- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- кое според вас е перверзно?!
Напоследък с приятеля ми пробваме различни и доста интересни неща..., които определено не влизат в рамките на обикновенния секс....Та се сетих, че мога да пусна темичка тук....
Интересно ми е кое според вас може да бъде причислено към категорията "перверзно"?! Кое на вас ви се струва перверзно?! И кой казва кое да бъде такова?!
Мерси![]()
Somebody wants you,
Somebody needs you,
Somebody dreams about you every single night
Somebody can't breathe without you, it's lonely
Somebody hope that some day you will see
That somebody's me
em ... hah ... kvo tolkova pravite pyk s toz tvoq priqtel ?![]()
напоследък му се нрави да ме връзва за масата.....или за леглото...абе за където му падне....или да ми шляпва някои и друг шамар докато правим секс....или пък да ми връзва очите и да ме кара да правя разни неща.....такива работи...
Не че аз оставам назад де![]()
Somebody wants you,
Somebody needs you,
That somebody's me
оня гост по нагоре бях аз
ми интересни неща правите ... незнам колко е перверзно
или просто е малко по различен и възбуждащ секс
чесно казано и аз го практикувам и е доста възбуждащо![]()
ма май до сега мен не са ме връзвали ... само очите де ... иначе аз връзвам от време на време![]()
Облякох черни дрехи върху бялата си душа
за да се слея със сивата безмълвна тълпа.
Darkness Is My Fate, but I Have an Angel Heart !!!
Between Darkness and Light I'm ready to Fight !!!
TheDarkAngelOfHope ... comming soon for your last Hope !
кажи на жена ти да те върже....ако намираш това за възбуждао...на нея сигурно й харесва...ако съдя по себе си
![]()
Somebody wants you,
Somebody needs you,
That somebody's me
mi spored men ne e perverzno.nie s moq sa6to se vrazvame ot vreme na vreme/s beleznici/!!!mnogo obi4am da me plqska po dupeto.spored men vseki sam si opredelq koe e pervezno i ne go pravi!
Первезно е да си ебеш майката...Аз го правя добре с 1 См си пишка![]()
![]()
![]()
Имам проблем с това че смърдя на курУве
на мен кат ми отрежат ръката наи се възбуждам![]()
E i ti li be brato..Slu6ai moita istoriq:Первезно е да си ебеш майката...Аз го правя добре с 1 См си пишка Имам проблем с това че смърдя на курУвеПървоначално написано от Куенч
перверзно е всичко различно от стандартния секс, друг е въпроса че перверзно не злачи лошо.... едно време перверзното беше лошото, сега на лошото му викаме извратено - сране пикане и т.н.
Прав си например аз еба майка сиПървоначално написано от Snoopy_
![]()
говорим за перверзно а не извратеноПървоначално написано от Alex_f
![]()
xaxa,tva za men ne e izvrateno.neznam drugite kak go priemat.to ne e normalno de,ami e raznoobrazie v sexa.kogato iskame ne6to po-divo ,go pravim taka.Първоначално написано от malka_sladuranka
![]()
Много зависи от разбиранията на съответния човек.За един едно нещо е перверзно, за други е абсолютно нормално...Всеки сам за себе си поставя граници на нормалното, перверзното, извратеното и т.н.
I wish for this night time to last for a life-time
The darkness around me
Shores of a solar sea
Oh how I wish to go down with the sun
Sleeping, Weeping, With you...
пак не ме разбраПървоначално написано от Alex_f
Mii to seki si ima razli4na predstavi-nikoi ne go e upredelil!
Първоначално написано от adoration_
Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.
Alliance binds us..
> Best song ever!
![]()
![]()
и аз имам белезници можем ги пробваме с някоя лятото я завържа на един уличен стълб
![]()
Первезен е Бай Иван.Той какъв беше?Не е ли мъш
![]()
2 и 11т. системни нарушения = бан
emi az po nqkoi pat malko bavno zagrqvam!!!Първоначално написано от malka_sladuranka
![]()
лошо няма, ама мен ме мързи да обяснявам, както и да еПървоначално написано от Alex_f
![]()
усещам полъх на САДО МАЗО в тоя вашия секс което е супер![]()
бе перверзно наистина не значи гадно или извратено и т.н. а и да е то не значи, че не бива да се прави... въпрос на вкус... има момичета дето и с кучето си го правят... ма стига да не нараняват кучето и на него също да му е хубаво - тяхна си ралта кво толкова, като е первезно да не го правим ли
Това,че спа със сестра ми..брой ли се ?![]()
Важното е да си Тъп и Упорит! И знай,че дори и да миришеш...ако си циганин на място...винаги ще имаш приятели...зад теб...