.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15
    Guest

Моderated:След колко време може да се направи тест?

Ae iam vapros na4i... kolko vreme sled sex moje da se pravqt testove za bremennost...?Che bqh 4ula 1-2 dena koeto me samnqva...pak pove4eto akzvat pone okolo sedmica , mesec...

Моderated by Aleandra
    т. 7 от Правилника!

Град
    Sofiq, ZP
    Хаха да след...чакай да помисля..мм след 9 месеца
    Значи, теста сега сериозно, след 2 седмици или даже на първия ден от закъснението на цикъла ти. Чувала съм даже, че може след 1 седмица...
    Уникати...

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Ако е имало оплождане ще разбереш след седмица. Имаше някви някви за след 4-ри дена, но съм виждал рекламата на една кола и беше отдавна

Фен
    Град
    VraCa C1ty
    Xyxy къф тоо месец ве мацка .. ти ще вземеш да родиш докато си направиш теста..... btw и аз съм чувала че около 1-2 седмици след това...
    Кучка съм, но не твоята...

Guest
    Nachi trqa da e minala pone 1 sedmica predi da si praq testa tai li... iskam prosto da sam sigurna...

Град
    Sofiq, ZP
    Да
    Уникати...

Guest
    pfff da e*a mn e .. xax ne mi sa 4aka tolkoz am 6tom nqa drug na4in...ok mersi fse pak...

ТЕСТ МОЖЕШ ДА СИ НАПРАВИШ КОГАТО ИСКАШ НО ЗА ДА РАЗБЕРЕШ ДАЛИ Е СТАНАЛ ГАФ СЕ ПРАВИ СЛЕД 5-6 ДЕН СЛЕД КАТО ТИ ЗАКЪСНЕЕ НАЙ-ДОБРЕ ОТИДИ В НЯКОЯ АПТЕКА И ПИТАЙ КАКВИ ИМАТ...НЕ СЪМ СИ ПРАВИЛА СКОРО НО ЧУХ ЧЕ ИМА И ТАКИВА ОЩЕ НА 3ТИЯ ДЕН СЛЕД КАТО ТИ ЗАКЪСНЯВА ОТЧИТА А НАЙ СИГУРНО Е ДА ОТИДЕШ НА ЛЕКАР

Guest
    Ae koi vi e kazal 4e mi e zakasnql..tc xa;]] prosty iskam da si napraq proverka...pak trqa mi doide sled okolo 15 dena tai 4e ne mi sa 4aka..

куха лейка ... тестовете отчитат със 90% точност САМО ако ти е закъснял ....ако не ти е и ти се дават излишни 10-15 лв напрай си,твоя воля

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Тестът не е 15 лв!!! А е 3 лв. Изчакай още 6-7 дена и ходи за тест.

около 5 лв да сме точни/зависи кой си избереш/, и се извинявам за грешката последният път си бях купила 2 затва помня че сам дала 10-15 лв

Tova sa palni gluposti ne ste li u4ili biologiq be hora????????Test moje da se napravi 1 den sled zakasnenieto na mese4niq cikal

ти си учи биологията ние ще четем кво пише на кутийките.мисля че са пуснали и такива тестове за който не се налага да чакаш да ти закъснее но точността пада .... абе не знам защо си докарвате излищни проблеми
    1.винаги го правете с презерватив
    2.за по сигурно не давайте да свръшват във вас (едва ли ще са недоволни от оферта да ви изцапат или ако имаш желание да гълташ) така и двамата ще сте сигурни
    3.ако стане гаф зимай постинор а не ся да ми се чудиш ко ше прайш

Ае на листов4ицата на самия тест си пи6е...о6те на първия ден след като ти е закъснял цикъла кви са тез работи 1 месец, 3 дена и т.н. :P
    Live 2 Ride... And... Ride 2 Die!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си