- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- za6to da u4im
Vypros: trqbva li da u4im vseki den?????????
Veren otgovor:NE,za6toto kolkoto i da u4im pak ni6to nqma da pomnim!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ае днешната младеж ме изненадва с всеки изминал ден. Трябва да учите!!! Защо?! Защото ако не учите и ще си останете прости като гъби и цял живот ще се развявате с гамените от махалата и ще висите на гърба на родителите си. Сега може да ти се струва по-важно да си бъркаш в носа или да отидеш в кварталната кръчма да слушаш Гергана или Тони Стораро, но след време ще съжаляваш.... ако дори за това ти стигне акъла
Като не ти се учи, гледаш там да избуташ до когато е задължително да се учи, после се отписваш и веднага започваш да бачкаш неквалифицирана работа до края на живота ти. Разбираемо е, че не на всеки ученето му се отдава, но и за това си има цена. Но ако искаш да имаш образование, нямаш право на претенции - мълчиш и учиш![]()
Za da ne zadava6 kuhi vuprosi kato tozi![]()
Защото в днешно време оцеляват тези, които са най-приспособени към живота, а образованието е една крачка напред. Ще ти е приятно ли ако се запознаеш с някой и той знае толкова много неща, а ти се чувстваш тъпа и необразована.
На практика никой не те кара да учиш. Стягак си задника и почвай да работиш. Стани чистачка или сервитьорка и си остани такава. На никой няма да му пречи. Ако това те удовлетворява давай.
А това че не помниш си е друг въпрос. Аз си мисля, че всичко се основава на това искаш ли или не. Ако искаше да научиш нещо щеше да помниш.
ти си едно голямо недоразумениеПървоначално написано от gergana_92_
![]()
системно нарушаване на 2 точка от правилника и недопустимо държание в раздела " спорт" ! Бан по ип и профил
охооо 92...ясно вие новото поколение(извинявам се за острите думи) сте отвратителни, гадни, чалгослушашти,дебилни, кухи, прости ,идиотизирани хлапенца,които ходят на училище да се наядат и да си полафят,да си прехвърлят некое друго мазно парче с телефоните с блутуут дето мама и тате са ви купили и после да го слушате на високоговорител,да се кефите и да дразните такива като мене дето искат да ви избият зъбите и си мислят 'що ли хората са измислили слушалки-(явно безрезултатно) и така постепенно деградирате па за кфо да учите като може по цял ден да извършвате некфи дебилни,безцелни деиствия ,с които не допринасяте нищо за никой и в крайна сметка заключението е,че сте ненужна неориентирана сган дето някой тряа да се заеме да ошлайфа малко![]()
Ами най-малкото за обща култура.Сега си на 13-14-15 предполагам и това че незнаеш нещо не е толкова фатално и няма да се почувстваш неудобно. Представи си в някой разговор след 20години ти да не знаеш елементарни неща, ще се почувстваш гадно бъди сигурна, или друг пример детето ти един ден те попита колко е 8х9 ии ти да не знаеш и все пак нали знаеш че това дете няма от кой друг да взима пример освен от родителите си и т.н
п.с извинявам се за правописни грешки но бурзам![]()
Това ,че ти си тъпа и няма да помниш нищо,не се отнася и за другите!!!Първоначално написано от gergana_92_
Ако искаш учи, ако не щеш не дей. Никой не те кара да залягаш над учебниците, избора си е твой.
Ако искаш да си сервитьорка, продавачка и да работиш на минимална работна заплата - ми не учи тогава.
Но ако искаш да постигнеш нещо повече в живота...![]()
Верен отговор: ДА, освен, ако не искаш после да миеш кенефи...Първоначално написано от gergana_92_
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
И аз това се чудя...![]()
Учиш,за да знаеш повече,за да бъдеш по-напред,за да не бъдеш от най-ниската класа на обществото,за да бъдеш независим,за да определяш сам правилата на своя живот,за да се чувстваш пълноценен човек...още причини?
Oily marks appear on walls,where pleasure moments hubg before the takeover,the sweeping insensitivity of this,still life...
ама какви са тея твой пуберски изпълнения?!...учим,за да не смеее...ъъ...като циганите,които толкова мразим (да не живеем по улиците и да знаем колко е 2х2) ...
![]()
Ти ще дойдеш,но ще бъде късно!В гроб студен,аз ще лежа!Целувай букви вместо устни,прегръщай кръста вместо мен!
ми ако не искаме да станем като теб(Първоначално написано от gergana_92_
) -->> ДА \
/
emi qvno ne u4ish efektivno .. ne 4e az u4a deshtoto qvno kolkoto i da u4a ne moga da si opravq ocenkite...
ХахаПървоначално написано от u4enolubiva
БебЕтатаа мииии![]()
![]()