- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- zashto se tolkova ograni4eni?
Оооооооо,Кремче!Не мога да повярвам...има светлина в тунела.Зарадва ме многоПървоначално написано от krem4et0
Оф.... Ама защо си мислите че като сте 2-3-4 години заедно се обичате? Какво делите? Кафенца, кино, дискотечки, вкъщи гуш муш. Ще се повторя, дали наистина обичаш един човек си проличава, когато живеете заедно. Когато делите едно домакинство, когато сте по 5-6 часа на ден заедно, когато спите на едно легло. Ако можеш този човек да го понасяш, когато всеки ден си с него, виждаш го и сутрин гурлясал(с извинение) с маска на лицето и по халат и чехли с ролки на главата, вместо направен като фолк певец/певица, и въпреки това виждаш в него един и същ човек, ей тогава можеш да ми говориш. Това че ти на 14 си била 3-4 години с един и същ човек, означава само че 1. Те е страх от промени 2. Не се е появил някой който да е по-добър във всяко отношение от сегашния ти. Нищо повече.
=D> за Snoopy_. И аз така мисля. не,че живея с някой,но тогава си проличава до колко е силна връзката. да ходите по кафета и да се целувате е лесно,ама като трябва да се оправяте с пари,сметки,роднини и деца-да видим същото ли е?
проблема е, че повечето момичета, на по 14, че даже и 12 години, идват тук НАС да питат дали са готови!!! това е! не сме ние ограничените, а те... всеки си има свои представи за Света и няма право да ги налага на другия. но... няма как! любов да имаПървоначално написано от Queen^in^love
![]()
![]()
това е важното!
PEACE!
![]()
момичета, запомнете - само свирката спира времето!
МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
Член на клуба на пенсионерите!
!!!пише се ПРЕДВИД, а не В ПДЕДВИД!!!