.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    Guest

Абе за каква оченка съм?

Я кажете как виждате нещата по геометрия
    2 (2 на класно) 6
    2 (2 на класно) 5
    В първият случай 2 двойки една от които на класно и 6 ,а във вторият пак така само че 5!

Guest
    1 случай - 3.33
    2 случай - 3.00

Guest
    На теория съм си така ,ама знам ли че учителката няма да каже ооо той има 2 на класното айде една 2

Абе, незнам...на мен и тройка ми се вижда много, тъй като ако не знаете - срок не може да се завърши с последна оценка - слаб 2!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
    Абе, незнам...на мен и тройка ми се вижда много, тъй като ако не знаете - срок не може да се завърши с последна оценка - слаб 2!
    Е те вървят 2 2 5/6.А ако завърша с 2 нали няма изпити?

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
    Е те вървят 2 2 5/6.А ако завърша с 2 нали няма изпити?
    purviq srok ne .. ama ako i vtoriq imash 2 sus sigurnost shte ostanesh

Мега фен Аватара на koalka
    Опитай се да си оправиш оценките, защото ако е някоя злобна може и да се заяде и да ти остави 2!

Guest
    Абе уникален съм ей...По алгебра 6 без проблем по геометрия за 3 да се боря .

Голям фен Аватара на reason
    Град
    Някъде там...
    Верно си уникат...ама един от нашия клас ще има двойки по половината предмети,така че не си единствен.
    Oily marks appear on walls,where pleasure moments hubg before the takeover,the sweeping insensitivity of this,still life...

Guest
    Не е много ясно че ще имам 2...А иначе алгебра не е толкова трудно...По 1 формула само си смяташ ,а гео. 1000 теореми и зависимости и абе ужас

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Не е много ясно че ще имам 2...А иначе алгебра не е толкова трудно...По 1 формула само си смяташ ,а гео. 1000 теореми и зависимости и абе ужас
    a teb te murzi da sednesh da reshish nqkoq druga zada4ka {shtoto teoremite nai lesno tai se pomnqt} poznah li? to lo6o nema de ama kato iskash 3 sqdash i reshavash i ne se oplakvash ..

mi mislq 4e samo ot dve ocenki nqma kak da te oformi ,ako e nqkva normalna 6te ti dade 6ans ako ima vreme 4e to s taq vakanciq....,a ako e smotana 6te te precaka

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си