.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 56

Град
    Пловдив
    до някъде съм съгласна с теб радвам се че поне не ме нападаш без основание но все пак мисля че може да има чувства или поне единия да се нуждае по някакъв начин от другия но това става с времето
    Обичам банкнотите да са с 4 нули,oбичам всичко лъскаво и скъпо,чу ли?Обичам дори когато ти ме мразиш,oбичам защото после пак в краката ми ще лазиш!Обичам да те гледам нагло в очите,oбичам когато за мене харчиш си парите!

Супер фен Аватара на Barbie
    Цитирай Първоначално написано от deusex
    Цитирай Първоначално написано от kukli4ka__
    deusex искам само да ти кажа че има случаи ж които парите не играят роля.А и не си ли чувал за мъже които се развеждат заради лубовниците си мислиш ли че в такива случаи няма чувства?
    Няма такива неща мацка...
    Попринцип всеки човек винаги може да има "чувства" към някой - било то близък, приятел, познат или враг.
    Но "чувства" като любов е нещо което според мен не може да се определи по този начин. Когато "обичаш" някой или нещо ти фактически "имаш нужда" от това нещо или от този някой.
    Когато казваш "обичам те" всъщност казваш "имам нужда от теб".

Затова не мисля че и в твоя случай има кой знай какви чувства НО със сигурност има НУЖДА да...
    нали знаеш двете основни нужди които въртят света?

ВЛАСТ (положение, пари)
    СЕКС (удоволствие, разнообразие)

така че си помисли дали наистина имате "чувства" с този човек и не е ли всичко в основата си просто НУЖДА от ВЛАСТ или СЕКС ?
    ...
    И кой е доказал кои са "всеизвестните" основни нужди, които въртят света?! )Да, естествено, парите винаги са били важни, но това е главно защото има някои съвсем материални условия, без които човек не може. Освен това в днешно време жените могат да са достатъчно независими, за да се грижат за финансовите си нужди.

Да, любовта е нужда. Но не от секс. И не от власт. Нужда от човек, който да те подкрепя, да те разбира. Нужда да се чувстваш обичан. Нужда самият ти да се раздаваш за човека до себе си. Емоционално човекът е много по-сложен механизъм, от колкото ти го изкарваш.

Повече от фен
    Град
    somewhere in nowhere like Courage :) my sweet neighbour
    твърдо против... то я ясно защо/

Guest
    Ей хора кефите ме максимално.Радвам се че изразявате мнението си без да преминавате границата на добрия тон.Продалжавайте в същия дух. =D>

Цитирай Първоначално написано от Barbie
    И кой е доказал кои са "всеизвестните" основни нужди, които въртят света?! )Да, естествено, парите винаги са били важни, но това е главно защото има някои съвсем материални условия, без които човек не може. Освен това в днешно време жените могат да са достатъчно независими, за да се грижат за финансовите си нужди.

Да, любовта е нужда. Но не от секс. И не от власт. Нужда от човек, който да те подкрепя, да те разбира. Нужда да се чувстваш обичан. Нужда самият ти да се раздаваш за човека до себе си. Емоционално човекът е много по-сложен механизъм, от колкото ти го изкарваш.

А кой е доказал АКСИОМИТЕ в математиката???
    Тези нужди ги е доказал живота! Те нямат нужда от допълнително доказване - на всеки е ясно че това е така! А има ли някой нормален който да не иска секс и пари? или такъв който да не се стреми към тях по един или друг начин? е ако някой каже че е такъв значи е баси лъжеца!

Ти сама го каза:
    любовта е "Нужда да се чувстваш обичан". Да и аз така мисля - ето че това е поредната "нужда" колкото и егоистично да звучи!

В днешно време наистина някои жени могат да се издържат само НО все пак да не забравяме че сме в българия такаче тука нещата са леко по-различни ако една жена иска да е самостоятелна НЯМА начин да постигне развитие на професионално ниво БЕЗ помощта или подкрепата на мъже които искат да я изчукат (независимо дали се стига до там или дали въобще го споменават)
    е има и друга алтернатива:
    "тати има хотели на слънчев бряг - юпиии ))"

(а в случай че тати няма хотелче... ами защо да не си намеря един такъв тати и като му духам няколко пъти може пък да ме направи секретарка в "шератон" или "мис българия")

* не се смейте много ама това за мис българия наистина е така хаха подигравка кво да се прай

Супер фен Аватара на Barbie
    Цитирай Първоначално написано от deusex

А кой е доказал АКСИОМИТЕ в математиката???
    Тези нужди ги е доказал живота! Те нямат нужда от допълнително доказване - на всеки е ясно че това е така! А има ли някой нормален който да не иска секс и пари? или такъв който да не се стреми към тях по един или друг начин? е ако някой каже че е такъв значи е баси лъжеца!

Ти сама го каза:
    любовта е "Нужда да се чувстваш обичан". Да и аз така мисля - ето че това е поредната "нужда" колкото и егоистично да звучи!

