.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 76
    Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Ти си много зле и е ясно, че главно от това се интересуваш.Момичето, ако е девствено естествено, че ще се притеснява.Но ти опитваш ли се да я успокоиш, да й кажеш, че ти си до нея и няма от какво да се притеснява, че ще си нежен и внимателен или не?
    Тук не си права. Ако се интересуваше само от това, до сега да я беше зарязал 100 пъти. Щом е бил с нея 8 месеца без да са спали, значи наистина я обича. Но в крайна сметка всеки си има нужди.

Ако трябва да съм честна, аз бях 1 година с приятеля си преди да го направим. Не мисля че съм го държала на сухо. Просто го направихме, когато и двамата бяхме напълно готови. Не е важно колко време сте заедно, а дали и двамата сте готови за това нещо.

Опитай се да разговаряш с нея. Може би не си я предразположил да иска да бъде с теб...

Супер фен
    8 месеца си я чакал.. браво! моите поздравления.. ама да не я беше чакал толкова.. се пиши тука и питай ама що ама кфо.. проведете един дълъг разговор в задушевна атмосфера на тема нейната представа за време пък и секса мое го вмъкнете в разговора.. ако има време естествено..

Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от deusex
    кремче извинявай ама колежките ти са леко задрастени...
    това което са направили само по себе си е геройство НО да не забравяме че никой не е безсмъртен а живота е ОБИДНО кратък за да се попиляват цели 2 години без секс...
    както и да е
    а по темата:

"НЯМА ЖЕНА КОЯТО ДА НЕ ПУСКА - ИМА МЪЖ КОЙТО НЕ ЗНАЕ КАК ДА СИ ПОИСКА!!!"
    Е,аз не казвам,че е правилно или не е. Просто е факт. А и аз да речем не мисля,че годината и половина без секс е пропиляна,защото ми даде възможност да разбера що за човек е той,да съм сигурна в реакциите му,да го опозная като 5-те си пръста,а и платоничната любов има чар. Имах нужда от таква,а не от консуматорска връзка. Това да се разхождаме,да сме си заедно просто прегърнати или хванати за ръка е нещо неповторимо и понякога сексът бледнее пред такива мигове.

ami normalno e 8 meseca da ne iska da ti pusne kvo lo6o ima???
    [!] ИсКаМ тЕ , нО тЕ иСкАм зАвИнАгИ [!]

Guest

Re: 8 месеца, а секса все още е мираж!

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    ходим вече 8 месеца а тя се дърпа и все си измисля некви причини и извинения. казва че я било страх
    ti lud si li mom4e .....dava6 oltimatomi ili 6e q naebe6 ili 6i i tegli6 edni putki maini i 6e q zarejej.....8 meseca ti lud si li za tolkoz vreme mojeje da si nameri6 nqkoq koqto pone da ti puska....

avtora.bez.sex
    Guest
    аз съм тоя лош човек - автора
    не сме на по 13, аз съм на 18, а тя почти на 16. Преразполагах я всякак, трикчета фатки и приумици. И НИЩО. а тия дето пише като излезнали от час по сексуална култура - go to hell. просто искам секс. тва не е нещо лошо или ненормално, по принцип трябва да е хубаво.
    за да събудя съжаление, ще ви кажа че не съм го правил, и съм и казал на тъпата кучка, че ако завърша гимназия девствен се самоубивам. Писна ми да съм най-прецакан.
    И тук е мястото за една дзен приказка. За човека с най-мръсните крака тази страна на великия водопровод. Тоя тип просто не си ми краката 10 дни, толкова просто, а толкова ефективно да привлече момичетата. И то готини момичетата, не са били некви мърли. Даже си прасна една.
    И аз просто се чувствам ужасно, от гледна точка на това, че тоя изруд неден, и всякакви такива образи като него, направо каст на хорър филм. те винаги имат всичко, а аз с пръз в гъза.
    И тая просто ще ме умори от скука, праща ми смс - ела у нас. И само се целуваме и нищо повече, ако ми дойде неква интересна идея, тя все се дърпа. И все нещо и изниква. Утре щех да заведа на бира и картофки с класа ми да отпразнуваме, че никой не остана без оценка. А тя ще среща баба си. И то не е само тоя път - то гости ли ще има, или ще има за учене, или пък си отива на село или некви такива

