- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- 8 месеца, а секса все още е мираж!
ходим вече 8 месеца а тя се дърпа и все си измисля некви причини и извинения. казва че я било страх
eeee, ибах мааму! 8 месеца и.....още нищо. Ми успокоявай я, а пък ако не се навие я фащаи и....на силаСори ама тя пък незнам ква тряа да е- кво толкоз един секс, пък и вие ходите доста време.
Ами според мен тъй, пък ако мн се дърпа я зарязвай
Любов Ли?Тя Не Съществува!Курви ли?Курволяк колкото си щеш!Аз ли?Аз ще те забравя!Тя ли?След третото ебане ще ти е омръзнала!Защо винаги аз съм единствената,а тя поредната!?!
Ами тая не те обича, просто не държи на теб. Много е 8 месеца и да не ти пусне. Месец до 3 най-много. За кво си с нея? Поне свирки да ти правиПървоначално написано от Анонимко
Живей живота си, както искаш, а не както другите искат.
Devstvena li e? Sigurno! AKo puk ne e taka,ima ne6to gnilo. Budi vnimatelen i nqkoi put q razgore6ti taka,4e da ne moje bez da se naebete,kolkoto i grubo da zvu4i. Deistvai. Moje predi tova da go obsudite,no edva li e neobhodimo.
Хора, как можете да мислите така!?
И двамата трябва да проявите малко разбиране, според мен!
Сега до проблема на автора - едно момиче може да е готово след 1 месец, но може и след година - всичко зависи до нейната нагласа и това колко доверие си имате. Щом се дърпате, то трябва да поработиш над вашите отношения, а не върху това как да я предразположиш за секс. Първо те съветвам да отидеш при нея с цвете и да й се извиниш за това, че си настоявал толкова, да й обещаеш, че ще й се реваншираш и да си изпълниш обещанието си, разбира се. След това се дръж мило с нея (повече от преди), ходете на екскурзии...и изобщо мисълта ни е да се замислиш, че има и други хубави неща в една връзка, освен секса - когато тя е готова, ще ти каже, сигурен съм! А и сигурно ще й е за първи път, затова може да й предложиш да обсъждате темата, но без каквито и да е било намеци за акт - просто да споделяте лични виждания и разбирания - така тя ще се отпусне
А сега до другите коментари - "зарязвай я", "поне свирки да ти прави" и т.н. - за това ли са момичетата, по дяволите? Хора, уважавйте половинките си, дайте им вниманието и грижите, от които се нуждаят и някой ден те ще ви се отблагодарят богато! Ако мислите, че те са само за свирки, секс и т.н., то имате много погрешно виждане на света!
А и ако мислиш, че не те обича и не държи на теб, то много се лъжеш - ако беше така, отдавна нямаше да сте заедно - оправдай вижданията й и чувствата й към теб!
Глупости,може наистина да я е страх,може да има някакв ипроблеми .Всичко може да е за това най добре поговорете защо се дърпа !Първоначално написано от Trisha1991
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
Да, разбира се, ама той е момче. Аз като исках да се пазя правех на гаджето си свирка или чикия и след няколко месеца чак се навих за секс. Нормално е, но защо да го държи 8 месеца монах!?? Това е тъпоПървоначално написано от ninsy
Е, 8 месеца, познавам хора, който са ходили 2 години и не са правили нищо така че... Поговори с нея може да има някакви проблеми, сигурно се притеснява, поговорете по тая тема, прояви малко разбиране!
Защото не всичко в една връзка е секс. Авторът не споменава на колко години са той и партньорката му. Явно има нещо, което я притеснява и заради което се чувства несигурна. А авторът не трябва да я притиска, а да я предразположи да разговаря с него по този въпрос. Ако разбере къде точно е проблема, ще им е по-лесно и на двамата да го преодолеят. Но в никакъв случай не трябва да я насилва или още по-малко да й поставя някакви ултиматуми...Първоначално написано от Trisha1991
Trisha1991
Абе мой познат 1 година стоя на сухо и чакаше приятелката му да се почувства готова... Така че...
Колкото до автора...
Ми страх я е, не е готова... Ти знаеш ли тва ква крачка е за едно момиче? Трябва да я накараш да се отпусне, да се чувства в сигурни ръце...
и пак до тришето...
И като е момче кво? Ок има си нужди, ама и жените имат ебахти. Тва, че ти си на принципа ако едно момче не ме е изчукало до 3тия месец значи не става не всички са така. И не всички са (ае да не казвам кво) като тебе на 13 да правят свирки... само за да задоволят БОГОИЗБРАНИЯ!
За кво бил с нея... Ми щото я обича бе! Явно някой мноо ти е говорил 'ти ако ме обичаш ще ми правиш всирки'. Тва, че не се чувства готова да прави секс с него не значи, че не го обича. Ти си руса бе моето момиче... Ама по акъл!
