- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- 8 месеца, а секса все още е мираж!
О,съжелявам,че любовта вече не е на мода. Боже мой,колко съм задръстена!!!!! Как може да си мисля,че да обичеш и да си обичан е нещо универсално. Явно не е!!!!Първоначално написано от Trisha1991
момиче,пожелавам ти така да се влюбиш,че всеки път като се сетиш за тези си думи да си сипеш пепел по главата.
Не е така. Не съм гледала на гаджето си като на приятел. Възбуждала съм се. Искала съм секс и причинта,не е била,че не съм готова,а че исках да се убедя,че след това няма да се промени нищо в отношението му към мен,че няма да съм безинтересна. И сега след толкова секс зад гърба ми мога да кажа с ръка на сърцето,че едва ли бих допуснала така близо и интимно друг човек преди да съм го опознала напълно. А това не става от днес за утре.Първоначално написано от WaKo
am pi4a skif sqq kva e rabotata devstvenite sa taka kofti rabota e naistinaoba4e trqq da q raznejish da ste samo da izdebnesh momenta . ili sedni si prikaai s neq i i obqsni kvo to4no trqq o4akva ako ti ne si devstven de :P
Плевен е града на вашите кошмари,тука раздаваме яко шамари!!!:P
Аве пич кво се обясняаш за отблагодаряване бре днешната младеж ако се замисли за т`ва което им дават другите то чудо ше бъде наистина има голяма част хора които обръщат внимание ама са мноу малко в сравнение с другите аз съм още млад и само 1\15 от хората които познавам обръщат внимание на това какво праят за тях а пък още по-малко хора ти отвръщат на доброто с доброПървоначално написано от Анонимко
Че това ква връзка е? Кажи й, че или трябва да прави секс с теб, или ще скъсаш с нея. Това не е нормално, в крайна сметка.
Ауу госпожица модеерна... Вижте ме, чукам се с всеки срещнат. Йеее, колко съм готина. Вие всички сте много задръстени, защото се влюбвате вместо да се чукате с някой и да го зарежете. Мен пък целия квартал ме е минал и правя свирки на бащите на приятелите си. Йее вижте ме ква съм модерна, не като вас задръстеняци такива.Първоначално написано от Trisha1991
Тришенце, ходи се застреляй миличка!
I love you...
ami normalno e ako e devstvena da q e strah ne zavisimo ot tova kolko vreme ste zaedno..spokoino vsi4ko s vremeto si
Tova koeto nikoga ne se zabravq e spomenut ostanal da napomnq za tova koeto nikoga nqma da se vurne..
Хаха, ама ти наистина ли вярваш на всички тия неща дето тя ги пише. Мен лично всички тия изказвания ми звучат доста комплексарски, да не говорим, че човек не се хвали наляво и надясно колко много свирки е направил, или че приятелите му ги карат в РПУ и не знам си кво. Кефя се на по-освободените разбирания, но когато човек почне да си измисля трябва да слага няква граница, все пак...Първоначално написано от Alerta
Бе и да си измисля и да не си пак са тъпи комплексарски изпълнения неините простотии!Първоначално написано от namely_me
I love you...
ia kazkaji malko po-podrobno za taq dvoikaПървоначално написано от BloodSoul
![]()
![]()
i az znam edni takiva, da ne sa sushtite..shtoto tva e rqdkost vse pak !!!
Хех, тука някакви любови, истории..
Момче, първо правило - НИКОГА не приемай насериозно съвет за момиче от друго момиче. От първото правило следват всички останали..
Сега, наистина не ви знам годините, но щом дамата се прави на дръпната, остави. Не подобава на един Мъж да търси секс като обезумял. Ако наистина държиш на нея, можеш и да почакаш още известно време, но ако искаш и физически контакт (напълно те разбирам, всички момиченца с разбиранията им за духовно извисени връзки и вечни любови е време да разберат, че МЪЖЕТЕ СЕ НУЖДАЯТ ОТ СЕКС!) просто я остави и си търси нещо друго.
Бахти, Мъжете трябва да бъдем твърди като скали, да предлагаме сигурност и закрила, след това да минаваме на нежни вълни, да се грижим за тях, да ги обсипваме с внимание и не знам още какво и накрая овцата хване, че се изчука с друг. Айде заврете си широко прокламираната девственост там, дето слънце не огрява, щото освен една ципичка не губите нищо друго.
