Какво е точното значение на тази думичка? Щото мен, един Стефчо и даскала по философия почнаха да ни определят като абсолютни шматки...
6matka e otnesen 4ovek i malko neseriozen!![]()
Приятелят е човекът,с когото можеш да споделиш радостта от тъгата!!!
Еми доста разсеян човек,дето не знае къде се намираи не мисли много много какво прави
хахах без обиди![]()
....Don't bother!Be happy!....
Ми то "шматка" е "парцал" на руски ама едва ли е искал да те нарече точно така - просто значението на думата не се знае.
Не, май не ме разбра-имах предвид, че някои съучиници определят мен, Стефчо и философа като шматки. Себе си няма дя описвам, ама даскала е... Един такъв дългунест с дълга коса и обеци... и фланелка на Рамщайн от време на време.... Иначе страшно начетен и интелигентен... и лигавичък... Стефчо си е гений, невероятна памет, големи знания... Също дългунест, но чернокос... Хили се некси особено, мазохист е и пелтечи... Аз... шматка като тях...Първоначално написано от drebosy4eto
ami ne se obijdai,mn se samnqvam,4e i te s takava cel da ti go kazvat! Az li4no mn 4esto izpolzvam taq duma kam nai-dobrite si priqteli kato zaka4ka!! :![]()
Прочетете ми думите! Ние, шматките, ще превземем света след залеза на свръхчовека! Отношението ни към човеците ще е като отношението на хората към маймуните, а към свръхчовеците- като отношението на пора към лъва!![]()
![]()
ахеахех и на мене ми казват така...споко то си е комплимент-приятно разсеяно,сладко дебилно,изтрещяло,странно изглеждащо(при някои) безакълно,рядко мислещо( за по-дребни неща),завеяно ,вършещо странни неща същество...рядко бива заинтересовано от глупави и безмислени неща,но в същото време умеещо да се справя с всичко и то доста добре бих казалаи интелигентно,но използващо интелекта само когато е наистина нужно,не в обикновен разговор с приятели-тогава само простее,трещи и плямпа простотии,щото не намира за нужно да развива теорията за относителността или за разпада на ядрото
хахахаха май се описах
абе тфа си е шматка е изрод живеещ в собствен сладък свят
![]()
Разпознах се тукаПървоначално написано от sWeEt_SeEd
![]()
Обичам да ми казват шматка. Мн е яко . Абе комплимент си е !
Обичам я тази думанали аз съм си такава...
Oily marks appear on walls,where pleasure moments hubg before the takeover,the sweeping insensitivity of this,still life...
ama ot kade me poznava6 tolkova dobreПървоначално написано от sWeEt_SeEd
![]()
bravo perfectno opisanie SweEt_SeEd
![]()
Не е важно кой си ти ,а коя съм аз ! :P
daje nemojah i da te citiram kato horata![]()
![]()
![]()
Не е важно кой си ти ,а коя съм аз ! :P
ahehahe cool WELCOME to SHMATKAS' WORLD \/
Аха.Първоначално написано от Selene
Да си направим клуб!!!