- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- на купон съм тази вечер и мисля да чукам? как да действам?
със сигурност ще има свободни курви и ще пожелая някоа да е с мен.
винаги обаче става така, че все другите се уреждат а аз до като си допия пиенето и оставам без курва.
какво да променя? дайте повече съвете хората които имате по богат опит с разни яки купони. кви са основните неща за да има човек успех сред курвите на купона?
Ti su pylna kurva e tva e brato... hahaha
Neka ti kaja kakvo shte napravq ako te vidq na jivo.
Shte si brykna s pryst v gyrloto i shte povyrna vyrhu teb, opitvaiki se da zaleq cqloto ti lice. Dano Gospod ti pokaje praviq pryv...
изкъпи се![]()
![]()
това е добър съветПървоначално написано от абвгд
ебаси тъпанара 'искал да чука' ем аз ако бях там и ти с мен ако ще да съм най-голямата курва няаше ти пусна е кретен най-мноо да та надървя и после да та зарежа и свирка няа ти напрая ти си много ограничен ако не си промениш отношението към жените скоро секс няма да видиш! щяло да има 'курви'-да не би да ходиш на купон на магистралата!? ебаси изрода,всяко момиче си има достойнство и ти ако не го оценяваш,значи си ааадски зле,което е и така де. можеш да свалиш момичето и да действаш поетапно, а не така грубо. пък и на същия принцип моеш си купиш изкуствена вагина и 'да си я чукаш' пфф аман от загоряли лайнца. аре махай се.
Ае ся не разбрах каде 6те е купона в некоя къ6та или на магистралата,защото за мене курвите са на магистралата а не на някое парти и т.н и както каза момичето по добре си промени отно6ението.КУРВИ 6те вика за тебе ако всяко момиче е курва просто незнам как 6те си намери6 някоя.А ти какав си??? мъжка курва? и се замисли ако случаино си промени6 държанието към момичетата и не се отнася6 с тях като с някакви играчки и парцали и да ги убижда6 на курви може би някоя 6те ти пусне на някои купон и както каза
абвгд написа:
изкъпи се
направи го !!!
Жените са едни слугини!Първоначално написано от бейби гърл
Е такива пачи като теб са ми се явявали на купони. Надърви ме, възбуди ме и ха вече да я прасна и тя - "ма не искам, ма такова, ма аззз"
Е не сте ли курви!? Кви сте тогава като постъпвате така с мъжете?
И не ме критикувай мърло. Дай ми съвет ако не си мълчи!
Извинявам се, че така ги приемаш нещата ,пък май си от мъжки пол.Първоначално написано от Me4oOoOo
Виж са, мой човек, нямам проблем с поведението си. Аз жените ги имам за стока и никога не съм уважавал такова дето като пикае кляка и всеки месец пуска кръв и не умира.
Не искам да те обиждам, ама малко като мухльовците сресани на път и с очила разсъждаваш.
Ем до съвета моя съвет е рики мартин примерно да не умазва6 да става6 мата хари о6те в началото на купона като мене и после да си седи6 сам а о6те в началото да започне6 да зарибява6 някоя и след тва 6том е с тебе е тогава може да пиине6 малко и да ходите да правите това което 6те правите.Но съ6то така се дръж малко по добре с момичетата дори и да не иска6 се преструваи ако случаино иска6 да "чука6" некоя т'ва е !!!
Съвета е добър! Нещо такова обмислям точно и аз да направя. Радвам се, че поне ме разбра кво питам и ми отговаряш точно. МерсиПървоначално написано от Me4oOoOo
земи един кол и си го зачукай в гъзъ![]()
джърк![]()
Няма проблем само по полека да не я разпори6 и после да не се върне при тебе Хахахахаха![]()
eeeeeeebati klupaka ti za ty samo s kurvi mojesh da poddyrjash vryzki i to s vse razli4ni mai a da ve ti i s tqh pyk ne mojesh i dosta ti e plitak mozyka da ne znaesh kak da si hvanesh KURVA na kade si trygnal izvinqvai xaxxaaxax maloumnik![]()
![]()
![]()
....SnoOp Doggy....
ХАХАХА,нещастник ! А ти какво си !? Едно леке,на което му фърчи тъпото бяло вещесвтво от мизерната клечица,наричаща се 'твоя пенис' ахахаха и което по смъртно няма да има което и да е момиче точно заради малоумния си начин на мислене! Ти кво имаш ве лайно,една клечка за зъби в гащите със стафидки и мноо ми се отваряш-най-много да ти го прегризя,че да останеш без него!!! Тогава от тебе ще остане само едно говедо,което заслужава да умре,което си и ся. Ха! Слугиня ама на кукуво лято! Ти с тва мислене слива цял живот няа видиш и ше си караш на смешните чикии..пхахахахА!Първоначално написано от Анонимко
Твойта слива е миризлива и загнила. Няма кой да ти го поставя в нея и си толкова зла.Първоначално написано от бейби гърл
е нали щяло да гъмжи от мацки и всички ще ти се лепят...к'во се чудиш..пий спокойно...после само й каже да идва
Като за начало спри да наричаш момичетата курви.Първоначално написано от рики мартин
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
Простотия е твойто! Мисля че друго няма к'во да ти кажа!Първоначално написано от рики мартин
вземи обърни единия стол и са нанижи на някой от 4те крака
после го смени...и така изреди 4те крака докато цъфнеш отзаде кат
роза.....мацките много щи са лепят много
пфффффффф аман от балъци
Аdmin-Coki:
неподходящ размер на снимки в подпис/широчина/.
Първоначално написано от абвгд
да вееее изкъпи се да те еба в ебача
Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.
Alliance binds us..
> Best song ever!
ам с тия разсъждения и липса на ценности и възпитание май само курви ще чукаш.. мислиш ли че живот без любов е стойностен? ако продължаваш да мислиш по този начин никога няма да бъдеш щастлив, защото самия ти заставаш на пътя на истинската любов.. но щом ти харесва така, чукай курви и умри в самота и самосъжаление..
Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.
Първо гледай да напиеш женските тогава пий ти!Първоначално написано от рики мартин
![]()
![]()
аз таквизи проблеми нямам щот ако ходя на купон с яко женски веднага ми се лепва някаква. Проблема е че нема често купони ма кво да се праи. Шсъ приместа у стиденстки грат