.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 36
    Guest

За или Против? Мнението ни в 21-ви век?

1. ЗА/против Лезбийките?
    2. ЗА/против гейовете?
    3. За/против бисексуалните?
    Обосновете се!

Супер фен
    ЗА
    ЗА
    ЗА
    Щото са ми мноу симпатични,особено гейовете

Супер фен Аватара на In4iTu_
    Град
    Варна
    Не съм против никоя от групите. Обосновавам се -> не ми пречат по никакъв начин.

П.П: Темата не е в правилния раздел.
    The journey never ends.
    Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
    Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.

Супер фен Аватара на BornFromPain
    Град
    SFC HC
    Не съм против тях само като ги няма наоколо. Виж жена дето да си пада по жени не е чак толкова гадно ама мъж дето всъщност е путка в най-буквалния смисъл - е тва не мога да го приема..
    Черното отива на всичко. Рано или късно.

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    ЗА
    ЗА
    ЗА

Защото и те са хора като нас, да не кажа, че повечето гейове са много по-печени от хетеросексуалните..
    Не ми пречат по никакъв начин, а и няма значение кой с кого си ляга в леглото, важното е какъв е в обществото
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Голям фен Аватара на reason
    Град
    Някъде там...
    И да съм За,и да съм Против,все е тая.Нямам против попринцип ама напоследък света взе да става мн извратен
    Oily marks appear on walls,where pleasure moments hubg before the takeover,the sweeping insensitivity of this,still life...

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от miloto_girl-4e
    по-печени
    Тва кво означава?

В 21-ви век тряа да се усетим, че свободата на избора си има граници и на някои закони на природата не трябва да се противоречи...
    слизам от тавана, бейбе, слизам от тавана
    писна ми вече от тези беди

три коли мухи изяде и не се убеди,
    че горе, на тавана, има само греди...

Супер фен Аватара на rosskata
    Град
    Варна, Морето, Сините Вълни...
    Оф ама като почнете с това "За и против"...
    Сексуалните предпочитания на човек:
    СА генетично обусловани в много от случаите, а не съзнателен избор;
    Не ми влизат в работата (стига да не е някой педофил)
    Нямам никакви предразсъдъци относно сексуални предпочитания. Самата аз май съм би...
    Това с кого си ляга някой не определя клакъв човек е.
    1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
    2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
    3. Работата е свещена. Не я докосвай!
    4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.

Град
    SFC HC
    Ааа Роске нема се разберем така..
    Как да няма значение кой с кой си ляга??? Как ще си говориш с някъв дето предната вечер са му завирали пишки в задника и е квичал от кеф!? И който прекарва повече време по козметичните салони отколкото в спане? И от това нещо се очаква да е мъж!?
    Като се замислиш малко по въпроса май ще започнеш да мислиш другояче...

Супер фен Аватара на radito
    Град
    Варна
    ЗА
    ЗА
    ЗА

Защото и те са хора като нас, да не кажа, че повечето гейове са много по-печени от хетеросексуалните..
    Не ми пречат по никакъв начин, а и няма значение кой с кого си ляга в леглото, важното е какъв е в обществото
    ама напълно съм съгласна! =D>
    Let The BEAT Control Your Body

Супер фен Аватара на GLeZoRanA
    Град
    ®България...®
    ЗА
    ЗА
    ЗА

и ПРОТИВ тъпи теми

Голям фен
    Град
    MarSsS....е хуу де...БуРгАСсС де

Re: За или Против? Мнението ни в 21-ви век?

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    1. ЗА/против Лезбийките?
    2. ЗА/против гейовете?
    Обосновете се!
    ЗА(за всичките).....ся ме мързи да гледам,ама по късно ше се обоснова
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на снимка в подпис
    / широчина/.

1. ЗА! КЕФЯТ МЕ!!
    2. мм.. за, не ми пречат.. Ма между тях има мноу яки пичове и тъпото е,че си падат само по момчета..
    3. Много ясно,че за! Най-яките хора..