В днешно време наистина някои жени могат да се издържат само НО все пак да не забравяме че сме в българия такаче тука нещата са леко по-различни ако една жена иска да е самостоятелна НЯМА начин да постигне развитие на професионално ниво БЕЗ помощта или подкрепата на мъже които искат да я изчукат (независимо дали се стига до там или дали въобще го споменават)
    е има и друга алтернатива:
    "тати има хотели на слънчев бряг - юпиии ))"

(а в случай че тати няма хотелче... ами защо да не си намеря един такъв тати и като му духам няколко пъти може пък да ме направи секретарка в "шератон" или "мис българия")

* не се смейте много ама това за мис българия наистина е така хаха подигравка кво да се прай
    Много се краен. Да, естествено, че в любовта има егоизъм, но в това нява нищо негативно. Всеки влюбен човек, освен да получава, има нужда и да дава. Следователно е двустранен процес.

И секса и парите може да са важни, НО не са водещи. За мен водещите цели в живота са 1. Да уча/да работя/да се занимавам с нещо, с което хем да мога да се издържам (да поддържам приличен стандарт на живот - крайната цел не са парите, а заниманието, с което ги изкарваш, да те стимулира) 2. Да бъда заобиколена от хората, които обичам и на които държа (и в момента си мисля, че второто е по-важното). Всичко друго идва след това. Да, целта в живота е да сме щастливи, но "власт" и "секс" определено не гарантират един щастлив живот. И мисля, че много хора ще потвърдат най-чистосърдечно, че това не е приоритет #1.

И какво й е по-точно но България? Откъде накъде една жена да не може да поддържа със собствени сили задоволителен стандарт на живот? Естествено, че е разпространен и другия вариант, но пък и никой не ти говори за Мис България. Става дума за по-допустими и реални цели.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Trisha1991
    ЗА съм! Въпреки, че от такива връзки няма какво да излезе, те просто са предопределени още от започването си. Но който е готов на тази стъпка и иска да изпита насладата, нека се впуска в тях. Аз опитах за кратко и скоро нямам това намерение.
    хХааха А клитора колко го беше измерила?

И секса и парите може да са важни, НО не са водещи. За мен водещите цели в живота са 1. Да уча/да работя/да се занимавам с нещо, с което хем да мога да се издържам (да поддържам приличен стандарт на живот - крайната цел не са парите, а заниманието, с което ги изкарваш, да те стимулира) 2. Да бъда заобиколена от хората, които обичам и на които държа (и в момента си мисля, че второто е по-важното). Всичко друго идва след това. Да, целта в живота е да сме щастливи, но "власт" и "секс" определено не гарантират един щастлив живот. И мисля, че много хора ще потвърдат най-чистосърдечно, че това не е приоритет #1.

за цел номер "1" си права НО само в идеалния случай т.е. да ти харесва това което работиш... а все си мисля че 99% от хората в БГ не попадат в тази категория а щом не работят това което си искат тогава за какво работят? ами за ПАРИ мноо ясно батенцеее -->

за цел номер "2" какво да коментирам? Всеки иска да бъде с хората на които държи и да бъде обичан и харесван от тях! това не е ли пак "желание да бъдеш обичан = нужда да бъдеш обичан = егоистична нужда от близост, в частен случай СЕКС и т.н.?)

извод 1 = СЕКС

- частен случай:
    но как ще те харесват хората когато примерно не можеш да излизаш с тях защото нямаш пари? ааа да забравих - имаш пари защото работиш. ама как тогава ще излизаш с хората като нямаш време от работа?
    - решение в идеален вид: "ми тати си има хотелче на слънчев бряг - юпиии"

* това за хотелчето на слъчев браг го казвам отново за да ти натякна че единствено в подобен случай когато си напълно финансово осигурена можеш да се отдадеш напълно на живота и на хората на които държиш и в това няма нищо лошо - просто се случва рядко... а разбирасе да си имаш хотелче не пречи и да се занимаваш с каквото си искаш било то работа, спорт или хоби. Но заключението е едно: стремежът към тази независимост!

като цяло мисля че НЕЗАВИСИМОСТ е най-важното към което всички се стремим откъдето и да го погледнеш

пари = власт = независимост

извод 2 = ПАРИ

Град
    Пловдив
    с последното мнение на deusex съм напълно съгласна просто вече няма какво да добав :P я
    Обичам банкнотите да са с 4 нули,oбичам всичко лъскаво и скъпо,чу ли?Обичам дори когато ти ме мразиш,oбичам защото после пак в краката ми ще лазиш!Обичам да те гледам нагло в очите,oбичам когато за мене харчиш си парите!

