.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14
    Guest

засилен растеж на косата?как?

Откакто се помня винаги сам била с дълга коса,но преди два дена ходих на фризьор с идеята,че искам промяна.Е,промяната е налице-50% от косата ми я няма и на дължина и на обем.Сега се чувствам така все едно част от мен липсва.Не си спомням по-гаден момент от живота ми.Купих си бадемово масло,хининова вода и бирена мая.Наясно съм,че ще трябва да почакам доста,за да върна предишната си дължина,но някой има ли идея след колко време ще изчезне ефекта от филирането и предишния обем ще се появи отново?Знам,че за мен няма друга надежда,освен антидепресанти,но все пак ви моля за помощ.....

Guest

spoko we, tova ne e kraq na sveta! kupi si folieva kiselina i vitamin A i B(imaha specialno naimenovanie) v oranjeva opakovka sa.na hap4eta,kato kapsulki; 6ampoan fitoval , no nedei da prekalqva6 s vsi4ki tezi raboti; a i humata 6te ti podeistva dobre-tova e; spokoino sled 2-3 sedmici 6te si sviknala, puk i 6te si zasili6 kosata, sled kato si q podstrigala tolkova mnogo 6te ti porasne burzo

...

Kadeto se rovq iz forumite-postoqnno prepora4vat Hininovata voda-4ak i az se navih da si kupq.Kazvat 4e imalo promqna-,no ne o4akvai 4udesa sled parvata sedmica.Pak nali znaete na 4ovek kato mu se vnushavat mn. neshta-moje i da nqma promqna pak da ti se struva,4e kosata ti raste po-burzo.
    Dori da iskam az nemoga da buda Angel.....

Супер фен
    Хининовата вода мн помага да!Аз я използвам от един месец някъде и корените ми доста са израснали

Супер фен
    Съгласна съм за Хининовата вода,не съм ползвала но са ми казвали че действа
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

И аз съм чувала за хининовата вода добри отзиви, можеш да си я вземеш не е скъпа - 50 стотинки, левче най-много.
    Бирената мая...не съм чула да помага за растеж на косата, по-скоро някои хора напълняват от нея

И споко, и мен ме окепазиха в петък. Верно, че ще порасне ама `ич не се харесвам .
    Сигурно не възприемаш рязката промяна в дължината, но пък след няколко дни вече като свикнеш туко-виж си се харесала

CheFoLinka_
    Guest

jivota e e6to s koeto trqbva da se bori6!!!

ei pls help me men me okalcaxa ujasno !!! i iskam da pitam tazi hininova voda kade moje da se nameri za da si zema !!! i dolo gore za kolko vreme kosata mi 6te porasne pone s 10sm ? i ako zn nekvi dr sredstva kajete vmomenta za opraqneto na vida mi nema da 6tadq spestqvaniqta si !!!???

МЕРЦ специал драже. Тези витамини са специален комплекс за коса и нокти.
    „Има две неща: наука и предубеденост; науката създава познание, а предубедеността — невежество.“

Амм хининовата вода се купува от аптеките, няма начин да я няма в която и да е аптека. Не е скъпа, така, че нищо не ти прече да опиташ. Сега обаче аз много рядко ползвам и не мога да ти кажа как се нанася. Само знам, че може както на мокра, така и на суха коса.
    За колко време ще порастне с 10см?
    Миииии много зависи дали косата ти разсте по-бързо или по бавно...мобе би за 2 месеца (а може би повече) ще ти стане както преди.

П.С. Я кажи нещо повече за тия витамини МЕРЦ. :P

да хининовата вода наистина помага, обаче аз по доволна от стимуланта на Икаров, той сгъстява и подхранва косата и наистина расте доста по-бързо от него и не е скъп 5-6 лева
    Танцът е вертикалното изразяване на хоризонталното желание...

Град
    On The Boulevard Of Broken Dreams; I'm kiddin'!
    Vzeh si taq proslovuta hininova voda. Znaete li kolko 4esto se izpolzva, za da ima rezultat? :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P
    "Nil Satis Nisi Optimum."
    http://www.rosieknowsbest.blogspot.com
    98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
    АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!

Супер фен Аватара на i'm so excited!
    търпение му е майката
    алелуя.

Голям фен
    Град
    В нечие сърчице:){P}
    хининова вода

Guest
    Аз бях чувала че тая хининова вода изтънява косата!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си