Не се поддавай на тукашните провокации! Събрали се няколко романтични девойки и ти разправят как трябва да я предразполагаш, да говорите, да чакаш, да й даваш още повече любов. Чакайте малко, мацки, кога ще се научите и вие да отвръщате на тези неща? Ние секса трябва да го приемаме като подарък, за който трябва да се трудим ли? Че даже и да сме благодарни, че сте ни пуснали накрая? А не, благодаря, има още 4 млрд. на тая земя..
Откъде знаеш,че не е нормално?Ако приятелката на автора на темата е на 13,кво очаква?!Все пак не всички почват да се ебат от 12 годишни...Първоначално написано от namely_me
![]()
Не бе,мацка-ти си уникалната тукаПървоначално написано от Trisha1991
Толкова брутално ограничена си,че съм в мега шока! Това е сигурно 6-7 тема,която отварям и в която ти се смея със глас.Какво като си на 15 години и са те минали всички чалга-пичове от квартала/града?!Нещо за много велика ли си се взела?! Поредната дрисла,която се има за секс-богиня...не,че съм много по-голяма от теб на години,но ако бях като тебе-бих си пръснала мозъка (ако го имах изобщо...)
![]()
По темата...автора толкова и я обича мацката,ако изпитваше нещо друго,различно от желанието да се на*бе,изобщо нямаше да се стига до тази тема![]()
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше
абе хора какви са тия любовни истории дето разправяте май някои хора гледат много сериали как 8 месеца няма да му пусне какво значи не съм готова за да е толкова време с него трябва да има чувства а щом има какво и пречи да се наебе не е толкова сложно!има и друг вариант ходи тя да се шиба с разни и на него не му пуска!на колко години е това момиче?
Обичам банкнотите да са с 4 нули,oбичам всичко лъскаво и скъпо,чу ли?Обичам дори когато ти ме мразиш,oбичам защото после пак в краката ми ще лазиш!Обичам да те гледам нагло в очите,oбичам когато за мене харчиш си парите!
Пълни глупости!!!Ако е малка наистина може да я е страх и да не е готова!А ти ако я обичаш ще я изчакаш (да я зарежеш е най-тъпото което може да направиш)!!!!!!!!!!!!!!!
![]()
П.С. krem4eto мн ми харесва!Супер мацка!Точно така...аз с моя приятел 7 месеца не правих секс..чак тогава му пуснах и кво?!?Просто по-рано не се чувствах напълно готова пък и бях мн малка тогава..Кви са тия измишлиотини ве хора?!?!?!Пример:Ако не ти пусне не те обича...и един мърмот завива шоколада в станиол![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от Kulio Gangstera
Така е!
Виждате ли, те, видите ли, ни ПУСКАЛИ.. И както вече споменах, вероятно трябва горещо да ви благодарим, а?
Овцееееее...
А,аз 18,но защо трябва да "пускаме". решенито да правим секс тогава го взехме двамата. Преценихме,че връзката ни трябва да е сигурна и стабилна,а и 9 от тези 18 месеца той беше в казармата!Първоначално написано от sexy_tigar4e_MM
Първоначално написано от krem4et0
кремчето,ти си рядко праведно момиче,такива като тебе са 1 на сто,, реликва
![]()
Ти си много зле и е ясно, че главно от това се интересуваш.Момичето, ако е девствено естествено, че ще се притеснява.Но ти опитваш ли се да я успокоиш, да й кажеш, че ти си до нея и няма от какво да се притеснява, че ще си нежен и внимателен или не?
Не е така-имам 2 колежки,които са го правили след година и 8 месеца едната и след 2 години и нещо другата. Те са уникални,а не аз.Първоначално написано от DitmataMC
кремче извинявай ама колежките ти са леко задрастени...
това което са направили само по себе си е геройство НО да не забравяме че никой не е безсмъртен а живота е ОБИДНО кратък за да се попиляват цели 2 години без секс...
както и да е
а по темата:
"НЯМА ЖЕНА КОЯТО ДА НЕ ПУСКА - ИМА МЪЖ КОЙТО НЕ ЗНАЕ КАК ДА СИ ПОИСКА!!!"