.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 76
    Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от Trisha1991
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Ама какво ли разбира тъпата ти главица от любов,партньорство,приятел ство,искреност,честност и духовна свързаност!
    Баба ми разбира от тия работи. Тя гледа Дързост и красота; Просто Мария и разни от сорта. Аз си падам по доста по-модерни неща, които ти на село гледаш само по кабелната телевизия
    О,съжелявам,че любовта вече не е на мода. Боже мой,колко съм задръстена!!!!! Как може да си мисля,че да обичеш и да си обичан е нещо универсално. Явно не е!!!!
    момиче,пожелавам ти така да се влюбиш,че всеки път като се сетиш за тези си думи да си сипеш пепел по главата.

Град
    Свищов

Re: 8 месеца, а секса все още е мираж!

Цитирай Първоначално написано от WaKo
    Цитирай Първоначално написано от sexy_tigar4e_MM
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    ходим вече 8 месеца а тя се дърпа и все си измисля некви причини и извинения. казва че я било страх
    Ами тая не те обича, просто не държи на теб. Много е 8 месеца и да не ти пусне. Месец до 3 най-много. За кво си с нея? Поне свирки да ти прави
    awe vie ste mn zle ,tova che ne iska sex, ne znachi, che ne go obicha , prosto ne se chuvstva gotova, ako naistina q obichash shte budesh s neq,vupreki vsichko,vse nqkoga shte ti pusne nqma da ostanesh na suho..
    Ама не си съвсем права... Моята вече бивша приятелка преди да се хване с мен, ходеше с един 2 години и не бяха правили секс ( тя беше девствена ), защото тя не е искала и причината си е била точно, че не го е обичала. После спахме с нея на третата седмица - е, кажи ми каква е причината преди това 2 години да не иска и после на третата седмица да спи с мен? Не мисля, че на мен е имала повече доверие или нещо подобно отколкото на него. Какво му се карате на човека, че иска да спи с приятелката си след 8 месеца!!! Това са 8 месеца!!! Пробвайте 8 месеца без секс и тогава ще видите как е и дали няма само това да ви е в главата. Пък някой писал даже да й се извинява... Бахти простотията, тя на него трябва да му се извинява. За 8 месеца би трябвало да е добила достатъчно увереност в него, пък и мисля че той е чакал повече от достатъчно. Съвета ми към човека е: Пич, зарежи я - никога няма да ти пусне, с теб никога няма да се почувства готова. Не го приемай като някаква обида - получава се и ти гарантирам, че проблема не е в теб, а в нея. Просто не си заслужава да се мъчиш повече. Ясно ми е, че не е толкова лесно да я зарежеш, ама и това другото не е връзка - 8 месеца какво? Да се държите за ръчичка? Вярно, че съм по-дърт от почти всички тук и гледам на нещата по различен начин, ама и като бях на 15-16 пак мислех така. 8 месеца са й били предостатъчно да се почувства готова. И две години да я чакаш пак няма да стане готова и след това ще стане като при мен - ще скъсате и след това тя се преспи с някой на втората седмица, просто според мен тя си е свикнала с теб като с приятел, но не те възприема като сексуален обект и затова е така работата. Ако е искала да сте го направили отдавна
    Не е така. Не съм гледала на гаджето си като на приятел. Възбуждала съм се. Искала съм секс и причинта,не е била,че не съм готова,а че исках да се убедя,че след това няма да се промени нищо в отношението му към мен,че няма да съм безинтересна. И сега след толкова секс зад гърба ми мога да кажа с ръка на сърцето,че едва ли бих допуснала така близо и интимно друг човек преди да съм го опознала напълно. А това не става от днес за утре.

am pi4a skif sqq kva e rabotata devstvenite sa taka kofti rabota e naistina oba4e trqq da q raznejish da ste samo da izdebnesh momenta . ili sedni si prikaai s neq i i obqsni kvo to4no trqq o4akva ako ti ne si devstven de :P
    Плевен е града на вашите кошмари,тука раздаваме яко шамари!!!:P