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    Гадно е да разваля семейство, но ако е обречено, все едно дали ще го разваля аз или някоя друга. Незнам ако наистина обичам човека, няма да ме интересува женен ли е или не, ще се боря със зъбки и нокти за него. Но ако е просто някакво влечение мисля, че не бих развалила семейството му Знам ли, да си призная голяма съм егоистка когато става въпрос за мъже, но в такава ситуация не съм попадала и за това ми е трудно да отговоря. Но ако един ден не аз съм любовницата, а съпругата.. определено няма да ми е приятно. Както казах когато става въпрос за мъже, не ме интересуват приятелките им... еххх май съм гадна

Guest
    ЗА съм! Въпреки, че от такива връзки няма какво да излезе, те просто са предопределени още от започването си. Но който е готов на тази стъпка и иска да изпита насладата, нека се впуска в тях. Аз опитах за кратко и скоро нямам това намерение.
    Хаха, ИМА какво да излезе от такава връзка, нари4а се "РАЗВОД"

Голям фен Аватара на kAdrOkoSkA
    OOOOO ПРОТИВ
    -* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-

Guest
    разбира се 4е за,от такива връзки 4овек може много да нау4и

Голям фен
    Град
    Lost In Dying World
    Против!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Абе ти голямо курве излезе-на 15 и си изпитала ВСИЧКО!!!!! Какво ти остана,бе моме. С това темпо на 17 всичко ще ти е писнало до болка!

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Абе ти голямо курве излезе-на 15 и си изпитала ВСИЧКО!!!!! Какво ти остана,бе моме. С това темпо на 17 всичко ще ти е писнало до болка!
    Ами момчето с което бях беше на 23 и се беше оженил преди няколко месеца. Имахме кратка авантюра за седмица-две. Кво толкова?

Живей живота си, както искаш, а не както другите искат.

Град
    Свищов
    Против-не искам да съм другата,да се крия,да действам подмолно. Искам да мога да изкрещя на света-аз го обичам и съм негова,той ме обича и е мой!!!! не деля с НИКОГО,даже с другата близначка,скрита в мен!!!!!! :P

Град
    София
    даже с другата близначка,скрита в мен!!!!!! :P
    Личи си че не си сама

Живей живота си, както искаш, а не както другите искат.

Град
    Свищов
    Ами момчето с което бях беше на 23 и се беше оженил преди няколко месеца. Имахме кратка авантюра за седмица-две. Кво толкова?
    Просто казвам,че си на 15,а си си опитала от всичко. Знаеш ли след невероятното предиястие,умопомрачителн то основно блюдо и опианяващото вино няма как да оцениш разкошния десерт. Хубаво е да се опитва,но не така бързо,не така рано и не наведнъж!!

Guest
    ei sega 6te vi dam primer kaot vi razkaja ne6to.
    taka kakto obikvoneo v edin leten den izlqzohme s priqtelki na kafe na susednata masa sede6e TOI -be6e sam pie6e kafe i kola be6e mn krazsiv po potnik pod4ertava6t izvaqnoto mu tqlo s tatto i po4ti gola glava.abe mn be6e qk.s priqtelkite mi pripadnahme.i po4nahme da se zaglejdame no toi izbra men makar 4e mai ne be6e hubavo 4e izbra imenno men.razbrahme se da se vidim.doide da me vzeme s hubava kola darja se prekrasno misleh 4e princ no na vra6tane kato sleze ot kolatya da me izprati mu padnaha dokumentite i az gi vdignah i nevolno otvorih tam iam6e snimka na dete i jena.poiskah obqsnenie i toi si prizna 4e be jenen na 22 be6eujas no akza 4e sus jena si sa jeneni po smetka famiilite im taka re6ili nqmalo ni6to mejdu tqh i 4e naistina me haresva.az se razplakah i popitah mi ako q sre6nem s deteto i toi a tq ni6to nqma da kaje i tq si ima drug.az;mi ako deteto ti kaje tati i toi a ne tq si mi vika emo ne tati.ujasih se be6e mi jal samo za deteto ne izlqzoh pove4e s nego makar 4e toi mn me tarse6e daje na skoro zvanq no ne.znam 4e ako ne sum az 6te e druga no pone nqma da se 4ustvam vinovna 4e s kafetata vszimam ot hlqba na dete(makar 4e hi4 ne sa bedni)ujas TVURDO SUM PROTIV TAKIVA VRAZKI

Град
    Свищов
    даже с другата близначка,скрита в мен!!!!!! :P
    Личи си че не си сама
    зодия близнаци съм и съм противоречива. но живея в хармония с другото си аз и не го вадя много често на показ.

Супер фен
    Град
    Мене ме нема в целата схема
    Имал съм такава връзка. Не е лошо да се опита и от това. Принципно не съм против подобни връзки, защото брака не означава затвор и всеки има право на личен живот

Супер фен
    Град
    Мене ме нема в целата схема
    зодия близнаци съм и съм противоречива.
    Най-хубавата зодия :P

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    честно казано съм За,Тези "мъже" за да спят с други значи за тях брака им едва ли означава нещо.Несмятам че момичето ,навило се да прави секс с женен мъж има някаква вина.Тои е достатъчно голям за да прецени какво печели и какво губи !
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

Град
    zimbabve
    az sum protiv tezi vruzki ne moga da razbera kak moje da ste s edin muj kato znaete 4e su6tevremenno razbivate semeistvoto mu taka a kak 6te se po4ustvate na mqstoto na jena mu to si4ko se vru6ta det se vika

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си