.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    jjj
    Guest

Moderated: Свършвам бързо, а после вдигам го, но...

Свършвам бързо а после вдигам го но като започне акта и ми пада. има ли някаква рецепта как да не се получава тая кофти ситуация

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    7 точка от правилника!

Град
    гр. Перник; жк. Изток; за друго ще ми пишете ЛС
    Еми какво да ти кажа... след като свършиш изчакаи малко повече време да презаредиш, успокой се, бъди уверен във възможностите си и накарай партньорката ти да се разтопи от кеффф
    Гледай само нагоре и напред,
    а ако се обръщаш назад,
    гледай само хубавите неща,
    защото на тях се гради живота!

Супер фен Аватара на XXX_f
    Град
    Varna
    спи да правиш секс...явно не ти се отдава

jjj
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от XXX_f
    спи да правиш секс...явно не ти се отдава
    много си забавна, или си девствена или си курве така че ме боли за твойто мнение

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Явно нямаш постоянна партньорка или още не сте си близки и това те притеснява. Ние не можем да ти помогнем, от теб ависи да спреш да се притесняваш как ще се представиш и просто да се отдадеш на момента.
    След като ти падне, да не го оставиш момичето просот така. Започваш с език по интимните части, постепенно като почне да пъшка ще придобиеш увуреност и може би ще успееш пак да го вдигнеш.
    По относно бързото свършване, мисли си за гадни неща, примерно за някоя гола баба, намери си такива снимки, която като си я представиш и да ти става гадничко. Изваждай го често като видиш, че ти остава малко.
    Успех

Еми 6то не пробва6 вместо да го дига6 пак да достави6 удоволствие на партньорката си по друг на4ин, примерно орален
    Live 2 Ride... And... Ride 2 Die!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си