.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 46 от общо 46
    Абе ако тати или мъжа й е капитан под чужд флаг примерно няма да купи на дъщеря си/жена си S-класа ли? с по над 5000евро месечно заплата... един курс от 6-7 месеца и за 2-3год колко му е
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Повече от фен Аватара на niki000
    Град
    София
    stranno 6to li ne sum vijdal nekoia mnogo grozna jena da kara takava kola a ima samo razni puteta deto si karat nekoe SLK

Guest
    Вижте сега-зависи от възрастта!Ако видите една възрастна достолепна бизнес дама,която кара тузарско немско возило е съвсем възможно да си го е изкарала сама,със собствени средства,но видите ли руса пикла на 20 години с добър бюст и съблазнително телсложение,то несъмнено или лапа пишката на някой мъстит бизнесмен, без да казвам мутра или човек с преуспяващ легален бизнес,или тате е инвестирал определена сума за въпросното МПС.В крайна сметка и трите варианта съществуават и няма лошо-както се казва кой,както се уреди!

Цитирай Първоначално написано от niki000
    stranno 6to li ne sum vijdal nekoia mnogo grozna jena da kara takava kola a ima samo razni puteta deto si karat nekoe SLK
    е ти под грозна к'во разбираш? занимарена или просто грозна. 'щото занимарена жена с много пари... едва ли ще видиш.. то се ходи по фризьори маникюри козметици... пластични хирургиии и т.н. и т.н. пък иначе някоя пак може да си е грозна, но просто да е направена напраскана такава... всички да не са красавици... гримът прави чудеса
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Аз пък си мился "Дали ще ме повози ако и се примоля"

Guest
    Lo6oto e,4e naistina ne sa mnogo,6toto ako bqha mnogo 6te6e da ozna4ava,4e sme cufnali i vurzali...

Koi kak se uredi
    ObI4KaM~yOuR~eYeS~zA6ToTo Te Sa~VeRy~NicE~.
    VeDnUj~LoOk~At~Me~I pOsLe~DoN't~FoRgEt~Me~.
    MoEtO sUrCe~TiK~tAk~FoR~yOu~Za6ToTo~I~LOVE~YOU~~

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    Винаги ми се е виждало много ограничено това мислене "Щом кара скъпа кола значи е курва, значи тати е някой баровец, значи я ебе някоя мутра " или рази такива. Така преди няколко години вървахме с една приятелка и мина една мацка с готина кола и пак последва познатата реплика тогава и казах, ама тя е с колата, с климатика, така че мълчи. Щом е в такава кола, щом има тези пари, значи има акъл в главата да си ги спечели или да накара някой да и ги даде. Ако беше някоя тъпа кифла без грам мозък в главата мислите ли, че щеше да съумее да си ги поиска и следователно да си ги получи.

Мега фен Аватара на koalka
    Еми извинявай, това на 20 да имаш последен модел S-класа и да си го постигнала сама ми се струва леко невъзможно.Или тати й я е купил или някой чичко паричко или богато гадже, което я ч**а за пари(не винаги).

Супер фен
    може би богат баща

Супер фен
    Kefq se na takiva macki!Imat dostatuchno mozuk v glavite si,za da sa na tova polojenie i da sa postignali tezi neshta,vupreki godinite si.

Повече от фен
    Ok младите жени не могат на 20 да си позволят това и онова ,а мъжете на по двайсет могат ли?И как го постигат?Не е ли по същата схема?

Мега фен Аватара на koalka
    Цитирай Първоначално написано от the^one
    Ok младите жени не могат на 20 да си позволят това и онова ,а мъжете на по двайсет могат ли?И как го постигат?Не е ли по същата схема?
    При тях по-често е бащата, а богатата леличка по-рядко.

Супер фен
    Град
    Венера
    Цитирай Първоначално написано от the_o.c_girl
    1 наистина успяла
    2 наистина успели мама и тати
    3 мутра
    ценя жени тип 1

Напълно съм съгласна.... И все пак зависи и от възраст и от визия

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Made_of_Pain
    Цитирай Първоначално написано от the_o.c_girl
    1 наистина успяла
    2 наистина успели мама и тати
    3 мутра
    ценя жени тип 1

Напълно съм съгласна.... И все пак зависи и от възраст и от визия
    ако мислите че останалите типове жени ги интересува цените ли ги или не...

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Не мога да съдя човек и да си правя изводи, без да го познавам и без да съм чувала нищо за него.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Чак когато имам и аз такава кола бих си позволила да коментирам
    ...it's WilD ObseSSioN...

аве повечето,които ги плюят яко им завиждат ... и защо? да са живи и здрави момичетата с богати родители,за какво да завиждаш? може би,че някои от тях един ден ще останат сами и нямат да могат да се оправят в живота? и да могат, и да не, техен си е живота.

момичетата с богати гаджета?те явно са хубави,явно имат късмет,радвам се за тях,защо не?трябва ли непременно да са долни курви?

но the best си остава преуспялата жена.Всичко постигнала сама преборвайки се в живота с мн труд.уважение за такива жени

Повече от фен
    Алооо враца.... Каква Кондулиза бе? Тая е братчедка на нефертити вече. Говорим за МЛАДИ, КРАСИВИ БЪЛГАРКИ..... Малко се уточнявай.. + това алфа ромео не е готина кола нито 3000 кинта са добри пари. Говорим за жени които карат коли за 200 000 лева и това го имаше в темата. Като вади 3000 я сметни колко време и трябват да събере пари за такава кола. Като от тея 3000 извади 500 месечни разходи (ако мизерства) 2500 стават нали 80 месеца.... успех....

Mene li4no neme interesuvat kintite , vajnoto e da q obi4am !

Голям фен
    Град
    Бургас
    някой са си успели мадами , нахакани , умни , с добро образование и хубава работа а други са някви кучки дето ходят с някоя мутричка или с някой дядка на 60 с мн пари
    Танцът е израз на вертикално желание , а целувката е предупреждение за долно нападение!!! :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си