- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- С коя ръка държиш цигарата?
Ooo 6te si stigneme ustata ne se pritesnqvai \Първоначално написано от IdiOtKa
/
Nikoga ne se otkazvai da presledva6 me4tite si!
С дясната ръка, задължително. С лявата съм пословично скарана. И за да сме пределно изчерпателни - м/у средния пръст и показалеца, както повече хора, но уотевър.
Sleeping in my car - I will undress you
Sleeping in my car - I will caress you
Staying in the back seat of my car making love with me, oh yeah!
С която дойдеВсеки път различно
Pobre diabla se dice que se te a visto por la calle vagando , llorando por un hombre que no vale un centavo , pobre diabla llora por un pobre diabla !
Обичам те мило {}{P}{}
в повечето случаи с дясната, като я държа между показалеца и средния пръст и тръскам с палеца.понякога я държа все едно пуша трева, ама то си зависи.ако дясната ръка е заета, използвам лявата(хаха е то винаги е така...)
na sweta ima tolkowa 4udesa,kolkoto zwezdi ima na nebeto.ako go otre4e6, ti ili si slepec, ili glupak
така като сме тръгнали.. с коя ръка си бършете гъза?
мога само с дясната.. ако я държа с лявата все едно хващам цигара за пръв път..
Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.
дясната
Любов Ли?Тя Не Съществува!Курви ли?Курволяк колкото си щеш!Аз ли?Аз ще те забравя!Тя ли?След третото ебане ще ти е омръзнала!Защо винаги аз съм единствената,а тя поредната!?!
Po princip s dqsnata , no kogato se nalaga i s lqvata. Cigara e darja s pokazaleca i serdniq prast i ponqkoga i s paleca si e podkrepqm![]()
Amiii s tazi s koqto pravq vsichko ostanalo t.e dqsnata
С лявата![]()
Every second chance, begins with a first step...!!
Дясната... държа я като съпруга, чакаща мъжа си с точилка :Р
Не бе нормално си я държа... Ъх : |
I love you...
Ми с дсната. Държа я на филтъра, не я улигавям, мразя да го правя.
"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
Erin Everly
Повечето пъти с лявата,но понякога и с дясната...
с дясната![]()
s desniq krak![]()
![]()
![]()
poprincip sys lqvata sichko pravq s lqvata !![]()
RestInPeace Smacy! Ti vinagi shte si v men ... Obicham te!
mi i s dvete zavisi kude i koga i kvo dr prava ama 4adela samo s dqsnata xaxxaxx da ne izbqga![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...and l3av3 7his m3ss b3hind...
Свикнала съм с лявата, ама като ми е заета и с дясната си попушвам, даже някога пуша като Попай Моряка - без ръцеЩото обичам да върша работки, за които се изискват нерви и сръчност в ръцете - да оправям коси, да гримирам, да шия нещо, да рисувам... абе занимавам се
и като са ми заети слагам един пепелник под мен, прая си кфот си прая с ръцете и пуша
![]()
Ако един ден се събудиш и не видиш Слънцето, значи или си мъртъв или ти си Слънцето.
Като пушех, ми беше удобно с дясната![]()
Don`t be afraid of perfection-you`ll never reach it!