Цитирай Първоначално написано от Гумения
Цитирай Първоначално написано от kAdrOkoSkA
Цитирай Първоначално написано от deusex
Цитирай Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
И трябва всеки път да си търсиш нов и нов ли? Поне така като е сама, жената може винаги да си достави удоволствие, без да се занимава да търси някой да й задоволи сексуалните нужди
да бе се едно на жената ще и е по-готино сама отколкото с мъж?
е верно че на мен ми е най добре сам ама тва е друга тема \/
Стига да иска, една жена винаги може да си намери някой да я "оправи"... затова е по-добре да го прави! Вярно е, че е по лесно да си доставиш удоволствието сама - правиш го когато искаш, както искаш, няма нужда да си бръснеш краката примерно и т.н. НО така УДОВОЛСТВИЕТО НЕ Е ПЪЛНО! Ако държиш на качеството - ще си вземеш мъж!
Не съм съгласен с мнението ти че всяко момиче има шанс с момчетата. Хах! Ние не търсим постоянно да ебнем нещо каквото и да е НИЕ ТЪРСИМ ДА ЕБНЕМ НЕЩО КОЕТО Е КРАСИВО И ХУБАВО. Кажи ми какви шансове пред момчетата има едно момиче което е 80кила и е 160 висока? Абсолютно никакви дори и гола да се съблече. Не си мисли че всичко при нас е само до нагона имаме все пак и мозък и очи! Затва момичетата вземете се стегнете и ходете на фитнес! Тия сланини не трябва да са там където са!!!

Аз съм българче- кой говори за курви? говорим за един партньор един с който да бъде момичето. Ако толкова пъти са те сменяли, ясна ми е ситуацията. Не казвам че трябва да си намериш мн партньори за да разбереш кой е подходящия! А дори и да си разочарован/а от сегашния си партньор винаги можеш да си отвориш очите като видиш какво всъщност предствлява той и каква е в действителност неговата същност, както и да видиш какви усилия полага той за да бъде с теб не само като гадже, а и като човек с който да споделяш леглото...

Затва смятам че нещо подобно като гумени и пластмасови играчки нямат никакъв смисъл! Правилно са ги разделили хората- секс от самозадоволяване... Какъв секс е да си ръгаш нещо в задника, което незнаеш колко хора са го пипали и колко пъти е падало по земята? ЗАЩО ТОГАВА ЖЕНИТЕ ПРОДЪЛЖАВАТ ДА ИЗПОЛЗВАТ ТАКИВА БОКЛУЦИ? НАМЕРЕТЕ СИ МОМЧЕТА - ЗАТВА НИ ИМА И НАС НА ТОЯ СВЯТ- ДА ВИ ЕБНЕМ :P :P :P
Вярно не съм се изразила правилно... Но пак си опира до желание, защото тези които изглеждат добре и искат - успвяват, а тези които не - ако имат волята могат да се погрижат за външния си вид и пак да получат каквото искат Не е ли така? Както жените, така и мъжете са ценители на красивото, да! И изобщо НЕ СЪМ ЗА гумените играчки и другите предназначени за тази цел пособия Както казах - мъжкото си е най-добро