- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Какво да си обличаме за даскало?
Здравейте!
Бих искал да поразсаждаваме малко какво да си обличаме за училище? Попринцип аз съм привържаник на по съвременното облекло, а не някакви стари парцалки там от на баба ми времито. Бих искал да ви помоля да дадете идеи за някъкво по стилно облекло как да се съчетават дрехите, цветовете и т.н. и ако знаете някъкви сайтове от където можем да черпим идеи моля кажете. Чакам васшите мнения благодаря ви предварително.
Ъм.. аз си ходя на даскало както си ходя и извън него.. не виждам що тряя да имаме специално облекло И за училище/не говоря за униформите/
.. та мисълта ми беше че първо - темата ти не е за тук, и второ - всеки човек съчетава по свой вкус дрехите си, в зависимост както има и какво му отива..
Иначе моя стил си е камуфлажните дрехи,дънки некви,панталони( предимно клошарско зелени,бежави,черни), блузки пак от тоя тип ии аксесоарите вече отделно.. цветовете - еми по принцип само дрънкулките ми са шарени, не обичам да експериментирам мноу със цветоветеии горе-долу тва е мисля..
Обличам се нормално - дънки и блуза някаква...
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
Hodi kakto na teb ti haresva![]()
Не аз смятам чи е хубаво човек да се нагласи за даскало за да ти се кефят съучениЧКИТЕ :P аз заради момичетата се глася![]()
Ми и аз се обличам както на други места.Все пак отивам на у-ще.Пък и предпочитам да ми е удобно на даскалото.
Oily marks appear on walls,where pleasure moments hubg before the takeover,the sweeping insensitivity of this,still life...
na daskalo hodq s 3 cvqta.. - bqlo 4erno i sinio ... a izvun nego s drugi cvetoveemi zaduljenie na daskaloto ko da praish..
![]()
в у4илище прекарвам по-голямата 4аст от деня .. затова се старая да ми е удобно и да се харесвам![]()
За училище се обличам с удобни дрехи-иначе цял ден да се тормозя лиааа дрехите трябва и да ми харесват и да са ми удобни
![]()
Не се прави,че ме обичаш...не се измъчвай да отричаш...не си осъден да оставаш...ти решаваш!
Нямам точно определен стил на обличане за училище. Нося дрехи, които са ми удобни и с които мога да ходя и през остатъка от деня. Няма точно определени цветове, които да нося, но в повечето случаи залагам на черно, бяло, синьо и сиво. Извън училище нося и други цветове.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Хъх... как трябва да се обличаме на даскало?! Това не е моден подиум, нито пък дискотека. Едва ли има човек, който си има определени дрехи за училище и определени за другото време (изключвам униформите). Трябва ли, да се правим на палячовци, за да впечатляваме другите?
Ми според мен е супер смотано, да тръгнеш да се перчиш с дрехи. Обличаш си каквото ти харесва и това е. Понякога, се моля да въведат униформите навсякъде, за да спра да виждам разни а-морални фукльовци![]()
let them have the
stage
so long
as I need not be
in the
audience.
Az se obli4am vinagi sportno gore dolo kato na krtinkata koiato e na profila mi, e ne s takova potni4e ,a s takiva dunki i s kecove i nqkva bluza .Tva e.
Nikoga ne se otkazvai da presledva6 me4tite si!
hodq oblechena kakto na men mi haresva
All the love that history knows,is said to be in every rose.Yet all that could be found in two,is less than what I feel for you.
любимите ми цветове \Първоначално написано от [B
/
иначе си ходя и в даскало и извън него по един и същи начин.. нямам някви определени дрехи..
shti stanat oshte po lubimi kato te zaduljavat da si samo s tqhПървоначално написано от punisher
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ходя си обикновено. С дънки, някоя блузка....Кво по - специално да се глася![]()
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
ami po princip nai-qko e dynki, anorak s ka4ulka otdlu nqkoq markova bluzka, obuvki v sporten tip i tova e nai-qko!
Както на всички останали места...к'во специално има в даскалото ?
каквито дрехи ти харесват такива си носи хаха що за въпрос е тфа пък.. аз лично обличам кфото има в гардероба и тфа най-често са дънки и некъф суичър и маратонки.. мм голяма философия да се облечеш за даскало хахаххаха
Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.
Ние имаме униформа и сме длъжни да ходим с нея ама до колко сички го правят аз не коментирамИ понеже пътувам и не мога да тръгна по улиците на 2 града с униформа / много е грозна / и за това си слагам к'вото намеря в гардероба.
А и като отида пред даскало си слагам униформата върху дрехите
Предполагам че на минувачите им е много забавно да гледат около 700 човека да си надяват униформените панталони върху дънките рано сутрин
![]()
Това с униформата никога не ми се е струвало толкова ужасно,колкото го представят някои.Наистина до някаква степен отнема индивидуалността,но понякога ми писва да гледам по коридорите в училище 14-15 годишни изрусени момичета с поли две педи над коляното и токчета.Да не говори мза деколтетата...Всички момичета обичаме да се обличаме по-секси,но не мисля,че мястото е точно училището.
Ами аз ходя на даскало както ходя и извън негоне виждам защо трябва да има специялно облекло за училище ? Всеки да ходи облечен както му е удобно
![]()
БебЕтатаа мииии![]()
![]()