- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Помощ за първия път.
Здравейте! Аз съм момче на 19 годинкис приятелката ми (на 17 е тя сега) искаме да го направиме... Така на мен не ми е за първи път бил съм с много момичета но с никое девствено. На нея обаче и е за пръв път. Първият път като опитахме тя беше пиинала малко но страха в нея натделява и дори аз да правя всичко възможно да я отпусна и възбудя не я я болеша страшно много по нейните думи и не стигнахме далече - 1 пръст известно време и като сложих втория вече мн я заболя и това беше не можахме да продължим защото нея я естрах страшно много от болката. Днес се опитахме пак подходяшта обстановка ала бала... пак направих всичко възможно и за около 3 4аса не постигнахме пак почти ништо оспях да си вкарам главичката и нея така я заболя и извика след което така и не стигнахме до по нататъчни действия макар да се опитвахме найстина причината е че нея страшно много я естрах а съще временно има по голямо желание от мене да го направим
Дайте идея какво да правя. Благодаря предварително.
ще ти предложа нещо макар да не е много романтично но мисля че е прагматично...
щом толква я е страх и кажи ако иска някой път в банята да си поиграе със себе си и съвсем внимателно сама да се отвори - няма нищо лошо или срамно в това![]()
emi spored men priqtelkata ti ili vse o6te ne e gotova ili ne se 4uvstva dostata4no sigorna 4e trqbva parviq i pat da e s teb.povqrvai mi 4e kogato edno momi4e se 4uvstva napalno gotovo i se otpuska i vsi4ko e super.vqrno pak 6te ima bolka to prosto kolkoto i da e pri razkasvaneto na himena nqma kak dori i malka da e q ima ama qvno momi4eto vse o6te ne e gotovo taka 4e saveta mi e po4akaite o6te izvestno vreme kogato e napalno gotova vsi4ko 6te se polu4ii uspeh
Пробвай да отделиш достатъчно време преди проникването в масажи и нежни целувки по цялото й тяло - ако матката й не е увлажнена, ще я боли, разбира се, а това е начин да го постигнеш.
Успех!
e da i taka moje no izvinqvai ne mislq 4e tova e me4taniq parvi pat na edno momi4e,kakto kazax mislq 4e ne e gotova o6te! a da se otvori sama e v kraen slu4ai ako tolkova e zagorqla mi da go napravi ama mnogo po hubavo bi bilo da po4akat o6te malkoПървоначално написано от deusex
Значи:
1. Тя го желае повече от мен не иска да спираме да опитваме но все казва след малко след малко...
2. Както казах вече бил съм с дота момичета естествено че няма да тръгна да си пъхам оная работа без да съм подготвил терена. Тя сама казва че давам всичко от себе си но когато е готова да опитаме пак всичо се прецаква защото не спира да мисли за болката и страха и натделява.
3. Готова е иска го от много време не съм я натискал аз да го направим тя го иска повече от мен но страха и за болката е непреодолим това е основната причина за коята ни6то не се получава.
emi kazax kogato naistina e gotova tozi strah ot bolkata nqma da go ima do tolkova golqma stepen !!
Как да и помогна аз![]()
нека каже някои който се е срещал със същия проблем.
ami i az umirah ot strah, i se otkazvah v posledniq moment nqkolko puti,no priqtelqt mi malko po malko uspq da mi pomogne da go preodoleq tozi strah. Purvo vseki put kato mi prave6e frenska pronikvashe s prusti v men,otna4aloto s edin,mnogo nejno,posle s dva i ponqkoga mn me bole6e, no v edin moment ve4e bolkata izchezna i zapochna mn da mi haresva i strahut izchezna,kogato goПървоначално написано от JustUser
pravihme est bqh napregnata no ne i da umiram ot strah,izobshto ne usetih nikakva bolka pri purviq sex,ama nikakva
![]()
PRI MEN BE6E ABSOLUTNO SA6TOTO!pREDTAVI SI 4OVEKA GO KARAH DA 4AKA 10 MESECA DOKATO PRAVI SEKS!KOGATO NAI V NA4ALOTO RE6IHME DA PRAVIM SEKS TOI ZAPO4NA DA ME GALI CELIVA I CELQ SE RAZTREPERA,AZ SE PRITESNIH I AZ SE RAZTREPERIH(TOI E PRAVIL SEX S 4 ILI 5 MOMI4ETETA,NO NIKOGA NE E BIL S DEVSTVENA)I SPRQHME!V PRODALJENIQ NA 10 MESECA SME OPITVALI!I AZ TAKA NE ZNAM DALI ME BOLI AMA VIKAM 4E ME BOLI ZA6TOTO ME E STRAH I VE4E NAKRAQ V PROFALJENIE NA 2 POSLEDOVATELNI VE4ERI STIGNAHME DO TAM 4E TOI SI VKARA V MEN I 3-TE PRASTA I 4AK NA 2-RATA KOGATO NE USE6TAH NI6TO SE KA4UH VARHU NEGO VDOGNAH SE I PENICA MU BE6E V KRAV!e TAKAVA RADOST NQMA!DANO DA ME RAZBIRATE!TAKA 4E USPEH
Като начало не се бий в гърдите че си голям ебач и си бил с много момичета, щото явно не си щом не можеш да предразположиш приятелката си. Пробвай да не и говориш за това известно време, дръж се мило, прати я тука да прочете малко теми да види че не боли ако е спокойна, направи нещо романтично за нея, легнете голи в стая пълна със свещи, сипете си по чашка винце, разменяйте нежности и чакай тя да го поиска. Не докосвай вагината и преди тя да ти покаже че го иска. Гърди врат уши всичко може, но я накрай да се чувства добре и да те желае тя, а не да се чувства че го прави заради теб!
И аз бях така. И аз се мъчих и изпитвах страх,НО се разсеях. Нещо с приятеля ми се засуетихме-как да стане,в каква поза,кде да го вкара,понеже беше тъмница и заливайки се от смях на нашата неопитност загубих невинността си. Не беше супер приятно,ама след това съм правила секс,при който съм изпитвала по-големи болки. та решението-създай непринудена атмосфера. Смейте се на нещо,гъделичкайте се,развесели я и ще стане,защото тя няма да мисли за това. При мен помогна!
Благодаря за съветите виждам че не съм единствен. Не се правя на голям еб... просто споделям за какво става дума. Вагината и е навлажнена задължително иначе не си позволявам да се опитвам да проникна дори с пръст правя всичко възможно за да я предразположа дори тя сама го казва но когато дойде момента да стане нещо тя се съсредоточава над това колко ще я заболи а иначе преди това се отпуска найстина. Ще опитам по шегаджийската както предложте само товане съм пробвал. А относно чашката четете внимателно едната вечер беше пийнала а на другия ден бяхме си сами и то на пълно трезви глави.![]()
Докарай и 5-6 клиторни оргазма. Така допълнително ще се овлажни и ще се разсея. Удоволствието ще я накара да забрави страха от болката. Бъди много нежен и внимателен, говори и колко много я обичаш. Ти си знаеш, де. Успех.![]()
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up