- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Пиченцата с якото пари?
Абе ако тати или мъжа й е капитан под чужд флаг примерноняма да купи на дъщеря си/жена си S-класа ли?
с по над 5000евро месечно заплата... един курс от 6-7 месеца
и за 2-3год колко му е
![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
stranno 6to li ne sum vijdal nekoia mnogo grozna jena da kara takava kola a ima samo razni puteta deto si karat nekoe SLK
Вижте сега-зависи от възрастта!Ако видите една възрастна достолепна бизнес дама,която кара тузарско немско возило е съвсем възможно да си го е изкарала сама,със собствени средства,но видите ли руса пикла на 20 години с добър бюст и съблазнително телсложение,то несъмнено или лапа пишката на някой мъстит бизнесмен, без да казвам мутра или човек с преуспяващ легален бизнес,или тате е инвестирал определена сума за въпросното МПС.В крайна сметка и трите варианта съществуават и няма лошо-както се казва кой,както се уреди!
е ти под грозна к'во разбираш? занимарена или просто грозна. 'щото занимарена жена с много пари...Първоначално написано от niki000
едва ли ще видиш.. то се ходи по фризьори маникюри козметици... пластични хирургиии и т.н. и т.н. пък иначе някоя пак може да си е грозна, но просто да е направена
напраскана такава...
всички да не са красавици... гримът прави чудеса
![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Аз пък си мился "Дали ще ме повози ако и се примоля"![]()
Lo6oto e,4e naistina ne sa mnogo,6toto ako bqha mnogo 6te6e da ozna4ava,4e sme cufnali i vurzali...
Koi kak se uredi![]()
ObI4KaM~yOuR~eYeS~zA6ToTo Te Sa~VeRy~NicE~.
VeDnUj~LoOk~At~Me~I pOsLe~DoN't~FoRgEt~Me~.
MoEtO sUrCe~TiK~tAk~FoR~yOu~Za6ToTo~I~LOVE~YOU~~
Винаги ми се е виждало много ограничено това мислене "Щом кара скъпа кола значи е курва, значи тати е някой баровец, значи я ебе някоя мутра " или рази такива. Така преди няколко години вървахме с една приятелка и мина една мацка с готина кола и пак последва познатата реплика
тогава и казах, ама тя е с колата, с климатика, така че мълчи. Щом е в такава кола, щом има тези пари, значи има акъл в главата да си ги спечели или да накара някой да и ги даде. Ако беше някоя тъпа кифла без грам мозък в главата мислите ли, че щеше да съумее да си ги поиска и следователно да си ги получи.
Еми извинявай, това на 20 да имаш последен модел S-класа и да си го постигнала сама ми се струва леко невъзможно.Или тати й я е купил или някой чичко паричко или богато гадже, което я ч**а за пари(не винаги).
може би богат баща
Kefq se na takiva macki!Imat dostatuchno mozuk v glavite si,za da sa na tova polojenie i da sa postignali tezi neshta,vupreki godinite si.
Ok младите жени не могат на 20 да си позволят това и онова ,а мъжете на по двайсет могат ли?И как го постигат?Не е ли по същата схема?
При тях по-често е бащата, а богатата леличка по-рядко.Първоначално написано от the^one
Първоначално написано от the_o.c_girl
Напълно съм съгласна.... И все пак зависи и от възраст и от визия![]()
ако мислите че останалите типове жени ги интересува цените ли ги или не...Първоначално написано от Made_of_Pain
Не мога да съдя човек и да си правя изводи, без да го познавам и без да съм чувала нищо за него.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Чак когато имам и аз такава кола бих си позволила да коментирам
...it's WilD ObseSSioN...
аве повечето,които ги плюят яко им завиждат ... и защо? да са живи и здрави момичетата с богати родители,за какво да завиждаш? може би,че някои от тях един ден ще останат сами и нямат да могат да се оправят в живота? и да могат, и да не, техен си е живота.
момичетата с богати гаджета?те явно са хубави,явно имат късмет,радвам се за тях,защо не?трябва ли непременно да са долни курви?![]()
но the best си остава преуспялата жена.Всичко постигнала сама преборвайки се в живота с мн труд.уважение за такива жени![]()
Алооо враца.... Каква Кондулиза бе? Тая е братчедка на нефертити вече. Говорим за МЛАДИ, КРАСИВИ БЪЛГАРКИ..... Малко се уточнявай.. + това алфа ромео не е готина кола нито 3000 кинта са добри пари. Говорим за жени които карат коли за 200 000 лева и това го имаше в темата. Като вади 3000 я сметни колко време и трябват да събере пари за такава кола. Като от тея 3000 извади 500 месечни разходи (ако мизерства) 2500 стават нали80 месеца.... успех....
Mene li4no neme interesuvat kintite , vajnoto e da q obi4am !
някой са си успели мадами , нахакани , умни , с добро образование и хубава работаа други са някви кучки дето ходят с някоя мутричка или с някой дядка на 60 с мн пари
![]()
Танцът е израз на вертикално желание , а целувката е предупреждение за долно нападение!!! :P