Баси тъпото мнение..

Град
    Цитирай Първоначално написано от BornFromPain
    Как да няма значение кой с кой си ляга??? Как ще си говориш с някъв дето предната вечер са му завирали пишки в задника и е квичал от кеф!? И който прекарва повече време по козметичните салони отколкото в спане? И от това нещо се очаква да е мъж!?

Не се отказвам от думите си.
    Мислила съм доста по въпроса... И за разлика от теб имам близки познати, на които са им
    завирали пишки в задника и е квичал от кеф
    И не, това не ми пречи. Ако ще с малки бозайници да прави секс, не ми пука. Плюс това, жените се разбират много добре с гейовете, защото имат сходно мислене. Имах един колега, с когото станахме много близки... И ме разбираше в някои случаи по- добре и от най- близките ми приятели от мъжки пол...
    Интересното в случая е, че малко от колегите знаеха, че той е гей, и много хора се сприятелиха с него... След като се разбра какъ е, отношението не се промени- той беше за всички "хомофоби"(като теб) преди всичко готиния човек, отколкото гея... Само го бъзикаха де, но не беше нищо злонамерено...
    И съм сигурна, че това лято много от колегите ми си промениха вижданията относно хомосексуализма и хомосексуалистите...

Ти си помисли... Един човек- толерантен, открит, добронамерен, приятелски настроен, усмихнат, винаги готов да ти помогне, със страхотно чувство за хумор... Има ли значение наистина дали се заглежда по жени, по мъже , или по двете...

п.с Сигурна съм, че има от твоите познати жени, на които "са им завирали хуйове в задника и са квичали от кеф"... ТИ ЗА ТОВА ЛИ СИ МИСЛИШ КАТО ОБЩУВАШ С ТЯХ??

Супер фен Аватара на psycho_girl
    Град
    остров, наречен Утопия
    za
    za
    za

da se obi4at kakto mogat horata, az sum tolerantna

p.s
    nai-gadnoto e 4e nai-hubavite mom4eta stavat pedali
    be careful what you wish for 'cause you just might get it

Guest
    rosskata na sa6toto mnenie sam kato tebe... maj sam no ne vijdam ni6to lo6o.. kakto se kazva ako si biseksualen naprimer tva 4isto teoriti4eski udvoqva 6ansovete ti za priqtno prekarvane na ve4erta \/

за всичките съм!!Нямам нищо против тях,нека си живеят живота :P
    Всеки сам избира какъв да е
    Търси вдъхновение и не започвай нищо без него...

Голям фен Аватара на Juicy_Lucy

1. ЗА/против Лезбийките?
    2. ЗА/против гейовете?
    Обосновете се!
    офф какво значение има?!
    'за' съм по принцип..след като така им харесва
    get off.

Град
    SFC HC
    Цитирай Първоначално написано от rosskata

Не се отказвам от думите си.
    Мислила съм доста по въпроса... И за разлика от теб имам близки познати, на които са им
    завирали пишки в задника и е квичал от кеф
    И не, това не ми пречи. Ако ще с малки бозайници да прави секс, не ми пука. Плюс това, жените се разбират много добре с гейовете, защото имат сходно мислене. Имах един колега, с когото станахме много близки... И ме разбираше в някои случаи по- добре и от най- близките ми приятели от мъжки пол...
    Интересното в случая е, че малко от колегите знаеха, че той е гей, и много хора се сприятелиха с него... След като се разбра какъ е, отношението не се промени- той беше за всички "хомофоби"(като теб) преди всичко готиния човек, отколкото гея... Само го бъзикаха де, но не беше нищо злонамерено...
    И съм сигурна, че това лято много от колегите ми си промениха вижданията относно хомосексуализма и хомосексуалистите...

Ти си помисли... Един човек- толерантен, открит, добронамерен, приятелски настроен, усмихнат, винаги готов да ти помогне, със страхотно чувство за хумор... Има ли значение наистина дали се заглежда по жени, по мъже , или по двете...