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от avtora.bez.sex
    не сме на по 13, аз съм на 18, а тя почти на 16. Преразполагах я всякак, трикчета фатки и приумици. И НИЩО. а тия дето пише като излезнали от час по сексуална култура - go to hell. просто искам секс. тва не е нещо лошо или ненормално, по принцип трябва да е хубаво.
    за да събудя съжаление, ще ви кажа че не съм го правил, и съм и казал на тъпата кучка, че ако завърша гимназия девствен се самоубивам. Писна ми да съм най-прецакан.
    И тук е мястото за една дзен приказка. За човека с най-мръсните крака тази страна на великия водопровод. Тоя тип просто не си ми краката 10 дни, толкова просто, а толкова ефективно да привлече момичетата. И то готини момичетата, не са били некви мърли. Даже си прасна една.
    И аз просто се чувствам ужасно, от гледна точка на това, че тоя изруд неден, и всякакви такива образи като него, направо каст на хорър филм. те винаги имат всичко, а аз с пръз в гъза.
    И тая просто ще ме умори от скука, праща ми смс - ела у нас. И само се целуваме и нищо повече, ако ми дойде неква интересна идея, тя все се дърпа. И все нещо и изниква. Утре щех да заведа на бира и картофки с класа ми да отпразнуваме, че никой не остана без оценка. А тя ще среща баба си. И то не е само тоя път - то гости ли ще има, или ще има за учене, или пък си отива на село или некви такива
    Ц-ц-ц как говориш само. Пожелавам ти да си завършиш гимназия девствен.
    П.С трябва да се научиш да уважаваш човека до себе си..

Супер фен Аватара на Barbie
    И какво, прощавай, ще стане ако завършиш гимназията девствен?!
    Съчувствам на момичето да теб (така наречената "тъпа кучка"). Вярвам, че ако спи с теб, после горчиво ще съжалява. Защото с хлапашкото си и незряло отношение, явно не си готов да бъдеш първия МЪЖ (думата е ключова!) в живота на едно момиче.
    Аман от деца-идиотчета...пък било то на 18!

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Barbie
    И какво, прощавай, ще стане ако завършиш гимназията девствен?!
    Съчувствам на момичето да теб (така наречената "тъпа кучка"). Вярвам, че ако спи с теб, после горчиво ще съжалява. Защото с хлапашкото си и незряло отношение, явно не си готов да бъдеш първия МЪЖ (думата е ключова!) в живота на едно момиче.
    Аман от деца-идиотчета...пък било то на 18!
    Напълно съм съгласна с думите ти. Много мразя такива комплексарчета, неосъзнаващи какво правят и как могат да наранят човека до себе си. Към автора: За да получиш нещо трябва и ти да дадеш.

Re: 8 месеца, а секса все още е мираж!

Цитирай Първоначално написано от Trisha1991
    ходим вече 8 месеца а тя се дърпа и все си измисля некви причини и извинения. казва че я било страх
    Ами тая не те обича, просто не държи на теб. Много е 8 месеца и да не ти пусне. Месец до 3 най-много. За кво си с нея? Поне свирки да ти прави
    ama ti normalna li si???

avtora.bey.sex
    Guest
    аз ли съм комплексатче, аз ли бе, нещастни тъпачки такива. я се заврете в някоя дупка и си заврете уважението отзад. а тя уважава ли ме? като ме прави на последен идиот.
    значи да разбирам че вие мили дами-фригиди сте на страната на човека с най-мръсните (думата е черно, много черно и смрадливо) крака и сие?

Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Ние с гаджето ми не правихме секс 18 месеца!!!!!!! Причини-много,но това е фактът. И през тези 18 месеца нито 1 път не ме е карал да правя каквото и да е било и никога не е настоявал. Бяхме решили да го направим,когато НАИСТИНА го искаме. Бяхме на по 20,когато го направихме и ни беше за първи път и на двамата!
    evala ti za teq prikazki

Град
    София
    А пък автора е КуКу

Цитирай Първоначално написано от malka_sladuranka
    А пък автора е КуКу
    dam napralno e vqrno tfa hah

wHiTe GiRl

Ne e stra6no kato ne si go pravil 8 meseca prosto qvno tq ne e gotova .Moia 4aka 7 meseca predi da mu pusna i sega si mislq 4e malko sam izbarzala taka 4e kolkoto po kasno tolkova po dobre....e estestveno bez da se uvli4ate ...Prosto kogato go napravi6 posle trqq da ti e priqtno 4e si go naprail a ne da si kaje6 ''tova li be6e momenta i tozi li be6e 4oveka za men.." pomisli si

Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от malka_sladuranka
    Ц-ц-ц как говориш само. Пожелавам ти да си завършиш гимназия девствен.
    П.С трябва да се научиш да уважаваш човека до себе си..
    Дамммммм голям проблем-ще се самоубива ако завърши девствен гимназия. Боже! Как ще го направиш-ще се обесиш,ще се хвърлиш от блока или ще си биеш сънотвърно. А и идеята с рязане на вените не е лоша,ама съм чувала,че доста се мъчиш. Ако ти трябват още идее за самоубийство-пиши. Аз съм насреща. А ти с това отношение към приятелката си заслужаваш само това да не правите секс НИКОГА!
    Вчера по повод на твоята тема попитах приятеля ми какво е мислил по въпроса,че не правим секс 1 година и половина и думите му много ме впечатлиха. Той каза:по едно време си мислех,че това няма да се случи никога,но нямаше значение-на мен ми беше хубаво да съм с теб. В 1 връзка момичето трябва първо да намекне,че този момент е дошъл. За нас мъжете е по-лесно-кой не иска да прави секс? За вас жените е по-трудно да се решите и ако ви притискаме това няма да стане,както вие го искате.
    Цитирах по памет. И не защото го каза моят приятел мисля,че е чудесно. дано да има повече такива момчета.
    Негови са думите-и да не бяхме правили 5 години секс-не ми пука. Хубаво е просто да сме заедно и никога нямаше да те заставя.
    как да не го обичаш това момче?

Супер фен
    защо просто не я зарежеш? намери си някоя на която ще и пука..

Супер фен
    Вчера по повод на твоята тема попитах приятеля ми какво е мислил по въпроса,че не правим секс 1 година и половина и думите му много ме впечатлиха. Той каза:по едно време си мислех,че това няма да се случи никога,но нямаше значение-на мен ми беше хубаво да съм с теб. В 1 връзка момичето трябва първо да намекне,че този момент е дошъл. За нас мъжете е по-лесно-кой не иска да прави секс? За вас жените е по-трудно да се решите и ако ви притискаме това няма да стане,както вие го искате.
    Цитирах по памет. И не защото го каза моят приятел мисля,че е чудесно. дано да има повече такива момчета.
    Негови са думите-и да не бяхме правили 5 години секс-не ми пука. Хубаво е просто да сме заедно и никога нямаше да те заставя.
    ам аз няма да го обичам такова момче.. кфо толкова има в едно чукане е бахти и хората дето сте.. години минали.. ама моля ти се.. и защо винаги трябва да поставяш някакви свои си критерии и да ги налагаш върху всички останали хора.. за да правиш секс с един човек не ти трябва нищо повече от физическо привличане.. защо го правите толкова сложно?

за всеки който има подобен проблем ще кажа лесно решение в 2 точки:

- ходи с жената
    - еби любовницата

Фен
    Град
    На далече
    ша си го караш на чикий и това е то

Guest
    Ебахти и кретена дето си!!! Наистина заслужаваш не само да завършиш девстен гимназия, ами и девствен да си умреш!!!
    Горкото момиче!!! Съжалявам я как е търпяла такова отношение 8 месеца!! Явно е мазохистка, нещо...
    И ще я наричаш тъпа кучка!!! Как ще наричаш така гаджето си, бе шибаняк!?! Нищо чудно, че не ще секс момичето от такъв некадърник!!!
    Бахти и хората дето сте...

Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от IlLuSi0nS`
    ам аз няма да го обичам такова момче.. кфо толкова има в едно чукане е бахти и хората дето сте.. години минали.. ама моля ти се.. и защо винаги трябва да поставяш някакви свои си критерии и да ги налагаш върху всички останали хора.. за да правиш секс с един човек не ти трябва нищо повече от физическо привличане.. защо го правите толкова сложно?
    за някои хора сексът не е просто чукане. Не мога да си представя да съм интимна с човек,който не познавам. Не налагам нищо-просто си казвам как е при мен!

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Ебахти и кретена дето си!!! Наистина заслужаваш не само да завършиш девстен гимназия, ами и девствен да си умреш!!!
    Горкото момиче!!! Съжалявам я как е търпяла такова отношение 8 месеца!! Явно е мазохистка, нещо...
    И ще я наричаш тъпа кучка!!! Как ще наричаш така гаджето си, бе шибаняк!?! Нищо чудно, че не ще секс момичето от такъв некадърник!!!
    Бахти и хората дето сте...
    Mного точно казано.
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Супер фен Аватара на XXX_f
    Град
    Varna
    браво готин (тук има ирония)
    как може да говориш така, явно ти не я обичаш
    мога да ти кажа едно нещо ако наистина я обичаш , ще чакаш ако трябва 10 години

Мега фен
    Град
    Utopia..
    Цитирай Първоначално написано от XXX_f
    браво готин (тук има ирония)
    как може да говориш така, явно ти не я обичаш
    мога да ти кажа едно нещо ако наистина я обичаш , ще чакаш ако трябва 10 години
    е тук се поизхвърли малко
    ти твоя я се замисли дали ще можеш да го чакаш 10 години

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си