- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Moderated: Как се справяте с вашите родители?
ei,tiiinove!! pradpolagam 4e i s vas e taka-za6to roditelite ne ni razbirat weeeeee
kakvoto im kaja se mislqt 4e e naro4no i 4e im pravq si4koo na inat...kazvat mi:kaji kakvo ti e ?awe hora kak da vi kaja :ami haresvam nqkoi si tam ....ne mi obr16ta vnimanie i zatva sam sparena...kak ???ili 4e ne mi se u4i ve4e 4e mi pisna ot tehnite"lekcii"kak samo i edinstveno az trqbva da y4a...ei go-sq zav1r6ih sroka s dve 4ki i pet 5ci i tri 6ici...e da moje6e i po dobre am...vtoriq srok sq...offff nz pomagaite...vie kak se spraqte s va6te,aa???
Moderated by ^npocTo^a3^f^
1, 6 и 7 точка от правилника!
Защо мислиш че родителите не се чувстват по същия начин.И аз съм изнервен -шефа ме е сръфа,хвана ме контрола в рейса и сметката за тока е ужасна.Все проблеми ,макар от друго естество....а в къщи изнервен младеж-сринала се най-голямата му любов.Защо тези деца не усетят че и на нас ни е трудно.Родителят не е вседаващ и всеразбиращ ,и той е човек-греши,но си го признава и търси пътя .
Проблема на хората е ,че немогат да крият когато са изнервени. Всичко става дфо един момент, тогава глупавата усмивка казва само "Аха, разбрах те. Сега се махни". Но неможеш да караш така. Затова когато се приберат вкъщи (или докато пътуват за там) остават сами с мислите си и разбират,че няма смисъл от усмивката, че всичко е такова каквото е и няма една умивка да го промени особено. Затова когато се приберат вкъщи си изкарват нервите (първите 15 мин) на някой и после им минава. И аз съм така, повечето ми познати са така, родителите ми са така...всеки, който е подложен на напрежение е така... Но какво да се прави, Живот!
bashta mi me razbira.. pone taka go 4uvstvam nikoga ne mi e zabranil neshto i zatova i ne prekalqvamdaje edna godina kaza 4e ako pusha moga spokoino dam u kaja a ne da se kriq (az ne pusha) \
/ abe gotin tatko imam
maika mi.. oh s neq i az nz kak da se opravq...
родителите се чудят повечко как да се справят с нас![]()
ама иначе в нас няма кой знае кви проблеми ... майками идеално разбира ,че ако още малко ми говори и тя за учене ше си тегля ножа, така че гледа да не ме занимава много много (блавоо на женатаа..научи се накрая =D> )
Пубертет.Първоначално написано от angel4emalko
Споко, всичко е нормално.
Спокс и мойте са така :P
Като не те разбират - не споделяй с тях. Както правя аз и ще видиш постепенно, че тези лекции ще намалеят
Иначе когато се прибереш във вас и откровено не си на кеф и те познат "оууу какво има?", "Станало ли е нещо?" ти им кажи "Сори, не ми се говори сега, защото съм ядосана."
И ще видиш, че ще се почувстваш по-добре след известно време.![]()
Аз пък мога да се похваля с невероятни родители. Винаги съм споделяла с тях и винаги са ме разбирали. Имало е моменти, в които не сме били на едно и също мнение, но никога не сме си повишавали тон. А и най-важното , че ми доказаха, че винаги мога да разчитам на тях, особено в трудните моменти.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Еми майка ми винаги ме е разбирала и винаги съм споделяла с нея, никога не сме си викали никога не съм и казвала нещо лошо и тя винаги ми е доказвала че ме обича и че винаги мога да разчитам на нея...Преди и баща ми беше такъв но откакто се ожени за оная ку*ва се промени напълно и вече почти не си говорим![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар!
Как се справям ли? Ми, в последно време, както не мога да търпя малоумщините на баща си, му показвам среден пръст и с гробовен тон казвам "МЪЛЧИ", когато каже някакъв алогизъм. И действа.
И на всичкото отгове той като че ли на средния пръст се ядосва по-малко, отколкото когато най-логично му доказвам, че греши...
слизам от тавана, бейбе, слизам от тавана
писна ми вече от тези беди
три коли мухи изяде и не се убеди,
че горе, на тавана, има само греди...