I love you...
Ако я обичаш и държиш на нея и 8години ще чакаш ако трябва. Трябва да я предразположиш, трябва да се отпусне, да ти повярва и чак тогава ще стане.
sori ama qvno nemoje6 da q predrazpoloji6 za normalen razgovor ta kvo li da kaja za sexa? Sigurno trq da se promeni6 , pone az taka smqtam![]()
Uspeh!
Ние с гаджето ми не правихме секс 18 месеца!!!!!!! Причини-много,но това е фактът. И през тези 18 месеца нито 1 път не ме е карал да правя каквото и да е било и никога не е настоявал. Бяхме решили да го направим,когато НАИСТИНА го искаме. Бяхме на по 20,когато го направихме и ни беше за първи път и на двамата!
Мое да има проблем. Ти пак си късметлия че ходиш цели 8 месеца с някое момиче, аз съм изкарвал макс 1 месец. Бахти, грозен ли съм кво ?Първоначално написано от Анонимко
Както обичам да казвам - shits evetywhere![]()
Ние с гаджето ми не правихме секс 18 месеца!!!!!!! Причини-много,но това е фактът. И през тези 18 месеца нито 1 път не ме е карал да правя каквото и да е било и никога не е настоявал. Бяхме решили да го направим,когато НАИСТИНА го искаме. Бяхме на по 20,когато го направихме и ни беше за първи път и на двамата!
Първоначално написано от krem4et0
![]()
![]()
Вие сте некви уникални
![]()
![]()
![]()
Щом ве4е се 4удиш защо не ти пуска зна4и не я оби4аш ве4е.Тва не е толкова лесно за едно моми4е колкото вие си мислите мн е трудно да допуснеш някой толкова в себе си,а и да не говориме 4е в днешно време е мн трудно да разбере6 кой за какво е с теб не зависимо от тва колко време ходите.Тя може да се притеснява,4е няма да я искаш после...има мн възможни при4ини,може да не е готова още защо не я попиташ какво я притеснява ?Може да ти дойде в ползаПробвай,ако наистина я оби4аш толкова
ще 4акаш докато му дойде времето
Да ви имам и мъжкото мислене![]()
разни хора-разни идеали. А иначе-нищо ни няма просто така се случи и не съжелявам. сега с този човек не съм просто интимна-аз просто съм разголена и тялом и духом. за мен сексът е не просто сливане на тялото ми с неговото,а танц,в който ставаме 1 човек. Ама какво ли разбира тъпата ти главица от любов,партньорство,приятел ство,искреност,честност и духовна свързаност!Първоначално написано от Trisha1991
Баба ми разбира от тия работи. Тя гледа Дързост и красота; Просто Мария и разни от сорта. Аз си падам по доста по-модерни неща, които ти на село гледаш само по кабелната телевизияПървоначално написано от krem4et0
![]()
Ама не си съвсем права... Моята вече бивша приятелка преди да се хване с мен, ходеше с един 2 години и не бяха правили секс ( тя беше девствена ), защото тя не е искала и причината си е била точно, че не го е обичала. После спахме с нея на третата седмица - е, кажи ми каква е причината преди това 2 години да не иска и после на третата седмица да спи с мен? Не мисля, че на мен е имала повече доверие или нещо подобно отколкото на него. Какво му се карате на човека, че иска да спи с приятелката си след 8 месеца!!! Това са 8 месеца!!! Пробвайте 8 месеца без секс и тогава ще видите как е и дали няма само това да ви е в главата. Пък някой писал даже да й се извинява... Бахти простотията, тя на него трябва да му се извинява. За 8 месеца би трябвало да е добила достатъчно увереност в него, пък и мисля че той е чакал повече от достатъчно. Съвета ми към човека е: Пич, зарежи я - никога няма да ти пусне, с теб никога няма да се почувства готова. Не го приемай като някаква обида - получава се и ти гарантирам, че проблема не е в теб, а в нея. Просто не си заслужава да се мъчиш повече. Ясно ми е, че не е толкова лесно да я зарежеш, ама и това другото не е връзка - 8 месеца какво? Да се държите за ръчичка? Вярно, че съм по-дърт от почти всички тук и гледам на нещата по различен начин, ама и като бях на 15-16 пак мислех така. 8 месеца са й били предостатъчно да се почувства готова. И две години да я чакаш пак няма да стане готова и след това ще стане като при мен - ще скъсате и след това тя се преспи с някой на втората седмица, просто според мен тя си е свикнала с теб като с приятел, но не те възприема като сексуален обект и затова е така работата. Ако е искала да сте го направили отдавнаПървоначално написано от sexy_tigar4e_MM