п.с Сигурна съм, че има от твоите познати жени, на които "са им завирали хуйове в задника и са квичали от кеф"... ТИ ЗА ТОВА ЛИ СИ МИСЛИШ КАТО ОБЩУВАШ С ТЯХ??
    Хм.. Наречи ме супер консервативен, ама аз това не мога да го приема. За мен мъжа трябва да си е мъж в всичките му аспекти, а не да бъде просто тоя псевдо-идеал които си описала. Може да можеш да си лафиш с него, да е е ебати пича по най-общите критерии ама като се наложи да скове къщичка за кучето да не знае кво да прави. Или да щъка на работното място(ако не е офис например) като притеснена да не повреди външния си вид тийнейджърка. Или да дойдат двама наркомани с ножове и той да забели очи още преди теб.
    Мога да ти дам много примери, а със сигурност и ти можеш да се сетиш за много. Та идеята ми е че ти гледаш на тоя въпросния като на приятелка, дори ставащ за добра приятелка, но това не е мъж. И това е причина и да не мога да го приема. За какво ми е да общувам с нещо с характер на жена, но в "мъжко" тяло. И без това тва словосъчетание "характер на жена" е пословично гадно нещо

Град
    За какво ми е да общувам с нещо с характер на жена, но в "мъжко" тяло. И без това тва словосъчетание "характер на жена" е пословично гадно нещо
    КОнтравъпрос- какво ти пречи да общуваш с него??
    А, не стига че си хомофоб, ами и сексист...ХМ... =D>

Фен
    Град
    сф
    ZA
    ZA
    ZA
    emi te sa kato nas vsi4kite samo deto imat po-razli4no polovo vle4enie...

Повече от фен
    Град
    In Your Mind
    1-За
    2-За (вярно малко са ми гнусни,но те не са виновни че така са се родили)
    3-За

Супер фен
    Град
    In The Paradise City, Where The Grass Is Green And The Girls Are Pretty

1. ЗА/против Лезбийките?
    2. ЗА/против гейовете?
    Обосновете се!
    За
    За
    За

Защото сексуалната ориентация няма нищо общо с това, какъв е един човек!

"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
    Erin Everly

Супер фен
    Град
    In The Paradise City, Where The Grass Is Green And The Girls Are Pretty
    Не съм против тях само като ги няма наоколо. Виж жена дето да си пада по жени не е чак толкова гадно ама мъж дето всъщност е п*тка в най-буквалния смисъл - е тва не мога да го приема..

Значи, по твоята логика, жените могат да бъдат обратни, а мъжете - не. И после - полова дискриминация.

Чай малко. А на жените дето им завират пишки в гъза??? Ама чакай малко, нима аналния секс при мъж и жена е по-извишен, отколкото при мъжете? Еееебаси логиката. Можеш да говориш с момиче, на което са й ръгали пишки в гъза, но с мъж не можеш. Що за тъпизъм.

Еми, да, няма значение. Един човек може да е бял, хетеросексуален и т.н. и да е ебаси гувното, а един хомосексуален циганин може да е супер свестен. Все си мисля, че такива като теб е трябвало да се родят в малцинства или с различна от "нормалната" сексуалност, за да разберат, че хората са хора, независимо с кой си лягат или какъв е цвета на кожата им.

Вие, мъжете, си мислите, че за да си ИСТИНСКИ МЪЖ, трябва да се оригвате, да пиете бира на корем, да пускате бирено шкембе, да подсвирквате по улиците като селяни на някое момиче. Ми, сори че ще ти го кажа, но това дали си мъж или не не зависи от това с кой си лягаш, а какъв ти е манталитета. И аз не харесвам мъже, които си правят коло маска и т.н., но смятам, че това е лично мое мнение и съвсем не засяга определението "мъж". Може би и ти трябва да го разбереш.

"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
    Erin Everly

Фен
    Град
    София
    да
    не много
    да

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си