Изчетох по-голямата част от темата и ще кажа-мили,деца по-полека. Какви сексуални пориви на 12,каква маструбация на 10 и какъв секс на 13. Абе вие чувате ли се? Това са деца 4-5 клас???? Те са малки и крайно неразвити. Сексът на тази възраст не само,че е ненормален-той е опасен. И си личи по хилядите теми тук за 1 и също-бременна ли съм,забременява ли се от свирка и дали 11 см са достатъчно да отворят девственица. Ако дете на 12 тръгва с тази представа за секса,че той е нещо,което непременно създава проблем-не е готово. Сексът носи наслада,а не проблеми,защото хората,които знаят какво правят не питат такива глупави неща.
А сега ще кажа нещо от позицията на жена-ако разбера,че 12 годишната ми дъщеря или син мислят за секс,искат го или се опитват да го правят-в манастир!!!! Сериозно-познавам деца на 12 и просто те са си деца. Аз съм била на 12 и знам какво лапе съм била. Аз ли съм ненормална,ама не съм имала сексуалния желания на 10 и не съм маструбирала на 11!!!! Аз имах детство,което вие 12-годишните ебачи няма да имате никога. Знаете ли-като станета на 20-25 и видите как детството си е отишло,а и не сте супер млади вече ще оцените какво сте загубили. Сега е нормално-бързате да живеете,но грешите. Аз съм в 1 друга позиция-искам да се омъжа за приятеля си и то много и неистово,но имам разума да преценя,че ми е твърде рано!
Животът не е особено дълъг,но не е и кратък-защо бързата да се наживеете?????