- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Xaxa ферарито не ще да пали хахаа
Xaxa ферарито не ще да пали хахаа
Първоначално написано от Gangsta_zone
абе Пепо.... недей са ебава тъй...![]()
![]()
![]()
ЙЕААА МЕТИН СПЕЧЕЛИ
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимка в подпис
/ широчина/.
Знаеш ли к'во го боли,че неще да пали,нали го е спечелил![]()
Метин обра овациите просто) Мно` радва човека
Заслужи си наградата
Ам...Тва, че не можа да запали ферарито беше голем цирк( Не, че Слави го запали, ама айде ... )
Всеки може да опикае пода, но ти бъди герой и осери тавана!
само според мен ли сичките на тоя конкурс бяха адски бездарни![]()
Metin Enimehmedov e nomer 1 za mene prosto ! Mnogo se radvam che toi specheli ferarito - zashtoto go zaslujavashte super e
awe tos be6e nai golemiq izrod ot vsi4ki weeee vijte malko samo kak se guniiii!!!
sigurno mnogo o6mulen sa mqta
grqh e da dadesh nagradata na turchin ili pomak , a ne na nqkoi ot 11-te bulgari
slavi e fes
da,be haaaaaaaaaaaaaaaaaa.ujas i ei sq davat novinite samo do kadara,kogato metin se ka4va vav ferarito,a ostanaloto kazaha 4e 6te izla4at po-kasno(qvno o6te ne e uspql da zapali=D>
FuCk Is GoOd,FuCk Is FuNny,A LoT Of PeOpLe FuCk FoR MoNeY.If YoU ThInK ThE FuCk Is FuNny,FuCk YoUrSeLf AnD KeEp YoUr MoNeY!!!______________________________________
a ti si boza...Първоначално написано от OtherDimension
![]()
![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимка в подпис
/ широчина/.
Хах да и аз видях как не запали
А представете си то да е запалило, но просто да е много безшумно и да не се чува![]()
Абе излагация си стана...![]()
хъхъ..
Първоначално написано от OtherDimension
Да не зависи от Слави кой да спечели? Има си жури, има си и хора, които гласуваха за фаворита сиА и трябва да спечели най-добрият и най-любимият на публиката, не зависи какъв е по народност и т.н, явно екипа от шоуто и масата българи не са расисти
![]()
![]()
А Ферарито явно не запали, защото има некво копче, което да се натиска или и аз нз, защото както сами видяхте имаше ток в колата, нали фаровете светнаха![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
баси расиста си!сигурно на Сървайвър си се кефел,че не спечели "турчина"...много консервативно мислене за хора в 21 век!Първоначално написано от OtherDimension
много се радвам,че Метин спечели.напълно си заслужи наградата,а шоуто тази вечер беше СТРАХОТНО(както казва Памбос![]()
)!
♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥
Като изключим факта,че е турчин(което всъщност не е никакъв фактор),тоя Метин е доволно простоватичкък,не знам що хората са гласували за него(то е явно какви хора си дават парите за простотии)...Иначе играе човека,не мога като него.![]()
Run your mouth when I'm not around
It's easy to achieve
You cry to weak friends that sympathize
Can you hear the violins playing you song?
Those same friends tell me your every word
Веру, много добре танцува, ама честно казано не бях за него.Но да му е честито![]()
хъхъ..
Яд ме е.Метин си играе,артистичен е,ама може да прави само тея неговите движения.Докато Лили си беше наистина добра.Почти нямаше танц,в който да не играе както трябва.
Пък ся то Метин си спечели...събра се малцинството,пуща смс-си...
Oily marks appear on walls,where pleasure moments hubg before the takeover,the sweeping insensitivity of this,still life...
Първоначално написано от miloto_girl-4e
samo ne mi kazvai che vqrvash v "bezpristrastnostta" na jurito i vota na zritelite
vsichko e podpraveno, toq mu se radvashe nai-mnogo na metincho ot samoto nachalo
vsichki znaem tiq "konkursi" kolko sa chestni .. tochno tolkova , kolkoto i Evrovisia kato preeb*ha dugliq ..
rusalke , kakva e vruzkata s tova che sum v XXI vek ?
kakvo mu e konservativnoto
i kakvi hora ste vie da podkrepqte nego ?
v tucia osven fes edin bulgarin drugo nqma da poluchi
kamo li ferrari
tova da dadesh nagradata na takuv prostak , pri uslovieto che imash kolko sa tam 8-9 talantlivi bulgari i shouto e v Bulgaria .. emi mnogo izvinqvai
Абе OtherDimension,Слави сам си каза,че фаворитка му е Лилия...
Oily marks appear on walls,where pleasure moments hubg before the takeover,the sweeping insensitivity of this,still life...
dosta ste naivni vsichkite
ne moga da razbera , zashto ne moje da vidite , che Slavi e edin pozior ?
uj se pravi na golqm patriot , no i toi i celiq mu ekip vinagi sa zastavali zad turcite ...
Nqma da zabravq proslovutata izcepka na Rosen Petrov : Predpochitam v Rodopite da nqmat pari za hlqb i da govorqt na turski ezik , vmesto "ATAKA" da vlezne v parlamenta..
emi za kakvo govorim
vsqka vecher plue volen siderov
ne znam otkude idva tazi proturska orientaciq na dulgiq , no tq e fakt..
Гледах само последните 2 изпълнения и това на турчина ми хареса. Друг път не съм ги гледал танцьорите, но не мисля че на някой не трябва да му се даде наградата само, защото е турчин...
И аман от Атака и какъв бил Слави Трифонов. Обърщате темата в съвсем друга посока. Слави говори това, което му е изгодно да говори. Това е нормално. Никой Тв водещ няма да говори това, което мисли, ще говори това, което му нареждат. Напълно нормално е. Така е навсякъде. Не казвам, че правилно, но е нормално.
бан по ип и профил
заобикаляне на бан + нови нарушения
Съгласна съм напълно с тоя постПървоначално написано от Red.Chil
Първоначално написано от Jamalska
Според мен, Метин не е бездарен.
Ще ми бъде интересно да видя как го запалват.
![]()
Амии,откога да си патриот значи да мразиш турци/цигани/евреи ?Първоначално написано от OtherDimension
![]()
Run your mouth when I'm not around
It's easy to achieve
You cry to weak friends that sympathize
Can you hear the violins playing you song?
Those same friends tell me your every word
METIN E NAI GOTINIQT I TOI NAPALNO ZASLUJAVA6E DA SPE4ELI I MU SE RDAVAM UJASTNO MNOGO !!! ZA MEN NQMA NIKAKVO ZNA4ENIE DALI E BALGARIN ILI DALI NE E VSE PAK NITO JURITO NITO PAK PUBLIKATA GLEDA TOVA VSI4KI GLEDAT KAK TANCUVA I KAKVO 6OU PRAVI
A TVA ZA FERRARITO VIE NE SE PRITESNQVAITE MNOGO TOI 6TE SI GO ZAPILI...........