хванете някое момиче!!!
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
Рано е още...![]()
![]()
Няма да коментирам, възмутен съм.
Пристрастен съм към секса.
хахаахаха ебати лудата тема:P
sam ne moga :P
Ааа каква е тая тема бе? Бреее как съм я пропуснала??Един вика, че може да си прави свирки сам, друг остроумничи яко яко...
Искам и аз да мога сама да си правя такива неша...
![]()
най-хубавото е че успявам себе си да изумя понякога...Първоначално написано от XXX_f
))
е какво да се прави при момчетата е по-лесноПървоначално написано от malka_sladuranka
но може да се запишеш на гимнастика и... знае ли човек след време да ни изумиш тука всички
![]()
Животът е обидно кратък - забавлявайте се!
Я се самоубий бе.Първоначално написано от crazy_m_15
Голямо нещо каза ти ве. crazy_m_15 скиваш ли кви предложения ти дават тука? Нямат си друга работа комплексаритеПървоначално написано от Addict
![]()
Едно време корабите бяха дървени, а мъжете железни. А сега положението е много зле - корабите са железни, а мъжете - дървени.
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
лелеот нямане на какво да прави човек до къде стига
сетих се мисля че в Scary movie ма не помня коя част хмм мисля че беше втората един пич си направи свирка сам
взе ми си филма и изучи техниката и после пробвай ще е яко гаранция
![]()
Хлад и злоба ще се влеят...черни мисли ще се възнесат..птиците с кървящи устни ще попеят
Ангелите в ада ще умрат!!!
Лягаш на леглото,вдигаш краката на стената и си свършваш в устата![]()
![]()
![]()
Nali chekiqta q pravi6 za ydovolstvie,ne e vajko po kakyv na4in 6te q napravi6,....ti ne risyva6 kartina, nai-prosto obesneno!
:O и цялата тая работа за какво?
едното свършване, което можеш да направиш по стандартния начин, с ръчичката..
пък ако някое момиче те хареса и не разбере, че правиш тия работи.. може и да опиташ..
Пробвай моя вариант.
Една дупка в стената правиш и си готов.
Аз съм на 19 вече и от 14 годишен все това правя.
пробвай все едно е пластелин. така го размачкай![]()