.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Hybrid View

Guest

Moderated: Kак да направя една вечер незабравима?

Моляви кажете ми как да направя една вечер незабравима не само заради секса а и заради всичко останало какво най много ви предрасполага, какво щуро нещо бих могла да направя за да бъде незабравима, споделете ми ваши фантазии

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    7 точка от правилника!

Град
    На Луната :)
    можеше да кажеш дали си момчи или момиче поне...
    Едно време корабите бяха дървени, а мъжете железни. А сега положението е много зле - корабите са железни, а мъжете - дървени.

98% от младото поколение харесва чалгата!
    Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Имам няколко такива вечери,организирани от гаджето ми. секс,хапване на нещо сготвено от него,гледане на ТВ или филм,секс,гушкане и притискане в прегръдките му до безкрай. Между другото това да сте двама в тъмното,голи,но без да правите секс е супер готино-не бих го заменила за 100 оргазма!

Guest
    "нещо бих могла да направя" момиче искам да изненадам приятеля си с прекрасна вечер другиден влиза в казарма, а не се сещам нещо което да не сме правили

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Това,което написах е уни секс. А по темата-аз с нищо не зарадвах моя като влезе в казармата. Последния ден играхме федербал-аз се омацотих,преоблякох се и се разходихме. После заваля един порой и се скрихме в 1 вход. после той ме изпрати и се видяхме 17 дни по-късно на 1 свиждане. Това е-пак си беше незабравимо-аз рева,а сълзите ми се смесват с дъжда!

можеш да му напраиш една свирка и да му засмучеш главичката и също така макарите поварвай ми тва няма да го забрави никога дори ще разкаже за теб

Tova s ve4erqta i gushkaneto mnogo mi dopada... naistina ne se zamenq za nishto na sveta stiga da ne mi se ebe ta 2 da ne mi se vidi

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си