.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    Повече от фен

Удължаване на грипната ?

Понеже чух от няколко места искам да попитам дали някой има информация за удължаването на ваканцията.Чух че ше почваме от понеделник и ако някой знае за кои райони е и как стоят нещата да казва мерси предварително \/

Повече от фен
    Град
    In Your Mind
    При нас чак сега ни пуснаха грипна и незнам до кога е

Ето тука има информация
    Иначе нащо училище досега не ни пуснаха грипна. Е аз спрях и да се надявам де, то срока свърши вече..

v na6ty daskaloo0 nqq gripna
    нЭ мЭ оЦЭнИ,кОгаТо бяХ самО тВоя,ИскаХ самО теб-сЕга сИ с нея,щаСтлиВ сИ наЛи?нО дЪлбоКо в сЕбе сИ щЕ знаЕш,чЕ аЗ сЪм вСичкО,коЕтО тя нЕ Э!СЕГА ИМАМ НАЙ-СТРАХОТНОTО МОМЧЕ,нО-яД ме Э саМО,чЭ изгУбиХ толКова уСилИя и сЪлзИ за теБ,а тИ сИ пРосТо едИн бОКлуk

Повече от фен
    Град
    Ако всичко свърши утре..искам да знаеш,че днес аз те обичам...
    Аз не съм грипна,едва ли ще ни пуснат то вече седмицата свърши!Добрече поне миналата седмиц бяхме грипна.

"I`m RiCh You`Re a BiTCh"
    ЦЪкНи ТуК ! {}

Guest

Re: Удължаване на грипната ?

Цитирай Първоначално написано от sWeEt_SeEd
    Понеже чух от няколко места искам да попитам дали някой има информация за удължаването на ваканцията.Чух че ше почваме от понеделник и ако някой знае за кои райони е и как стоят нещата да казва мерси предварително \/
    V PLD ima gripna tazi sedmica

Супер фен
    Абе стига бе,нахални ставате!Човек ще си каже,че не грипна епидемия,а няква чума е нападнала България Нас ни пуснаха 4 дни някъде и сега и междусрочна ще имаме...на мене ми беше достатъчно,като се има пред вид,че и без тия няколко дни можеше...то грипа вече мина и замина
    "Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си