- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Спите ли понякога при ваш приятел?
Родителите разрешават ли ви да преспивате при някой ваш приятел/приятелка? Ей така ,например в петък вечер?
Да.![]()
Estestveno,4e mi se e sluchvalo....
То по-често се случва някой друг да спи в нас![]()
Ти пак си плакала,нали?! Не свивай устни от досада. Усмихвай се,когато те боли,понякога и щастието страда...
Ест че ми дават ама повече мои приятели спят в нас![]()
kato sum pri bashta mi s bratov4edka mi nai redovno po4ti si spim edna pri druga.. ili tq pri men ili az pri neq.. no maika mi.. DA DA .. na kukuvu lqto shte me pusne da spq pri nqkoi ili nqkoi da spi u nas![]()
![]()
![]()
да и много е яко тва..защото си лафите цяла нощ и после едвам гледате сутринта обаче остават много хубави спомени![]()
Най-доброто упражнение за сърцето е това да се наведеш и да повдигнеш някой!
епа....не съм ги питала д са..обикновено става дума за хоум парти и тн ама ме пускат
разбира се че ма пускат![]()
spala sum, ne mis e slu4va 4esto
be careful what you wish for 'cause you just might get it
Ей спирка няма!Снощи спа в един приятел ,днес е довел трима у нас.Определено няма да спят.
Ти се благодари,че не е момиче и да ти води по трима.
Тогава щеше да ти е много готино,вЕрвай ми. (:
Естествено! ВСЕКИ weekend или приятелите (общо сме 3ма) спат у нас или аз у някой от тях и така секи уйкенд сме заедно (не че не се виждаме в даскало де)![]()
Мдам
if you see us in the club we'll be acting real nice
if you see us on the floor you'll be watchin all night
we ain't here to hurt nobody
so give it to me give it to me give it to me
wanna see you work your body![]()
Ми случвало се е няколко пъти ма не си падам по тва!!!
Ами да, аз съм на 19 вече де, но и като по-малка ме пускаха.
mai v tazi tema az 6te sam edinstfenata koqto 6te kaje ne.NE me puskat .
na6te ne me puskat nikade.nito da izlizam nito nikade.i tofa moito ako e jivot kakvo da kaja za priqtelite mi (az da se blagodarq 4e gi imam)kadeto hodqt vsqka petak ve4er na diskoteka,sled diskotekata se zabavlqvat spqt edin v dr.No nali i te imat roditeli za6to tehnite gi puskat a moite ne(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( ((((((
Ами чи да , и то често но не само аз ами мн често ми идват и на мене на гости познати да спят в нас![]()