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Хора, как можете да мислите така!?
    И двамата трябва да проявите малко разбиране, според мен!
    Сега до проблема на автора - едно момиче може да е готово след 1 месец, но може и след година - всичко зависи до нейната нагласа и това колко доверие си имате. Щом се дърпате, то трябва да поработиш над вашите отношения, а не върху това как да я предразположиш за секс. Първо те съветвам да отидеш при нея с цвете и да й се извиниш за това, че си настоявал толкова, да й обещаеш, че ще й се реваншираш и да си изпълниш обещанието си, разбира се. След това се дръж мило с нея (повече от преди), ходете на екскурзии...и изобщо мисълта ни е да се замислиш, че има и други хубави неща в една връзка, освен секса - когато тя е готова, ще ти каже, сигурен съм! А и сигурно ще й е за първи път, затова може да й предложиш да обсъждате темата, но без каквито и да е било намеци за акт - просто да споделяте лични виждания и разбирания - така тя ще се отпусне
    А сега до другите коментари - "зарязвай я", "поне свирки да ти прави" и т.н. - за това ли са момичетата, по дяволите? Хора, уважавйте половинките си, дайте им вниманието и грижите, от които се нуждаят и някой ден те ще ви се отблагодарят богато! Ако мислите, че те са само за свирки, секс и т.н., то имате много погрешно виждане на света!
    Аве пич кво се обясняаш за отблагодаряване бре днешната младеж ако се замисли за т`ва което им дават другите то чудо ше бъде наистина има голяма част хора които обръщат внимание ама са мноу малко в сравнение с другите аз съм още млад и само 1\15 от хората които познавам обръщат внимание на това какво праят за тях а пък още по-малко хора ти отвръщат на доброто с добро

Град
    In my head
    Че това ква връзка е? Кажи й, че или трябва да прави секс с теб, или ще скъсаш с нея. Това не е нормално, в крайна сметка.

Град
    In Your Mind
    Ама какво ли разбира тъпата ти главица от любов,партньорство,приятел ство,искреност,честност и духовна свързаност!
    Баба ми разбира от тия работи. Тя гледа Дързост и красота; Просто Мария и разни от сорта. Аз си падам по доста по-модерни неща, които ти на село гледаш само по кабелната телевизия
    Ауу госпожица модеерна... Вижте ме, чукам се с всеки срещнат. Йеее, колко съм готина. Вие всички сте много задръстени, защото се влюбвате вместо да се чукате с някой и да го зарежете. Мен пък целия квартал ме е минал и правя свирки на бащите на приятелите си. Йее вижте ме ква съм модерна, не като вас задръстеняци такива.
    Тришенце, ходи се застреляй миличка!
    I love you...

ami normalno e ako e devstvena da q e strah ne zavisimo ot tova kolko vreme ste zaedno..spokoino vsi4ko s vremeto si
    Tova koeto nikoga ne se zabravq e spomenut ostanal da napomnq za tova koeto nikoga nqma da se vurne..

Град
    In my head
    Цитирай Първоначално написано от Alerta
    Ауу госпожица модеерна... Вижте ме, чукам се с всеки срещнат. Йеее, колко съм готина. Вие всички сте много задръстени, защото се влюбвате вместо да се чукате с някой и да го зарежете. Мен пък целия квартал ме е минал и правя свирки на бащите на приятелите си. Йее вижте ме ква съм модерна, не като вас задръстеняци такива.
    Хаха, ама ти наистина ли вярваш на всички тия неща дето тя ги пише. Мен лично всички тия изказвания ми звучат доста комплексарски, да не говорим, че човек не се хвали наляво и надясно колко много свирки е направил, или че приятелите му ги карат в РПУ и не знам си кво. Кефя се на по-освободените разбирания, но когато човек почне да си измисля трябва да слага няква граница, все пак...

Град
    In Your Mind
    Цитирай Първоначално написано от namely_me
    Цитирай Първоначално написано от Alerta
    Хаха, ама ти наистина ли вярваш на всички тия неща дето тя ги пише. Мен лично всички тия изказвания ми звучат доста комплексарски, да не говорим, че човек не се хвали наляво и надясно колко много свирки е направил, или че приятелите му ги карат в РПУ и не знам си кво. Кефя се на по-освободените разбирания, но когато човек почне да си измисля трябва да слага няква граница, все пак...
    Бе и да си измисля и да не си пак са тъпи комплексарски изпълнения неините простотии!
    I love you...

