- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Moderated: Имам супер много пори по носа и по челото
emi gadna rabota imam super mn pori po nosa i sa nqkvi golemi po 4eloto sa6to i e gadno kajete kak da gi mahna hodeh na kozmetik nqkolko pati po4ti nqma efekt i papki imam i gadna rabota kajete ne6to efikasno tui 3 step na clinique kva rabota var6i,emi tui ot mene
Moderated by ^npocTo^a3^f^
7 точка от правилника!
Чувала съм,че сауната помага
Бъди себе си-трудно е,но не и невъзможно!
Ами единственото, което мога да ти кажа е да си почистваш сутрин и вечер кожата с продукти съдържащи повече спирт и предназначени за мазна кожа. Иначе за трите стъпки на Клиник се чуват добри отзиви...Аз лично не съм ползвала.
"И как някому уважение да дам,
щом и обграден от хора пак се чувствам сам ?!
И болката в душата ми е като ураган -
бавно я променя и превръща я в катран ..."
Тц тц мн съм тъпаПрочетох,че пише като заглавие на темата "Имам супер много пари но..." :P :P :P Хъахъахаъахаххуаауааухау та по темата...нищо не можеш да направиш щом имаш пори или просту си купи мн качествен фон дю 10 и с готЕна пудра отгоре става трепач :P Примерно аз изпозвам на Орифлейм фон дю тена (15 лв) от серията Джордани Голд и пудра тя около 10 лв беше и едно върху друго и ставаш неознаваема
![]()
![]()
пробвай..
![]()
![]()
В никакъв случай!!!Знаеш ли как ще ти се запушат порите на лицето и какво ще се случи с кожата ти??!Мисля,че имаше една серия на Гарниер,но не съм сигурна как се казва,защото не съм я използвала...Можеш да се посъветваш с козметик,ще получиш най-компетентен отговорПървоначално написано от malkoto_sladur4e
![]()
vzemi na avon az sym dovolna kadeto e mikrogranuli i fondioten na orifflame vsi4kite sa hubavi
Em az pravq slednoto... tui kato imam mn 4erni to4ki po nosa i vseki den sled banq se maja s pasta za zubi, gledai da e nqkoq deto shtipe mn shoto inache nqma efekt, ta majesh se s nqkoq shtipeshta pasta za zubi qkoto shtipane e no ako ne iskash da te shtipe tolko mn po dobre q izsushi sus sushuar za da izsuhne po burzo sled tva stava kato luspii... i sedish tam kolkoto iskash i si q otmivash.. sushto taka vsqka ve4er si 4istq liceto sys spirt.. lavandulov ili salicilov spirt ne pove4e ot 1 procent zashtoto ako e poveche izgarq liceto.. predi lqgane se maja s krem zdrave koeto poveche pomaga zaa pupkite ot kolkoto za porite... i se maja malko e nekomfortno shoto ne popiva mn toq krem i se razmazva po vuzglavnicite i zavivkite no puk ima efekt pone pri mene.. sushto taka po vreme na banq sys guba i sapun si turkam liceto .. ot gubite koito se predlgat v avon s dup4ici ako se seshtate za koi vi govorq.. kakto i da etva pravq az i sym mn dovolna.. pupki nqmam ve4e osven po vreme na cikyl ama rqdko.. obache ot 4ernite to4ki nqma oturvane tolkova lesno
i az imam cherni tochki no eto kak gi maham stoplqm chasha voda i s pamuche koeto natapqm v chashata pritiskam chernite tochki taka che kojata mi da se zatopli po tozi nachin chernite tochki se razmekvat i go iztiskvam sled tova izmivam liceti si i se namazvam s ospokoqvasht krem .Loshto e che tova trae samo 2-3 dni i trqbva da se pravi chesto no postepenno kojata svikva i tochkite sravnitelno namalqva i nai nakraq izchezvat.Za porite i az go imam i mn cheto mi se zapushvat zashtova gi iztiskvam i vednaga izmivam s gel protiv pypki i posle ovlajnqvasht krem za izmivane da lice .sled tazi procedura kojata mi e sravnitelno po dobre.Vajno e ako reshite da iztiskvate pypki ili pori ili cherni tochki da iztiskvate vsichko ot tqh zashtoto ako ostane malko to se uvelichava i otnovo se obrazuv pora ili pypka zatova ne iztiskvaite napolovina ako iztiskate cqlata i sled tova izmiem i namajem s krem postepenno shte izchezne
