.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    валентинче
    Guest

Moderated: И двамата сме девствени, но искаме да го направим

Значи аз и приятелят ми сме девствени обаче ни се иска да правим секс....Аз трябва ли да се държа по някакъв по необичаен начин с него. страх ме е че ще се получи кофти и че сме прекалено неопитни. как да го предразположа защото знам че и той се притеснява от това

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    7 точка от правилника!

Guest
    Значии.. като за начало не се спичайте.. бъдете уверени в себеси. То ти почти няма кво да се изложиш.. той може да оплеска нещо.. дай му 1 водка да се поотпусне и сичко е 6 И ако все пак не се справи прати снимка и 1 ЛС Цаката му е да го накараш да се отпусне!

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Прочети важните теми като за начало и всичко, което има в сайта оносно секс и възбуждане.
    Из Нет-а има изписани купища теми, относно възбуждането и предразполагането.

Не, няма какво да се държиш по-необичайно. Баси, просто го гали, докосвай навсякъде, целувай, пускай езичета. Това е. На мъжете им трябва малко.

Като прочетеш темите и ако имаш още въпроси питай.
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

pak az
    Guest
    мерси че отговаряхте сериозно
    още едно въпросче- каква може да е причината тоя да толага това и да не е сигурен. почти съм сигурна че ме обича и пречената едва ли е в мен

Супер фен
    Prosto moje bi vse oshte se pritesnqva,tui kato shte mu e za purvi put i sigurno se strahuva da ne bi da se "izloji",no ti pogovori s nego i po nqkakuv nachin go predrazpoloji

looper
    Guest
    Просто го направете, тихо и романтично. И двамата сте неопитни, така че нямате база за сравнение и няма смисъл да се притеснявате.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си