Цитирай Първоначално написано от Friend_witH_Benefit
Цитирай Първоначално написано от Пепи Пекторалиса
Цитирай Първоначално написано от Friend_witH_Benefit
маратонки
Това децата сте големи идиоти. Как с маратонки на дискотека... пълна селяния. Май не разбирате, че много хора работят и след работа направо са в клуба и/или дискотеката и съответно не са преоблечени и са с по-официално облекло. Е това не може да го знаете, защото ходите на диско следобяд около 18 часа. За вас все още маратонки са голяма гъзария.
Моля?! Мисля, че преди маратонките написах и спортни обувки нали така ... аз давам мойто виждане по въпроса и също така не съдя по това дали работи и направо на дискотека, защото той не е представил нещата в този аспект ... а пък ти можеш да си правиш колкото искаш асоциаций ... маратонки лично аз нося само на тренировка или когато отивам да тичам .... за по-ясно - когато обличам анцунг ... нося обувки и ходя на нощни дискотеки ... ако нещо още има, за което искаш да поговорим- на линия съм
С теб трудно би имало за какво да си говори. След като проумя, че маратонки и дискотека са 2 изключващи се неща и ако ги носиш си пълен селтак, следва да разбереш, че думата е АНЦУГ, че асоциациИ се пише без "й". А иначе ходи си на "нощни дискотеки" като Амор и ДВ. Интересно ми е дали си над 18г?!