Обратното е, от горещите пари сауната разширява порите.Първоначално написано от ~~Smirnoff Ice~~
Първоначално написано от zZZASZz
Би ли обяснил/а защото не разбрах пастата за зъби какво помага![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
s tova 6te se izsu6i6 super mn kojata....i 6te po4ne da se beliПървоначално написано от zZZASZz
Sqka vecher, sled kato si izmiesh liceto go maji sus eterichno maslo ot chaeno durvo (tva nqkude 1-2 sedmici) na men lichno mn mi pomogna i veche nqmam pupkistruva m/u 2-3-4 leva..mislq che vuv vsqka apteka prodavat. Az dori si kupih i ot laika i limon maslo no ne sum go probvala oshte \
/
i da se stiskate i da se majete i kvoto i da pravite ne zabravqite 4e lqtoto ve4e doide i tva ozna4ava 4e go davat da bade kam 40 50 gradusa jega i tva znaete li kakvo ozna4ava 4e celiq vi trud da mahnete 4ernite to4ki e bil naprazen za6toto kogato e toplo porite se raz6irqvat i se palnqt s mrasotiq osobenno kogato ste navanka a ne mi se vqrvq lqtoto da si stoite vav vas tai 4e koto i da pravite nqma mahane i az imam mnogo ama ni6to ne mi pomaga ...6te vi kaja lelq mi kak si gi e mahnala kogato e bila na moqta vyzrast ...celta e da ne si pu6a4
1.stava6 sutrin
2.otiva6 do toaletnata![]()
3.izpi6kva6 se v edna 4a6ka
4.posle topva6 pamu4e v 4a6kak i po4istva6 liceto si
5.sled tova go izmiva6 obilno sas pasta za brasnene
malko e gadni4o no i e pomognalo i az bil si go napravila tova no za sajalenie sam pu6a4 ot 5 g .tova e ot mene
i da se stiskate i da se majete i kvoto i da pravite ne zabravqite 4e lqtoto ve4e doide i tva ozna4ava 4e go davat da bade kam 40 50 gradusa jega i tva znaete li kakvo ozna4ava 4e celiq vi trud da mahnete 4ernite to4ki e bil naprazen za6toto kogato e toplo porite se raz6irqvat i se palnqt s mrasotiq osobenno kogato ste navanka a ne mi se vqrvq lqtoto da si stoite vav vas tai 4e koto i da pravite nqma mahane i az imam mnogo ama ni6to ne mi pomaga ...6te vi kaja lelq mi kak si gi e mahnala kogato e bila na moqta vyzrast ...celta e da ne si pu6a4
1.stava6 sutrin
2.otiva6 do toaletnata![]()
3.izpi6kva6 se v edna 4a6ka
4.posle topva6 pamu4e v 4a6kak i po4istva6 liceto si
5.sled tova go izmiva6 obilno sas pasta za brasnene
malko e gadni4o no i e pomognalo i az bil si go napravila tova no za sajalenie sam pu6a4 ot 5 g .tova e ot mene
kakvo zna4enie ima dali si pu6a4 ili ne?
Ако искаш да се почувстваш богат,преброй онези твои неща,които не си купил с пари!
zashto da nqma nihto s/y porite chuvala sym za sapun ai sushto za kestenovi trici te sa tochno za po gladka meka koja i svivat poriteПървоначално написано от malkoto_sladur4e
az naskoro dadoh sysytiq syvet zashtoto an men mmn mi pomaga nadqvam se da pishish ot opit a ne da si go prochela nqkade zashtoto az ot opit pisha nadqvam se da ne prozvichi kato obid i da ne go priemesh taakaПървоначално написано от ot men savet