.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34
    Когато не ти пука правиш каквото си изкаш без да мислиш особено много..казваш каквото мислиш... някой хора 'изпростяват' но все пак го правят да се забавляват и да забавляват хората около тях..на който не му изнася не е нужно да седи в такава среда и такава компания.Всеки сам избира приятелите си и има много хора които не са 'изпростели' така че за всеки си има решение на проблема...

Усети ли колко тъпо ти е заглавието? Не си го втълпявай !
    Има свесни хора въпреки масовата лумпенизация.

Супер фен
    Град
    In The Paradise City, Where The Grass Is Green And The Girls Are Pretty

Re: Ako ne si prostak i mizernik,si nikoi

Цитирай Първоначално написано от udivena
    Ot dosta vreme nasam v Bg vaji tova pravilo. Moga li da popitam za6to?? Kyde otidoha svestnite,stoinostnite hora,za koito sa ot zna4enie 4ove6kite ka4estva i sposobnostite na dadena li4nost?! Za6to ti se smeqt,kogato si dobyr i cenen,a ti rykoplqskat kato si lainar i bezdarnik?! Kakvo stana s cennostite ni,koga vsi4ko se preobyrna,kakvo mislite po vyrposa!?
    Хубава тема.
    На въпроса ти няма отговор. Разбира се, стойностни хора още има, но качествата не са толкова ценени. Не мога да се съглася, че се ръкопляска на тъпанари. Според мен лошото идва от друго нещо - че хората в днешно време се ценят по опаковката, не по съдържанието. Няма го тоя стремеж към интелигентност или развиване на определени качества. Гледа се само как изглеждаш. Толкова ми е гадно за всички хора, които са отблъсквани, защото не са привлекателни. Просто се цени тва колко си хубав/а, наперен/а и нафукан/а. Оттам-нататък дори да притежаваш страхотни качества, си отриттнат от обществото. Но кво да се прави. За това сме си виновни ние и само ние можем да го променим.

"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
    Erin Everly

Супер фен Аватара на evil_lady_in_black
    Град
    извън всякаква реалност
    Виж сега има това е нещо като обръщение към целия български народ , защото повечето са простаци и мизерници , за които 2-рите не са виновни . Темата разбира се си струва но с годинките в България се натрупват излишни преселници а също и хора на които им липсват първите седем годинки от живота , после се чудите защо и форумите са пълни с простаци

Супер фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от evil lady in black
    Виж сега има това е нещо като обръщение към целия български народ , защото повечето са простаци и мизерници , за които 2-рите не са виновни . Темата разбира се си струва но с годинките в България се натрупват излишни преселници а също и хора на които им липсват първите седем годинки от живота , после се чудите защо и форумите са пълни с простаци
    Форумът не е мярка за нашето общество. Тук всеки може да заема място във всяко едно от "измеренията" на обществото. Все пак това въобще не означава, че е такъв по принцип. Ето например, аз споря във форума, само за да не споря много с обкръжението ми, защото хората лесно се обиждат, дори когато говориш само протиб мнението им. Гледам си удържам нервите на живо. Прекалено навътре го приемаш тоя форум.

"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
    Erin Everly

CheFi7{}
    Guest
    tazi tema e mn podxodq6ta za decata ot 1990 i nasam !!! rodenite sled tazi godina po neizvestni pri4ini sa zlobni i licemerni !!! kavo ot tova 4e nqkoi sa bedni tova da ne zn 4e ne sme xora ? ti moje da si bogat ili beden moje da si balgarin il tyr4in no za6to trqbva da se naranqva me ?! edin s1vet ot men ne se delete uvajavaite se nebadete licemeri !!! tova ne nikak dobro

Супер фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от CheFi7{}
    tazi tema e mn podxodq6ta za decata ot 1990 i nasam !!! rodenite sled tazi godina po neizvestni pri4ini sa zlobni i licemerni !!! kavo ot tova 4e nqkoi sa bedni tova da ne zn 4e ne sme xora ? ti moje da si bogat ili beden moje da si balgarin il tyr4in no za6to trqbva da se naranqva me ?! edin s1vet ot men ne se delete uvajavaite se nebadete licemeri !!! tova ne nikak dobro
    Много сранно е как сложи всички от 90та година насам лицемери. Това не е "болест" на децата до 17 години, а на цялото общество. Няма значение дали си на 15 или 80, пак можеш да си лицемев. Вярно е, че наборите сме много нечестни, но не може да сложиш всички под един знаменател. Парите, красотата, властта - всичко това е преходно, а и може да бъде постигнато. Но знанието е нещо, което никой не може да ти отнеме. Затова предпочитам да оценявам хората не по това как изглеждат, а по това какво имат в главата. и мисля, че повече хора трябва да го правят, за да се "излекува" обществото ни. Майкъл Джексън даже показа, че и цвета на кожата можеш да си смениш. Расизмът, непоносимостта и стремежът към външна красота са проблемите ни. Но тези проблеми трудно ще се оправят, защото зависят от нас.

Erin Everly

Цитирай Първоначално написано от CheFi7{}
    Бъкаш. Не от 90-та, а от 86-та. И виновникът за това е Чернобил. Никой друт не обвинявайте. Това, което направи Чорнобил, никой друг не може да го направи...
    бан по ип и профил
    заобикаляне на бан + нови нарушения

Повече от фен Аватара на krisi_l@loka
    Град
    Видин
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    taka e.ako si svesten i dobur 4ovek ti se smeqt i obijdat,a ako ti tup ligav idiot vsi4ki ti se kefqt.ne znam dali predi ne e bilo taka.moje bi vinagi si e bilo taka,no naposleduk vsi4ki se razvaliha.

БебЕтатаа мииии

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си