.
Затворена тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 51

Какво да си обличаме за даскало?

Здравейте!
    Бих искал да поразсаждаваме малко какво да си обличаме за училище? Попринцип аз съм привържаник на по съвременното облекло, а не някакви стари парцалки там от на баба ми времито. Бих искал да ви помоля да дадете идеи за някъкво по стилно облекло как да се съчетават дрехите, цветовете и т.н. и ако знаете някъкви сайтове от където можем да черпим идеи моля кажете. Чакам васшите мнения благодаря ви предварително.

Мега фен
    Град
    Няма усмивки тук, само човешки боклук..
    Ъм.. аз си ходя на даскало както си ходя и извън него.. не виждам що тряя да имаме специално облекло И за училище /не говоря за униформите/
    .. та мисълта ми беше че първо - темата ти не е за тук, и второ - всеки човек съчетава по свой вкус дрехите си, в зависимост както има и какво му отива..

Иначе моя стил си е камуфлажните дрехи,дънки некви,панталони( предимно клошарско зелени,бежави,черни), блузки пак от тоя тип ии аксесоарите вече отделно.. цветовете - еми по принцип само дрънкулките ми са шарени, не обичам да експериментирам мноу със цветовете ии горе-долу тва е мисля..
    Така стоят нещата,
    cилата определя правилата -
    Добре дошли на нашата забава,
    cамо силните оцеляват!

Супер фен Аватара на In4iTu_
    Град
    Варна
    Обличам се нормално - дънки и блуза някаква...
    The journey never ends.
    Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
    Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.

Голям фен
    Hodi kakto na teb ti haresva

Guest
    Не аз смятам чи е хубаво човек да се нагласи за даскало за да ти се кефят съучениЧКИТЕ :P аз заради момичетата се глася

Голям фен Аватара на reason
    Град
    Някъде там...
    Ми и аз се обличам както на други места.Все пак отивам на у-ще.Пък и предпочитам да ми е удобно на даскалото.
    Oily marks appear on walls,where pleasure moments hubg before the takeover,the sweeping insensitivity of this,still life...

na daskalo hodq s 3 cvqta.. - bqlo 4erno i sinio ... a izvun nego s drugi cvetove emi zaduljenie na daskaloto ko da praish..

Голям фен
    в у4илище прекарвам по-голямата 4аст от деня .. затова се старая да ми е удобно и да се харесвам

За училище се обличам с удобни дрехи-иначе цял ден да се тормозя ли ааа дрехите трябва и да ми харесват и да са ми удобни
    Не се прави,че ме обичаш...не се измъчвай да отричаш...не си осъден да оставаш...ти решаваш!

Нямам точно определен стил на обличане за училище. Нося дрехи, които са ми удобни и с които мога да ходя и през остатъка от деня. Няма точно определени цветове, които да нося, но в повечето случаи залагам на черно, бяло, синьо и сиво. Извън училище нося и други цветове.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Голям фен Аватара на Bloodlust
    Град
    ...
    Хъх... как трябва да се обличаме на даскало?! Това не е моден подиум, нито пък дискотека. Едва ли има човек, който си има определени дрехи за училище и определени за другото време (изключвам униформите). Трябва ли, да се правим на палячовци, за да впечатляваме другите?
    Ми според мен е супер смотано, да тръгнеш да се перчиш с дрехи. Обличаш си каквото ти харесва и това е. Понякога, се моля да въведат униформите навсякъде, за да спра да виждам разни а-морални фукльовци
    let them have the
    stage
    so long
    as I need not be
    in the
    audience.

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от priti_kiti
    Ъм.. аз си ходя на даскало както си ходя и извън него.. не виждам що тряя да имаме специално облекло И за училище /не говоря за униформите/
    .. та мисълта ми беше че първо - темата ти не е за тук, и второ - всеки човек съчетава по свой вкус дрехите си, в зависимост както има и какво му отива..
    napylno sym syglasna s teb

Голям фен Аватара на ice_cream_f
    Az se obli4am vinagi sportno gore dolo kato na krtinkata koiato e na profila mi, e ne s takova potni4e ,a s takiva dunki i s kecove i nqkva bluza .Tva e.
    Nikoga ne se otkazvai da presledva6 me4tite si!

Голям фен
    Град
    София
    hodq oblechena kakto na men mi haresva
    All the love that history knows,is said to be in every rose.Yet all that could be found in two,is less than what I feel for you.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от [B
    a[N]D[i]T[k]a].. - bqlo 4erno i sinio ...
    любимите ми цветове \/
    иначе си ходя и в даскало и извън него по един и същи начин.. нямам някви определени дрехи..

Цитирай Първоначално написано от punisher
    Цитирай Първоначално написано от [B
    a[N]D[i]T[k]a].. - bqlo 4erno i sinio ...
    любимите ми цветове \/
    иначе си ходя и в даскало и извън него по един и същи начин.. нямам някви определени дрехи..
    shti stanat oshte po lubimi kato te zaduljavat da si samo s tqh

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Ходя си обикновено. С дънки, някоя блузка....Кво по - специално да се глася
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    xodq kakto mi e kef,no ponqkoga si obli4am i tapata uniforma,za da napravq dobro vpe4atlenie na daskalite

987654321
    Guest
    ami po princip nai-qko e dynki, anorak s ka4ulka otdlu nqkoq markova bluzka, obuvki v sporten tip i tova e nai-qko!

Повече от фен
    Град
    Ниее сме на всекии километъъър... хлъц ! :D
    Както на всички останали места...к'во специално има в даскалото ?

Град
    zimbabve
    emi az malky ji4ka si padam i se kefq na provla4enie ga6ti i...4ERNO RUUUUULZ mnogy se radvam na tozi stil ama zavisi kuf ti e haraktera nemoje da si nekfo skromno tiho momi4ence i da hodi6 kato izrut

Супер фен
    каквито дрехи ти харесват такива си носи хаха що за въпрос е тфа пък.. аз лично обличам кфото има в гардероба и тфа най-често са дънки и некъф суичър и маратонки.. мм голяма философия да се облечеш за даскало хахаххаха

Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.

Голям фен
    Град
    In the bottom of heaven...
    Ние имаме униформа и сме длъжни да ходим с нея ама до колко сички го правят аз не коментирам И понеже пътувам и не мога да тръгна по улиците на 2 града с униформа / много е грозна / и за това си слагам к'вото намеря в гардероба. А и като отида пред даскало си слагам униформата върху дрехите Предполагам че на минувачите им е много забавно да гледат около 700 човека да си надяват униформените панталони върху дънките рано сутрин

Това с униформата никога не ми се е струвало толкова ужасно,колкото го представят някои.Наистина до някаква степен отнема индивидуалността,но понякога ми писва да гледам по коридорите в училище 14-15 годишни изрусени момичета с поли две педи над коляното и токчета.Да не говори мза деколтетата...Всички момичета обичаме да се обличаме по-секси,но не мисля,че мястото е точно училището.

Повече от фен Аватара на krisi_l@loka
    Град
    Видин
    Ами аз ходя на даскало както ходя и извън него не виждам защо трябва да има специялно облекло за училище ? Всеки да ходи облечен както му е удобно

БебЕтатаа мииии

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си