.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Тема: Шматка?

Голям фен
    Град
    The halls of Lorien.

Шматка?

Какво е точното значение на тази думичка? Щото мен, един Стефчо и даскала по философия почнаха да ни определят като абсолютни шматки...

Голям фен Аватара на Alex_f
    Град
    PLEVEN
    6matka e otnesen 4ovek i malko neseriozen!
    Приятелят е човекът,с когото можеш да споделиш радостта от тъгата!!!

Фен
    Град
    zoo....
    Еми доста разсеян човек,дето не знае къде се намира и не мисли много много какво прави

хахах без обиди
    ....Don't bother!Be happy!....

Мега фен
    Град
    Няма усмивки тук, само човешки боклук..
    ^верно е, но аз го приемам като ебати комплимента
    Така стоят нещата,
    cилата определя правилата -
    Добре дошли на нашата забава,
    cамо силните оцеляват!

Голям фен
    Град
    NqKuDe MeJdU AdA i RaIa
    to si e palen kompliment

Ми то "шматка" е "парцал" на руски ама едва ли е искал да те нарече точно така - просто значението на думата не се знае.

Голям фен
    Град
    The halls of Lorien.
    Цитирай Първоначално написано от drebosy4eto
    Ми то "шматка" е "парцал" на руски ама едва ли е искал да те нарече точно така - просто значението на думата не се знае.
    Не, май не ме разбра-имах предвид, че някои съучиници определят мен, Стефчо и философа като шматки. Себе си няма дя описвам, ама даскала е... Един такъв дългунест с дълга коса и обеци... и фланелка на Рамщайн от време на време.... Иначе страшно начетен и интелигентен... и лигавичък... Стефчо си е гений, невероятна памет, големи знания... Също дългунест, но чернокос... Хили се некси особено, мазохист е и пелтечи... Аз... шматка като тях...

ami ne se obijdai,mn se samnqvam,4e i te s takava cel da ti go kazvat! Az li4no mn 4esto izpolzvam taq duma kam nai-dobrite si priqteli kato zaka4ka!! :

Голям фен
    Град
    The halls of Lorien.
    Прочетете ми думите! Ние, шматките, ще превземем света след залеза на свръхчовека! Отношението ни към човеците ще е като отношението на хората към маймуните, а към свръхчовеците- като отношението на пора към лъва!

Повече от фен
    ахеахех и на мене ми казват така...споко то си е комплимент-приятно разсеяно,сладко дебилно,изтрещяло,странно изглеждащо(при някои) безакълно,рядко мислещо( за по-дребни неща),завеяно ,вършещо странни неща същество...рядко бива заинтересовано от глупави и безмислени неща,но в същото време умеещо да се справя с всичко и то доста добре бих казала и интелигентно,но използващо интелекта само когато е наистина нужно,не в обикновен разговор с приятели-тогава само простее,трещи и плямпа простотии,щото не намира за нужно да развива теорията за относителността или за разпада на ядрото хахахаха май се описах абе тфа си е шматка е изрод живеещ в собствен сладък свят

Фен Аватара на Selene
    Град
    Destruction and chaos
    Цитирай Първоначално написано от sWeEt_SeEd
    ахеахех и на мене ми казват така...споко то си е комплимент-приятно разсеяно,сладко дебилно,изтрещяло,странно изглеждащо(при някои) безакълно,рядко мислещо( за по-дребни неща),завеяно ,вършещо странни неща същество...рядко бива заинтересовано от глупави и безмислени неща,но в същото време умеещо да се справя с всичко и то доста добре бих казала и интелигентно,но използващо интелекта само когато е наистина нужно,не в обикновен разговор с приятели-тогава само простее,трещи и плямпа простотии,щото не намира за нужно да развива теорията за относителността или за разпада на ядрото хахахаха май се описах абе тфа си е шматка е изрод живеещ в собствен сладък свят
    Разпознах се тука
    Обичам да ми казват шматка . Мн е яко . Абе комплимент си е !

Голям фен Аватара на reason
    Град
    Някъде там...
    Обичам я тази дума нали аз съм си такава...
    Oily marks appear on walls,where pleasure moments hubg before the takeover,the sweeping insensitivity of this,still life...

Цитирай Първоначално написано от sWeEt_SeEd
    ama ot kade me poznava6 tolkova dobre bravo perfectno opisanie SweEt_SeEd
    Не е важно кой си ти ,а коя съм аз ! :P

daje nemojah i da te citiram kato horata
    Не е важно кой си ти ,а коя съм аз ! :P

Повече от фен
    ahehahe cool WELCOME to SHMATKAS' WORLD \/

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Цитирай Първоначално написано от Selene
    ...Абе комплимент си е ![/color][/b]
    Аха.