Guest
    Цитирай Първоначално написано от BloodSoul
    Е, 8 месеца, познавам хора, който са ходили 2 години и не са правили нищо така че... Поговори с нея може да има някакви проблеми, сигурно се притеснява, поговорете по тая тема, прояви малко разбиране!
    ia kazkaji malko po-podrobno za taq dvoika i az znam edni takiva, da ne sa sushtite..shtoto tva e rqdkost vse pak !!!

Guest
    Хех, тука някакви любови, истории..

Момче, първо правило - НИКОГА не приемай насериозно съвет за момиче от друго момиче. От първото правило следват всички останали..

Сега, наистина не ви знам годините, но щом дамата се прави на дръпната, остави. Не подобава на един Мъж да търси секс като обезумял. Ако наистина държиш на нея, можеш и да почакаш още известно време, но ако искаш и физически контакт (напълно те разбирам, всички момиченца с разбиранията им за духовно извисени връзки и вечни любови е време да разберат, че МЪЖЕТЕ СЕ НУЖДАЯТ ОТ СЕКС!) просто я остави и си търси нещо друго.

Бахти, Мъжете трябва да бъдем твърди като скали, да предлагаме сигурност и закрила, след това да минаваме на нежни вълни, да се грижим за тях, да ги обсипваме с внимание и не знам още какво и накрая овцата хване, че се изчука с друг. Айде заврете си широко прокламираната девственост там, дето слънце не огрява, щото освен една ципичка не губите нищо друго.

Не се поддавай на тукашните провокации! Събрали се няколко романтични девойки и ти разправят как трябва да я предразполагаш, да говорите, да чакаш, да й даваш още повече любов. Чакайте малко, мацки, кога ще се научите и вие да отвръщате на тези неща? Ние секса трябва да го приемаме като подарък, за който трябва да се трудим ли? Че даже и да сме благодарни, че сте ни пуснали накрая? А не, благодаря, има още 4 млрд. на тая земя..

Guest
    Цитирай Първоначално написано от namely_me
    Че това ква връзка е? Кажи й, че или трябва да прави секс с теб, или ще скъсаш с нея. Това не е нормално, в крайна сметка.
    Откъде знаеш,че не е нормално?Ако приятелката на автора на темата е на 13,кво очаква?!Все пак не всички почват да се ебат от 12 годишни...

Супер фен
    Ние с гаджето ми не правихме секс 18 месеца!!!!!!! Причини-много,но това е фактът. И през тези 18 месеца нито 1 път не ме е карал да правя каквото и да е било и никога не е настоявал. Бяхме решили да го направим,когато НАИСТИНА го искаме. Бяхме на по 20,когато го направихме и ни беше за първи път и на двамата!
    Вие сте некви уникални
    Не бе,мацка-ти си уникалната тука Толкова брутално ограничена си,че съм в мега шока! Това е сигурно 6-7 тема,която отварям и в която ти се смея със глас.Какво като си на 15 години и са те минали всички чалга-пичове от квартала/града?!Нещо за много велика ли си се взела?! Поредната дрисла,която се има за секс-богиня...не,че съм много по-голяма от теб на години,но ако бях като тебе-бих си пръснала мозъка (ако го имах изобщо...)
    По темата...автора толкова и я обича мацката,ако изпитваше нещо друго,различно от желанието да се на*бе,изобщо нямаше да се стига до тази тема
    "Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше

Град
    Пловдив
    абе хора какви са тия любовни истории дето разправяте май някои хора гледат много сериали как 8 месеца няма да му пусне какво значи не съм готова за да е толкова време с него трябва да има чувства а щом има какво и пречи да се наебе не е толкова сложно!има и друг вариант ходи тя да се шиба с разни и на него не му пуска!на колко години е това момиче?
    Обичам банкнотите да са с 4 нули,oбичам всичко лъскаво и скъпо,чу ли?Обичам дори когато ти ме мразиш,oбичам защото после пак в краката ми ще лазиш!Обичам да те гледам нагло в очите,oбичам когато за мене харчиш си парите!

Супер фен
    Пълни глупости!!! Ако е малка наистина може да я е страх и да не е готова!А ти ако я обичаш ще я изчакаш (да я зарежеш е най-тъпото което може да направиш)!!!!!!!!!!!!!!!

Супер фен
    П.С. krem4eto мн ми харесва!Супер мацка!Точно така...аз с моя приятел 7 месеца не правих секс..чак тогава му пуснах и кво?!?Просто по-рано не се чувствах напълно готова пък и бях мн малка тогава..Кви са тия измишлиотини ве хора?!?!?!Пример:Ако не ти пусне не те обича...и един мърмот завива шоколада в станиол

Супер фен
    Град
    Мене ме нема в целата схема
    8 месеца са много да се чака жена да легне в кревата ти. Била тя и девствена.
    Но не е и основно нейна вината.Ти явно също не си достатъчно дозрял, за да можеш да я предразположиш, така че да се навие да го направи с теб.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Kulio Gangstera
    8 месеца са много да се чака жена да легне в кревата ти. Била тя и девствена.
    Но не е и основно нейна вината.Ти явно също не си достатъчно дозрял, за да можеш да я предразположиш, така че да се навие да го направи с теб.
    Така е!

Голям фен Аватара на sexy_tigar4e_MM
    Град
    SOFIA
    Цитирай Първоначално написано от malkoto_sladur4e
    П.С. krem4eto мн ми харесва!Супер мацка!Точно така...аз с моя приятел 7 месеца не правих секс..чак тогава му пуснах и кво?!?Просто по-рано не се чувствах напълно готова пък и бях мн малка тогава..Кви са тия измишлиотини ве хора?!?!?!Пример:Ако не ти пусне не те обича...и един мърмот завива шоколада в станиол
    nie puk hodehme 11 meseca kodato mu pusnah... mili4kiq mi...

Guest
    Виждате ли, те, видите ли, ни ПУСКАЛИ.. И както вече споменах, вероятно трябва горещо да ви благодарим, а?

Овцееееее...

Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от sexy_tigar4e_MM
    Цитирай Първоначално написано от malkoto_sladur4e
    nie puk hodehme 11 meseca kodato mu pusnah... mili4kiq mi...
    А,аз 18,но защо трябва да "пускаме". решенито да правим секс тогава го взехме двамата. Преценихме,че връзката ни трябва да е сигурна и стабилна,а и 9 от тези 18 месеца той беше в казармата!

Ние с гаджето ми не правихме секс 18 месеца!!!!!!! Причини-много,но това е фактът. И през тези 18 месеца нито 1 път не ме е карал да правя каквото и да е било и никога не е настоявал. Бяхме решили да го направим,когато НАИСТИНА го искаме. Бяхме на по 20,когато го направихме и ни беше за първи път и на двамата!

кремчето,ти си рядко праведно момиче,такива като тебе са 1 на сто, , реликва

Мега фен Аватара на koalka
    Ти си много зле и е ясно, че главно от това се интересуваш.Момичето, ако е девствено естествено, че ще се притеснява.Но ти опитваш ли се да я успокоиш, да й кажеш, че ти си до нея и няма от какво да се притеснява, че ще си нежен и внимателен или не?

Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от DitmataMC

кремчето,ти си рядко праведно момиче,такива като тебе са 1 на сто, , реликва
    Не е така-имам 2 колежки,които са го правили след година и 8 месеца едната и след 2 години и нещо другата. Те са уникални,а не аз.

кремче извинявай ама колежките ти са леко задрастени...
    това което са направили само по себе си е геройство НО да не забравяме че никой не е безсмъртен а живота е ОБИДНО кратък за да се попиляват цели 2 години без секс...
    както и да е
    а по темата:

"НЯМА ЖЕНА КОЯТО ДА НЕ ПУСКА - ИМА МЪЖ КОЙТО НЕ ЗНАЕ КАК ДА СИ ПОИСКА!!!"

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си